PDA

View Full Version : somebody help me pleaseeee

iuli2006an
05-31-2007, 10:33 PM
salutari pentru toti forumuistii, am picat ieri 31 may la interviu, am vrut sa obtin visa atat eu cat si sotia mea dar din pacate am fost refuzati, nu ne ramane altceva de facut decat sa incerc sa plec eu si apoi sa o chem si pe ea ,dar nu stiu cum sa procedez mai bine anyway. ce am vrut sa zic...este faptul ca am pe cinevafoarte apropiat care este cetatean american si ar face tot posibilul sa ma ajute sa vin acolo.persoanei trebuie sa-i soseasca actele pentru bussiness license si ar fi posibilitatea sa ma angajez la firma ei,numai ca nu stim nimic despre asta. va rog mult ajutati-ma daca stiti cum trebuie sa facem. va multumesc mult de tot si doresc mult succes la toti cei care vor sa plece din tzara asta putreda.

05-31-2007, 10:38 PM
Pentru ce fel de viza ati aplicat?

iuli2006an
05-31-2007, 10:46 PM
am aplicat pentru b2

05-31-2007, 10:50 PM
Te-am intrebat pentru ca daca era H2B in ultima vreme au cam fost probleme cu acordarea.

Din grupul nostru programat in data de 22 mai nici unul nu a luat viza.Si eram 11 oameni.

iuli2006an
05-31-2007, 11:54 PM
eu am obtinut h2b anul trecut si acum am vrut sa plec cu sotia ,dar din pacate cred ca ar trebui sa plec singur si sa o aduc si pe ea.

oameni buni avem o tara foarte maro si trebuie sa facem ceva sa plecam de aici. nu avem nici un viitor in romania.

despre h2b acum nu stiu ce sa spun dar si eu am intalnit la embassy ceva persoane care au aplicat pentru asta si tot asa unii au fost respinsi,dar si altii au obtinut-o.

totusi nu-mi pare rau ca am fost la ambasada pentru ca am avut ocazia sa stau chiar langa stefan banica si andreea marin si am obtinut si cate un autograf. daca ma intrebati daca au primit visa pot sa va spun ca .....imediat.

iuli2006an
06-01-2007, 12:13 AM
este totusi cineva care poate sa ma ajute??????

obliografic
06-01-2007, 12:26 AM
iuli2006an
nu fi suparat pentru faptul ca ai fost refuzat la visa, asa cum spunea si 50 de bani anul acesta au fost refuzati foarte multi nu stiu exact ce se intampla la ambasada cred ca sau mai inasprit criteriile de acordare a visei ( inclusiv eu de doua ori) la mine cand am aplicat a doua oara din 19 de persoane nu a primit nimeni visa cu toate ca erau persoane care au mai fost in state, sfatul meu este sa mai astepti putin ( cam 60 de zile ) si apoi sa aplici din nou prin invitatie de la prietenul tau. Dar atentie foarte mare cum complectezi urmatoarea fisa de aplicare sa nu modifici datele care le-ai complectat acuma la 31 Mai ( adresa, telefon, loc de munca,etc). Bafta in continuare