View Full Version : discriminare pe forum
forumul asta e format doar din maxim 10 persoane care au voie sa faca si sa zica cam orice ...in rest cei veniti mai de curand nu au nici o sansa si daca cumva zic ceva ce lor nu le convine iti inchid imediat topicul ca si cand nu mai conteaza decat parerea la astia cativa ..ceilalti forumisti sunt de umplutura....e un forum in care ei au voie sa te jigneasca ....dar daca tu raspunzi inapoi te avertizeaza imediat si eventual te elimina cat ai zice "peste"...ce zici pisoi..iti palce pestele sau tie iti palce doar de angeline?ei cred ca i-ai ierta multe pe forum ...indiferent de ce ar posta...
Am o impresie foarte proasta despre acest forum...si daca il treceti la off topic sau il stergeti de tot asta inseamna chiae 100 la 100 cenzura in exprimare....din moment ce nu aplicati aceasta regula si celor 10 membri de seama ...
Imi pare foarte rau dar in america cel mai bine te intelegi cu alti imigranti de alte natii si nicidecum cu roamanii plecati...
Multa bafta in continuare "mafiei"forumului care faceti legi pt altii ca sa le respecte dar voi faceti ce va taie capul...nu sorine?
nicoletamihaela
05-13-2007, 03:13 PM
smileys/smiley3.gif..Sunt uimita...smileys/smiley117.gif....Mie nu mi se pare..Ca exista si inadvertente intre membrii forumului,or exista.
Totusi sunt niste reguli, pe care le-am citit cu totii si mie cel putin, mi se par OK...smileys/smiley5.gif..
PS...Dar vad ca ai numai aici o postare....?????????smileys/smiley5.gif..Este doar o parere de-a ta?..Cum ajunsesi la o asemenea concluzie??smileys/smiley5.gif
sauzimdebine
05-13-2007, 03:20 PM
theresa, Bun Venit!
Ai mare dreptate in ceea ce spui tu in loc de Buna Ziua. Si cand spun ca ai mare dreptate nu fac referire la altii, ma rezum doar la cazul meu. Trebuie sa recunosc ca sunt unul dintre privilegiatii forumului. Nimeni nu-mi poate spune ceva, indiferent de ceea ce eu fac.
Sa ai parte de zile senine si de cat mai multe prietenii cu alte natii.
Theresa, aici nu cred ca ai dreptate. Un forum nu este si nu poate fi democratic; moderatorul si administratorul au tot dreptul si chiar
responsabilitatea sa mentina ordinea pe forum. Sunt de acord cu tine ca sunt unii dintre
forumisti mai cu motz, un fel de "sacred cows," care primesc tratament preferential,
dar cred ca motivul este altul decat iti inchipui tu. Ca in orice societate sau familie, si
pe forumul nostru sunt unii membri mai dezavantajati, (ca sa nu spun altfel), si probabil
ca moderatorii incearca sa echilibreze un pic balanta, lucru care pe tine te
face sa crezi ca este discriminaresmileys/smiley2.gif</font></span></font>
</span></font>
garfield
05-13-2007, 04:59 PM
M-am saturat sa fiu si eu 'umplutura' de forum. smileys/smiley19.gifAs vrea si eu sa intreb pe aceasta 'mafie' de pe forum, eu unde pot sa fac aplicatie sa fiu si eu unul dintre cei 10 privilegiati? smileys/smiley9.gifsmileys/smiley4.gifVreau si eu sa fiu garfield, 'membru de seama' smileys/smiley36.gif
Oricum, mie imi place si de Angeline, si pestele, deci cred ca ma calific... iareventual, daca nu este loc, dati-l pe sauzimdebine afara, sa-mi faceti mie loc. smileys/smiley36.gif
PS. Mugatu, lasa tu, sacred cows, si fa si tu applicatie la mafie smileys/smiley36.gif
Si eu cred ca sunt unul dintre cei privilegiati de pe acest forum....dar vreau sa-ti dau un exemplu Theresa:
Pentru ce o sa-ti spun eu acum o sa iau avertisment...
