View Full Version : Sunt Romani in Cleveland?
catavencu1
05-21-2007, 02:46 PM
smileys/smiley4.gifLocuiesc in Cleveland suburb de cativa ani si as dori sa cunosc romani/romance.
De asemenea ma intereseaza sa organizez un club al romanilor.
Multumesc anticipat.smileys/smiley2.gif
georgya
06-06-2007, 05:38 AM
Sal Catavencule,
Dupa cate am citit eu sunt cel putin 100,000 de romani in Cleveland si chiar am fost la un club cu o petrecere de romani acolo. Cauta magazine ce contin produse alimentareeuropene si romanesti si o sa gasesti romani lucrand acolo. Sunt si restaurante romanesti. Cauta pe google.com si vei gasi.
Sper ca info sa te ajute.
O zi buna,
Georgya
dadoro1
07-31-2007, 11:26 AM
salut,
eu sunt exact din Cleveland... da un semn de viata...
Nu stiu unde a gasit georgya restaurante romanesti in Cleveland, OH, dar daca stie vreunul macar, in afara de catering, as aprecia daca mi-ar da si mie adresa, nr de telefon sau orice alt contact....
alinmic
08-06-2007, 10:58 PM
Si eu sunt in cleveland
cunosc romani in zona asta, pe uni de pe la biserici, pe alti i-am cunoscut prin intermediul parintilor mei si am cativa prieteni printre ei.
eu personal nu stiu despre vreun club al romanilor, dar ar fi un lucru laudabil sa facem un asemenea club.
Daca exista persoane interesate, eu ma alatur cu placere.
Pana atunci sa auzim numai de bine
opdaniel
11-10-2007, 07:00 AM
Salut!
Si eu sunt din Cleveland (mai exact, la vreo 20 mile sud, in Berea)...
daca se pune de-un club al romanilor, ma bag si eu :D
dadoro1
12-05-2007, 04:38 AM
Se vorbea de un astfel de club si acum trei ani cand am venit eu aici...
Personal, ideea mi se pare moarta din fasa... putem merge la biserica daca vreti club...Pana atunci dati un email (http://romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=10291&PN=1)si hai sa bem o bere intr-un weekend...
May09
01-15-2008, 08:00 AM
Si eu vreau la Ohio- am fost de 2 ori intr-o luna- Dec acum si vreau sa ma mut de tot cit de repede. Sper ca in 2 luni cel mult sa fiu acolo. E frumos vara...smileys/smiley2.gif
New York e f urit si f scump si chiar nu imi mai place.
catavencu1
02-02-2008, 03:42 PM
Stiu sa sunt multi romani in cleveland, dar ce am cunoscut pana cum erau asa si asa. Cred ca clubul de care vorbesti este la biserica. Nu merg la biserica.
Daca va intereseaza sa organizam un club da-ti de veste la eu_pal_us@yahoo.com sau PM
magdalenabv
02-23-2008, 08:34 AM