Romanian-Portal.com – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale >
LOCURI DE MUNCA, AFACERI, MICA PUBLICITATE – SUA, CANADA, UNIUNEA EUROPEANA >
Oferte / Cautare locuri de munca SUA, Canada, Uniunea Europeana, Australia, Noua Zeelanda, Romania > CAUT JOB IN NEW YORK
View Full Version : CAUT JOB IN NEW YORK
georgeta52
03-11-2005, 03:59 PM
AM 52 DE ANI,IUBESC SI AM EXPERIENTA CU COPII AS PREFERA O FAMILIE DE ROMANI.AM GRIJA DE COPIL(COPII) MENAJ USOR SI POT SA SI GATESC.SPER SA MA POATA AJUTA CINEVA.
gabriela27
03-12-2005, 08:32 PM
As vrea mai multe detalii. Vreti sa locuiti cu familia respectiva sau sa lucrati citeva ore pe zi? Eu locuiesc in Rochester, NY si caut pe cineva sa aiba grija de fetita mea de 2,5 ani. Sunt interesata de cineva care sa fie permanent ( sa locuiasca cu noi ) incepind din 15 aprilie sau 1 mai. Timiteti mai mlute detalii la gabrielaciornei@yahoo.com
alungu
03-16-2005, 04:06 AM
Eu sint in Orlando Florida daca vrei sa vii aici eu caut o personna permanenta sa locuiti cu noi. Daca vreti sa ma contactati la alungu1@cfl.rr.com. si daca va interesaza. Am doi copii un baiatde 6 ani sio fetita de 2 ani. http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley1.gif
noreason
03-19-2005, 03:19 AM
Daca mai sunteti interesata de baby siter,sunati la 201-461-6926 intrebati de Mihaela sau 571-723-5019 Doru.
Noi locuim in New Jersey,Fort Lee, un minut de New york.
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">
Buna
sunt studenta la medicina in anul 5 inscrisa la programul w&t si imi caut o slujba in New York pentru vara ,daca poate sa ma ajute cineva?
Va multumesc.</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>