Esti cam prostuza....si deci e normal ca nu te intelegi cu romanii plecati
...iar daca continui cu postari din astea "inteligente"o sa ajung sa fiu si "exmatriculat" de pe acest forum "mafiot"
P.S. Catre Corleone Pisoi si Sorin Capone....aveti grija ca a-ti fost descoperiti.Ascundeti armele urgent.
garfield
05-13-2007, 05:19 PM
P.S. Catre Corleone Pisoi si Sorin Capone....aveti grija ca a-ti fost descoperiti.Ascundeti armele urgent.
They're not paying attention, they are both busy making moonshine (GNChicago wouldn't give them theformula for visinata)smileys/smiley36.gif
floluvzro
05-13-2007, 05:34 PM
Theresa mama... sa inteleg k ai fost in America si te-ai inteles mai bine cu alti imigranti decat cu romanii. Foarte bine si foarte posibil. Insa daca tot nu-ti place acest forum, de ce mai scrii pe el? Si in al 2lea rand, cum au mai spus si altii, aceasta este prima ta postare. Sa inteleg k ti-ai schimbat nick-ul si acum iti reversi frustrarile?
Hai sa deschidem pariurile: liviana67, casandra ioana (sau familia) intr-o noua infatisare?
http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=928 (http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=9286&PN=1&TPN=1) 6&PN=1&TPN=1
http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=930 (http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=9309&PN=1&TPN=1) 9&PN=1&TPN=1
Pe Monopoly money ca mi-am cheltuit tot confederate money.
</span>
garfield
05-13-2007, 06:24 PM
Eu nu am Monopoly money, accepti si Garfield money?
http://www.sorrin.com/dalbum/pictures/Forum_Pictures/Garfield/20-dollars.jpg
sorin
05-13-2007, 06:47 PM
transit, la un astfel de pariu cred ca ar trebui inchise casele de pariuri. http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley2.gif
theresa, citeste aici (http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=9308&PN=1&FID=10&PR=3) regulile forumului si indiferent sub ce nume ai fost inainte (asta ramane intre noi, pentru ca stiu si nu spun la nimenihttp://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley2.gif) in caz ca vrei sa spui la ceilalti forumisti, sau sub ce nume vei mai aparea pe forum, tin sa te anunt ca acest regulament trebuie respectat. accesul pe forum este un privilegiu pentru orice forumist si nu o obligatie pentru proprietarii acestuia de a permite mahalagismele si certurile. nimeni nu este adus aici cu arcanul si cine se simte bine luandu-se de par cu alti forumisti poate merge pe alte forumuri.
Garfield, esti pe lista de asteptare pentru a intra in top 10 http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley2.gif
Mugatu, spune care-s aia si le arat eu lor. Iti voi demonstra ca toata lumea e tratata in mod egal.
Vlad, ai mustrare scrisa cu avertisment si vei fi afisat la gazeta de perete. La urmatoarea ocazie, primesti procente.
condolitza
05-13-2007, 07:50 PM
Eu sunt nou nouta pe forum.Am ras de multe ori cand vedeam cata patima si inversunare ,imi imaginam protagonistii fata in fata.Am fost trista cand am vazut prostia facandu_si de cap,dar nu m_am simtit in plus sau marginalizata,eventual indrumata.Complexele de inferioritate nu au ce sa caute pe forum.Sincer eu ma simt foarte bine pe acest forum si cand am avut nevoie de o vorba buna,am primit_o.
< =><!--
bmi_SafeAddOnload(bmi_load,"bmi_orig_img",0);//-->
</>
marian42
05-13-2007, 08:13 PM
forumul asta e format doar din maxim 10 persoane
care au voie sa faca si sa zica cam orice ...in rest cei veniti mai de
curand nu au nici o sansa
Cum naiba ai ajuns la concluzia asta, chiar 'nainte
sa strangi un minim de postari ?!!! Nu pot pricepe !!! Cu cine ai
intrat tu in polemica, ca sa poti afirma asa ceva ?!!! Care-s
privilegiatii ? Numeste-i ! Arata-mi CALEA, ADEVARUL si VIATZA....
garfield
05-13-2007, 08:15 PM
Garfield, esti pe lista de asteptare pentru a intra in top 10 http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley2.gif
Multumesc Sorin. Daca ma pui si in varful listei, iti dau un castron de lasagna. smileys/smiley2.gif
Pana atunci, in loc de 'membru de seama' trebuie sa ma multumesc doar cutitlul de'cel mai sexy' membru de pe forum smileys/smiley36.gif
pumitza
05-13-2007, 08:55 PM
smileys/smiley41.gif,tradare, tradare, tradare...de trei ori tradare, pai se poate asha ceva , sa avem Cosa Nostra aici pe forum shi noi sa nu shtim nimicsmileys/smiley2.gif.
