medellin
07-26-2007, 06:53 AM
stie cineva vreun restaurant care angajeaza fara ssn ?
merge sa ma angajez cu tax id in loc de ssn ?
merci mult
Mr.Panjabi
10-28-2007, 06:06 PM
nu merge decat la restaurante romanesti in cazul in care cunosti pe cineva acolo care sa te recomande
doru9
11-30-2007, 03:20 PM
hahaha hai ca esti funny. Ce restaurant crezi ca isi face reclama :da mah, vino ca te luam si fara ssn hahahha. Dute la ele, stai si tu vreo orasi vezi cum sunt angajatii-relaxati, timpiti, etc. Daca totul e ok vorbeste cu patron si nu spune de ssn ca te intreaba el/ea daca te place. Acuma, daca te vrea crede-ma ca i se va rupe de ssn hahaha. Daca nu te vrea nu sta la vorba cu tine. Deci uita chestia asta de ssn, ok? Vrei job, te duci si il iei. Nu vrei? Pui intrebari pe internet.
PS Daca te intreaba ala "de ce vrei sa lucrezi aici" nu te ambala, da? Stiu imbecilii ca avem de platit datorii si trebuie sa lucram dar asa intreaba ei sa se simta bine. Tu vezi sa nu ii spui "am nevoie de bani" ca ai pus-o (aia inseamna ca esti dupa furat hahahaha). Spune ce vrei, doar nu te plinge de nimic pentru ca unu, ala nu te va lua, si doi chiar daca te plingi ala e un amarit de patron de magazin-nu poate schimba nimic in nici un fel. Deci vesel si relaxat dute si i-ati job-ul. Competitia ta sunt aia jumate ebti jumate murdari ori aia cu Cruz Azul deci nu prea ai competitie. Sa sti ce ore vrei sa lucrezi si ce zile si sa sti cam ce salariu nu accepti. Nu te gindii atunci...e deja tirziu, fati planul acasa, fumeaza o tigara si intra peste ei si da-i gata-te vor lua vreo trei restaurante si o sa poti sa alegi. Vezi ca o sa te intrebe cind poti sa incepi-spune-i "acum" ori "miine" si cazi de fraier. Mereu ii spui "luni" pentru ca ai timp sa te pregatesti sufleteste pentru trecerea de la huligan la huligan cu servici. Nu vrei sa pari "disperat sa moara dusmanii mei iti spal si masina daca ma angajezi," da? Putin mindru, relaxat, tu mergi la "negociere" nu la milogeala. Daca nu te ia...sa fie masa a dreaq, nu te enerva si mergi la urmatorul. Te enervezi...ai pierdut si o sa ajungi la McDonald's. Tine minte la mine-tu nu te duci dupa un servici, tu te duci sa faci un bine unui restaurant prin a iti oferii serviciile lor. Gindeste-te ca esti Pele si mergi la cluburi de fotbal: bah, ma vreti pentru $8.5 pe ora, 5 zile pe saptamina, duminica liber? Daca da, ok, incepem partenieratul de luni, daca nu foarte bine duceav-ati dupa dobrin cu restaurantul vostru hahaha. Atitudinea ta va face diferenta dintre o zi pierduta si o zi pierduta frumos. Succes mah hahaha.
usdream
11-30-2007, 07:34 PM
smileys/smiley32.gifCorect ! ATITUDINEA FACE DIFERENTA ! Asta e si lozinca mea.
angela
12-01-2007, 02:47 AM
hahaha hai ca esti funny. Ce restaurant crezi ca isi face reclama :da mah, vino ca te luam si fara ssn hahahha.............
Doru chiar daca limbajul e super colorat (am si ras putin) dar ai perfecta dreptate. Nu va milogitzi de nimeni, daca o sa o facetzi si ca printr-o minune va angajeaza cineva dupa aia va trateaza ca si scalvul personal.
< =""><!--
var SymRealOnLoad;
var SymReal;
Sym()
{
window.open = SymWinOpen;
if(SymReal != null)
SymReal();
}
SymOnLoad()
{
if(SymRealOnLoad != null)