PDA

View Full Version : caut un prieten

Teo-is
06-06-2007, 03:40 AM
Salut ,

Sunt Teo ,din Iasi ,am gasit de curind ac. sitesi sper sa-mi gasesc un vechi prieten care a emigrat in N.Z. in 2003 ,cu care am pierdut legatura de cand a plecat pt. ca el nu ma poate contacta la vechea adresa sau nr. de tel. Se numeste SERGIU FILIP este din Iasi ,absolvent a Univ.Tehnica "GH. Asachi " Iasi , ing. TCM , virsta 43 ani . Pot fi contactat pe teopapis@yahoo.co.uk Va multumesc pt. cea amimica informatie

teo_26is
09-06-2007, 01:45 AM
Salut ,

Sunt Teo ,din Iasi ,am gasit de curind acest sitesi sper sa-mi gasesc un vechi prieten care a emigrat in N.Z. in 2003 ,cu care am pierdut legatura de cand a plecat pentru ca nu ma poate contacta la vechea adresa sau nr. de tel. Se numeste SERGIU FILIP este din Iasi ,absolvent a Univ.Tehnica "GH. Asachi " Iasi , inginier TCM , virsta 43 ani . Pot fi contactat pe teo_26is@yahoo.comsau teo_26is@hotmail.com . Va multumesc anticipat pentrucea mai mica informatie .

[/QUOTE]

teo_26is
09-06-2007, 01:52 AM
Salut

Ma numesc Popa Teo sunt din Iasi, caut un vechi prieten se numeste Sergiu Filip , din Iasi ,absolvent al Universitatii Tehnice "Gh. Asachi" , promotia 1988 . Va multumesc anticipat pentru cea mai mica informatie teo_26is@hotmail.com