"corleone" shi "capone" pot sa fac si eu cerere cu dop sa ma integratzi printre primii aia zece meshteri mari "calfe si zidari"?smileys/smiley62.gif
theresa, eu shtiu citeva maxime care ti se potrivesc de minune:
1. a-tzi da cu dreptu'n stingul
2. a ieshi ca sharpele la soare
3. a te lua ca riia de om sanatos
4. aaaaa..shtiu mai multe dar nu vreau sa ocup spatziul virtual al "mafiotzilor"
sau poate ai vr'o durere ceva pe undeva, spune-ne si poate gasim un doctor pentru tinesmileys/smiley92.gif
p.s. meshtere garfield ai de'o suta?smileys/smiley2.gif ca votez pe Monopoly-ul tausmileys/smiley16.gifsmileys/smiley20.gif
pumitza
05-13-2007, 09:15 PM
Cum naiba ai ajuns la concluzia asta........
shhhhh, eu cred ca....tiptil shi din nebagare de seamasmileys/smiley94.gif. Unii nu shtie ce facesmileys/smiley2.gifsmileys/smiley36.gif
sorine,pisoiule, sorrysmileys/smiley19.gif, sper sa nu fiu off-topic shi sa nu ma mai "premiatzi" shi pe minesmileys/smiley24.gif
Chiar asa..."tradare, tradare..dar sa stiu si eu!"smileys/smiley36.gif
Vreau si eu in "Top ten"smileys/smiley19.gif....!
FidelKatzo
05-13-2007, 10:53 PM
forumul asta e format doar din maxim 10 persoane care au voie sa faca si sa zica cam orice ...in rest cei veniti mai de curand nu au nici o sansa
Cum naiba ai ajuns la concluzia asta, chiar 'nainte sa strangi un minim de postari ?!!! Nu pot pricepe !!! Cu cine ai intrat tu in polemica, ca sa poti afirma asa ceva ?!!! Care-s privilegiatii ? Numeste-i ! Arata-mi CALEA, ADEVARUL si VIATZA....
Si tu esti unul care-ti cam faci de cap,faci parte din "familie"...Uiti ca le-ai dat la toti shomoiogul in mana..
lebada
05-13-2007, 11:11 PM
Lasa Paule, nu fii trist. http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley44.gifTu esti unul dintre privilegiatii mei, chiar dacă spui că nu este bună carnea de lebădă... si asta
FidelKatzo
05-14-2007, 12:46 AM
lebada
05-14-2007, 01:00 AM
Paule, ca sa nu fac discriminare pe forum ma alatur fetelor si vom cauta centura de castitate
sorin
05-14-2007, 02:10 AM
lebada, paulantoniu, gata, treceti inapoi la topic (mai aveti voi niste topice deschise unde puteti continua), ca nu vreau sa transform "top 10" in "top 12" smileys/smiley2.gif
lebada
05-14-2007, 02:25 AM
Vezi Sorine...chiar c
FidelKatzo
05-14-2007, 02:26 AM
Sorine am inteles ...,am sa fiu baiat cuminte..!
..ceilalti forumisti sunt de umplutura....
Mie imi place umplutura chiar mai mult decit motul ,dar numai cu conditia sa fie proaspatasmileys/smiley36.gif.
Am o impresie foarte proasta despre acest forum...
Cind spui asta generalizezi si nu este corect ,fiecare are dreptul sa discute si sa se asocieze cu cine ii place .Ce te intereseaza de mot? lasa motul in pace ca mai avem nevoie de el smileys/smiley36.gif
P.s. Pe ce loc in top mai sint eu sorine/pisoi ??smileys/smiley2.gifca nu vreau sa umblu topless sa ma vada lumeasmileys/smiley36.gif
sorin
05-14-2007, 02:33 AM
[QUOTE=lebada]Vezi ...Si apoi, ce sa
Mugatu, spune care-s aia si le arat eu lor. Iti voi demonstra ca toata lumea e tratata in mod egal.
Sorin, chiar tu nu sti despre cine e vorba?smileys/smiley2.gif Si apoi eu nu am pretins ca toti trebuie sa fin tratati egali.....
Daca prostului ii spui numai fi prost ca rade lumnea de tine si el se conformeaza, noi atunci pe seama cui ne mai dsitram???smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
sorin
05-14-2007, 05:38 AM
Mugatu, sincer nu stiu la cine te referi, dar poti sa-mi trimiti un PM daca e cazul. Asa cum am spus-o de nenumarate ori, nimeni nu e perfect smileys/smiley9.gif, iar daca vreodata iau decizii care nu-s cele mai bune in opinia unora, asta se datoreaza si faptului ca fiecare vede problema in felul sau. Uita-te si pe sub-forumul de
sauzimdebine
05-14-2007, 07:01 AM
Din cate se vad pe acest forum unii sunt in posesia unor informatii "top secret". Pai bine Mugatu, de ce nu ne lasi si pe noi sa-i stim peprostii/prostul forumului? Da cateve nume ca sa stim ce mesaje sa urmarim, doar asa, sa vedem si noi cum te distrezi tu si de ce pe seama unuia/unora dezavantajati de soarta.
Sorin, nu am nici o problema cu masurile arbitrare laute pe forum, cineva trebuie sa fie arbitru pana la urma, nu?
Totusi am observat ca unii sunt mai rasfatati decat altii si li se trece cu vedere absurditatile mai usor decat la altii; dar asta nu ma deranjeza, dinpotriva, ma amuzasmileys/smiley36.gif
Eu frecventez 3-4 alte forumuri, toate americane si am observat ca administratorii taie si spanzura dupa cum le place. La unul dintre ele, nici nu poti sa postezi direct pe forum; trimeti mesajul si moderatorul dupa ce-l citeste decide daca poate fi postat sau nu; daca te simti nedreptatit nici macar nu ai cui sa te plangi smileys/smiley2.gifsmileys/smiley36.gif
pai si ce vrei sa zici? ca in forumurile americaneexista cenzura? Si asta o spui cu zambetul pe buze, bineinteles. smileys/smiley1.gif
Eu nu am Monopoly money, accepti si Garfield money?
la un astfel de pariu cred ca ar trebui inchise casele de pariuri.
Si uite asa ati ratat ocazia sa avem ultimul site de online gambling din US of A. Imi facusem deja planuri de vacanta rezervandu-mi loc prin expedia.com pe tampoanele orientate spre fat(z)a ale marfarului cat si intr-un container transatlantic stivuit aproape de centrul de greutate al vaporului (vezi postarea din EvZ reprodusa de mine la:
http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=929 (http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=9291&PN=1&TPN=3) 1&PN=1&TPN=3)
Sauzimdebine, ai si tu ochi si poti sa citesti...... vrei sa-ti le dau eu pe toate mura-n gura? Eu credeam ca tu ai info top secret, sti pana si cu cine se culca nevastamea si la ce restaurante ma duc sa nu ma duc eusmileys/smiley75.gif...
Si pe urma nu mai fi asa curios, sti ce se intampla cu cei care stiu prea multesmileys/smiley2.gif
garfield
05-14-2007, 07:18 AM
Yea, Mugatu, wipe that grin off your face. smileys/smiley7.gifHow dare people censure their own forums? We should have the government tell them to cut it out, and let anyone post whatever they want.
Have you noticed, these hypocrite Americans, even censure the television programs. They actually have a list of words they won't let you use, and you can't show images they consider obscene. The nerve of them... censuring us good folks, who just want to freely express our innermost feelings while waving our willies... smileys/smiley36.gif
pai si ce vrei sa zici? ca in forumurile americaneexista cenzura? Si asta o spui cu zambetul pe buze, bineinteles. smileys/smiley1.gif
Trebuie sa fi tare naiv sau vrei doar sa ma ataci pe minesmileys/smiley5.gif
Desigur ca este cenzura, pt ca pe lumea asta sunt multi prosti si nebuni. Si apoi interesele, reputatia si privacy majoriti sunt mai importante decat sentimentele unui individ. Tie ti-ar place ca cineva sa posteze minciuni despre tine sau famila ta pe forum si nimeni sa nu zica nimic? Cred ca ai tipa sa fie cenzurat imediat ca te calomniaza si-ti pateaza reputia....nu crezi?smileys/smiley2.gif
garfield
05-14-2007, 07:23 AM
...Pai bine Mugatu, de ce nu ne lasi si pe noi sa-i stim peprostii/prostul forumului?
Try looking in the mirror. smileys/smiley2.gif
Ya Garfield, I totally lost my frigging mind...what was I thinking?????smileys/smiley18.gif
Eu frecventez 3-4 alte forumuri, toate americane si am observat ca administratorii taie si spanzura dupa cum le place. La unul dintre ele, nici nu poti sa postezi direct pe forum; trimeti mesajul si moderatorul dupa ce-l citeste decide daca poate fi postat sau nu; daca te simti nedreptatit nici macar nu ai cui sa te plangi
Desigur ca este cenzura, pt ca pe lumea asta sunt multi prosti si nebuni. Si apoi interesele, reputatia si privacy majoriti sunt mai importante decat sentimentele unui individ.
din cele 2 texte ale tale se deduce din primulca adminii la forumurile americane citez "taie si spanzura dupa cum le place." Adica e subiectiva moderarea lor. Si la al doilea mesaj se deduce ca cenzura instituita de acestia este binevenita si o aprobi. De ce oare o schimbare de nuanta sa zicem. Oricum bine ca te-ai prins la ce am vrut sa zic...smileys/smiley1.gif
Ady, de unde pana unde taiatul si spanzuratul este un lucru rau??? Parca nu era Vlad Tepes eroul nostru national?smileys/smiley2.gif
Daca eu mi-as cheltui timpul si banii sa am un forum, sa fii tu sigur ca nu ti-as permite tie sau la altii sa-si bati joc de el sau de altii memberi!
Si da, m-am prins ca nu pierzi nici o ocazie sa ma ataci.....asta da dovada de maturitate!smileys/smiley36.gif
sauzimdebine
05-14-2007, 07:56 AM
Mugatu, inainte de a te simti atacat gandeste foarte bine daca nu cumva ai facut tu primul acea greseala.
Nu eu nu stiu cu cine, dar stiu, cu toate ca tu consideri ca "scoala mea filozofica", la care sa stii ca bietul Claudiu nu a studiat,nu face doi bani, dovada fiind textele tale, ca trebuie sa existe un sambure de adevar. Esti frustrat tot timpul, plin de tine si de realizarile tale intelectuale, materiale si spirituale,nu dai nici macar doi bani pe ceilalti de pe forum. Ai intotdeauna o foarte buna parere despre tine si ceea ce tu crezi ca este adevarul, neirosind nici un prilej in a ataca la modul general pe toti cei care vin pe aici si-si exprima gandurile. Daca cumva unul nu-timiauna in struna ... este imediat categorisit drept roman, ceea ce pentru tine nu reprezinta altceva decat ultima treapta a scarii valorice.Dupa cate vad la altii accepti pana si cenzura. Sa-mi fie cu iertare dar asa ceva nu era de asteptat de la un adevarat campion ca tine tocmai in tara cea mai democratica din lume. Cat despre motivul invocat, sa avem pardon dar suna ca nuca in perete.
Si pentru ca tot merit o pedeapsa si o sa o primesc, am sa agravez fapta si am sa-ti spun fara sa ma ascund, eu nu am nevoie de asa ceva, Mugatu si tu si prietenul de-ti miauna in struna, Garfield cel chipes si inteligent, nu sunteti decat doua biete hahalere.
Sa aveti parte de sanatate amandoi.
Pisoi
05-14-2007, 08:15 AM
forumul asta e format doar din maxim 10 persoane care au voie sa faca si sa zica cam orice ...in rest cei veniti mai de curand nu au nici o sansa si daca cumva zic ceva ce lor nu le convine iti inchid imediat topicul ca si cand nu mai conteaza decat parerea la astia cativa ..ceilalti forumisti sunt de umplutura....
Multa bafta in continuare "mafiei"forumului care faceti legi pt altii ca sa le respecte dar voi faceti ce va taie capul...nu sorine?
theresa, bine ai revenitsmileys/smiley1.gif...se pare ca noul tau topic va avea mult mai mult succes decat...smileys/smiley18.gif ....poate ai speratsmileys/smiley2.gif
...observ ca pana acum au postat aici mai mult de "10 persoane" si cu siguranta ca vor fi mai multesmileys/smiley14.gif...asta s-ar putea sa nu confirme afirmatia ta la "umplutura"smileys/smiley85.gif
...ai fost si tu bine venita in randul "mafiei la care te referi" (cu celalat nick)smileys/smiley2.gif...dar este alegerea ta daca vrei sa privesti in continuare "rasaritul soarelui la orizontul albastru"smileys/smiley94.gifsmileys/smiley91.gif
Sauzimdebine, am stat mult si m-am gandit (2 minute) daca sa-ti raspund
sau nu......si dupa cum vezi in final nu am rezistat unei asa
capodopere de mesaj si am cedatsmileys/smiley36.gif
Mugatu, inainte de a te simti atacat gandeste foarte bine daca nu cumva ai facut tu primul acea greseala
maaamaaaaa, da el a inceput primul....oaaaaooooaaaasmileys/smiley19.gifsmileys/smiley19.gifsmileys/smiley19.gifsmileys/smiley19.gifsmileys/smiley19.gifsmileys/smiley19.gif
Nu eu nu stiu cu cine, dar stiu, cu toate ca tu consideri ca "scoala
mea filozofica", la care sa stii ca bietul Claudiu nu a studiat,
Huhhhh????? Ai dreptate, daca dupa graduare rationamentul lui Claudiu ar fi tot atat de incetosat ca al tau, un refund ar fi necesar. Sa te consideri norocos ca nu te da in judecata!
Esti frustrat tot timpul, plin de tine si de realizarile tale
intelectuale, materiale si spirituale,nu dai nici macar doi bani pe
ceilalti de pe forum.
De obicei oameni nerealizati sunt frustrati, ce motiv as avea eu????smileys/smiley5.gif In primul rand ca dau doi bani pe forum, daca nu as da nu as veni aici unde spre necazul tau am multi prieteni... Apoi cred ca exagerezi cand spui ca imi place sa ma laud.....tot ce am facut a fost sa prezint si partea buna a Americi, si faptul ca nu toti emigranti spala buda si mor de foame asa cum le plac unora sa zica.....daca as vrea sa ma laud, crede-ma ca sa avea cu ce, dar nu cred ca am facut-o.....
Ai intotdeauna o foarte buna parere despre tine si ceea ce tu crezi ca
este adevarul, neirosind nici un prilej in a ataca la modul general pe
toti cei care vin pe aici si-si exprima gandurile. Daca cumva unul
nu-timiauna in struna ...
Da, aici m-ai prins, am o parere buna despre mine si mama mea crede ca sunt cel mai grozavsmileys/smiley2.gif, asta se numeste self-esteem.....Si nu este adevarat, am ratat multe ocazii sa critic mesajele ridicole....
Dupa cate vad la altii accepti pana si cenzura. Sa-mi fie cu iertare
dar asa ceva nu era de asteptat de la un adevarat campion ca tine
tocmai in tara cea mai democratica din lume.
Acuma hai sa te lamuresc: nu este nici un amendment la constitutie care sa garanteze libertatea de forum; daca nu-ti place nu esti obligat sa vi pe acel forum, este ca un private club unde esti tolerat atata timp cat respecti regula de comportament care este arbitrar stabilita de admin...got it now???
....Mugatu si tu si prietenul de-ti miauna in struna, Garfield cel chipes si inteligent, nu sunteti decat doua biete hahalere.
Sa aveti parte de sanatate amandoi
Multumesc de urari, vad ca ai facut progrese, acum te axezi pe insulte directe, nu ai pomenit nimic de mama, sotie sau copii....incet incet inveti si tu cum se comporta lumea civilizata; primii 50 de ani sunt mai grei, pe urma ajungi ca nici nu mai realizezi ca ai maniere..... buna ziua, saru-mana, mancatul cu furculita si stersul la nas devin a doua naturasmileys/smiley32.gif Sa auzim numai de bine!!!
theresa a numarat maxim 10 persoane...eu am depasit cu mult acest numar si inca nu am terminat smileys/smiley5.gif(cred ca e necesar un top mai mare...poate TOP100 smileys/smiley4.gif)...defapt cred ca o sa ma opresc a mai numara pentru ca,am tot respectul fata de toate persoanele"care au voie sa faca si sa zica cam orice"pe forum.Dar,din pacate pentru unii,ei nu profita de acest avantaj si se limiteaza la decenta si bun simt.Daca cineva se crede defavorizat in momentul in care se exprima prin cuvinte,ii propun varianta de a se exprima prin imagini smileys/smiley2.gif...eu am incercat ambele variante si nu am avut niciodata sentimentul ca sunt defavorizata smileys/smiley1.gif
La cat mai multe exprimari on-topic!smileys/smiley4.gif
sorin
05-14-2007, 08:49 AM
...Pai bine Mugatu, de ce nu ne lasi si pe noi sa-i stim peprostii/prostul forumului?
<B style="mso-bidi-font-weight: normal">Try looking in the mirro[/B]r.smileys/smiley2.gif</v:stroke></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:ulas></v:path><o:lock aspectratio="t" v:ext="edit"></o:lock></v:shape>
si
..... Mugatu si tu si prietenul de-ti miauna in struna, <st1:City w:st="on"><st1:place w:st="on">Garfield</st1:place></st1:City> cel chipes si inteligent, <B style="mso-bidi-font-weight: normal">nu sunteti decat doua biete hahalere.[/B]
Desi imi pare rau sa avertizez unii dintre cei mai vechi forumisti, ma vad nevoit s-o fac. Pacat ca se ajunge la astfel de expresii venite de la voi.
Va trec pe lista de avertizati (<st1:place w:st="on"><st1:City w:st="on"><B style="mso-bidi-font-weight: normal">garfield[/B]</st1:City></st1:place> si <B style="mso-bidi-font-weight: normal">sauzimdebine[/B]) cu cate 10% pentru cuvinte jignitoare (chiar daca nu-s cuvinte extraordinar de "grele") adresate altor forumisti.
CameliaXX
05-14-2007, 08:53 AM
Unde ma incadrez eu oare? Scriu in romaneste pura (nu jargoane) si cred ca sint cu ...godfather! Citoedata mai iau si eu penalizare (dar sper ca ma iubiti acum)....n-am tip sa scriu sint la servicismileys/smiley2.gif
Sorin, de fapt Garfield doar a facut o sugestiesmileys/smiley2.gif
garfield
05-14-2007, 08:55 AM
buna ziua, saru-mana, mancatul cu furculita si stersul la nas devin a doua naturahttp://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley32.gif
Ai uitat sa specifici sa nu foloseasca maneca. smileys/smiley2.gif
Cat despre 'hahalere' ai tu cumva idee ce inseamna? Eu am impresia ca e ceva rau, si ar trebui sa ma simt insultat, dar nu sunt sigur. Da daca insemna ceva bun? Ceva ce ar spune parintilor lui, ca pana la urma, ne-a urat la amandoi sanatate, care a fost foarte dragut din partea lui, si pe mine m-a impresionat foarte mult. smileys/smiley4.gif
Garfield, daca nu ma insel hahalera este un fel de jigodie sau asa ceva....anyways, consider yourself insulted and you will be fine!!!smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
sorin
05-14-2007, 09:00 AM
Sorin, de fapt Garfield doar a facut o sugestiesmileys/smiley2.gif
Mugatu, orice glume au si limite. Mergi si spune unui copil de gradinita ca tu asta ai inteles din acel mesaj.
Si propun sa treceti la subiect, adica discriminarea pe acest forum, lasand deoparte rafuielile personale.
ca tot a venit vorba de forum. Unii de pe aici fac trolling. Cauta polemici cu orice pret si apoi cand se simt atacati sar in sus. E specific celor trecuti de o anumita varsta, asa ca nu voi ataca. Trebuie sa ne comportam respectuos cu totii si mai ales cu cei in varsta dar nu inteleg de ce nu e si invers? Anii mai multi petrecuti in America sa le dea dreptul la a ataca pe cei mai tineri? Poate o fi vreo lege nescrisa. Who knows, who cares. Case closed.
Cineva mi-a sters mesajul anterior...DISCRIMINAREEEE.....
Pisoi
05-14-2007, 12:58 PM
Vladsmileys/smiley32.gif....se pare ca s-a revenit la subiectsmileys/smiley2.gifsmileys/smiley36.gif
Ups..unde mi-e mesajul?smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifVezi Thereso.. discriminare!!!smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
Ai dreptate Thereso, shafii ai mari(de-alde Sorin-Bashtanul007 si Pisoi-Chetzul)...m-au ginit ca mi-s undercover...si am fraternizat cu dushmanul...si uite ca ma Di-scri-mi-nea-za!smileys/smiley36.gifsmileys/smiley2.gif
<B style="mso-bidi-font-weight: normal">Try looking in the mirro[/B]r.smileys/smiley2.gif</v:stroke></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:ulas></v:path><o:lock v:ext="edit" aspectratio="t"></o:lock></v:shape>
si
..... Mugatu si tu si prietenul de-ti miauna in struna, <st1:City w:st="on"><st1:place w:st="on">Garfield</st1:place></st1:City> cel chipes si inteligent, <B style="mso-bidi-font-weight: normal">nu sunteti decat doua biete hahalere.[/B]
Desi imi pare rau sa avertizez unii dintre cei mai vechi forumisti, ma vad nevoit s-o fac. Pacat ca se ajunge la astfel de expresii venite de la voi.
Va trec pe lista de avertizati (<st1:place w:st="on"><st1:City w:st="on"><B style="mso-bidi-font-weight: normal">garfield[/B]</st1:City></st1:place> si <B style="mso-bidi-font-weight: normal">sauzimdebine[/B]) cu cate 10% pentru cuvinte jignitoare (chiar daca nu-s cuvinte extraordinar de "grele") adresate altor forumisti.
no comment despre extra comment sau procentaj , la fel si despre acest topic.
opium-female
05-15-2007, 04:38 AM
Referitor al anumite comentarii din partea unora ce acum catva timp au sarit de poponeata n sus cand am postat si eu ca se fac diferente intr un topic ce zace la "arhiva" mai bine sa taceti din gura parca acum catva timp aveati alte pareri....iarasi incepem cu aceleasi comentarii unii dintre voi si au schimbat parerile intre timp
?propun sa redeschizi vechiul topic Sorin pentru a nu mai consuma spatiul cu un alt topic dar cu aceeasi tema in final,e imposibil sa ne avem bine cu totii exista simpatii si antipatii ,asta este viata....nu va mai certati ca nu si au rostul certurile si se ajunge sa va jigniti cu alte cuvinte si e pacat........
@opium
Daca te referi la subiectul pe care l-am deschis eu acum citeva luni (intr-un moment de slabiciune) sa stii ca eu l-am inchis la cerere imediat ,tocmai ca sa nu dau posibilitatea altora sa se foloseasca de slabiciunea mea pentru a intra in alte polemici personale . Eu nu am vrut sa schimb nimic doar m-am racorit putin,ceea ce a fost o greseala.Este inutil sa adaug ca fiecare este liber sa faca ce vrea ,ne place aici stam ,nu ne place smileys/smiley37.gif.
lara_iulia
05-15-2007, 05:20 AM
Nici eu nu sunt de acord cu acest topic fiindca nu este un subiect de dezbatut.http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley5.gif Initiatoarea a aruncat pastila iar acum cred ca este incantata 100 la 100de efectul produs si inca sunt care ii mai dau apa la moara.http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley18.gif
Totusi sa nu uitam ca Gazda acestui forum face tot posibilul ca noi sa ne simtim cat mai bine aici si din pacate nu toti suntem constienti de acest lucru. Ceea ce ma intristeaza este faptul ca dupa ce suntem primiti in casa aceasta numita forum, neconditionat sifara nici o discriminare in loc sa ne comportam caatare,cautam motive de galceava jignind... De Ce?!
Pentru cei nemultumiti pot sa scriela subforumul sugestii, critici, pareri...si nu la discutii generale!
Pisoi
05-15-2007, 07:06 AM
lara_iulia si ceilalti, initiatoarea nu a aruncat "pastila" ca sa ne/va irite/invite la o discutie de "dat apa la moara" ci din alte motivesmileys/smiley2.gif...dar cum se intampla des pe acest forum, in loc sa se discute concret la "subiectul topicului", se deviaza si se dau raspunsuri explicative "personale" ignorand regulile si implicit atentionarile noastresmileys/smiley18.gif
...noi realizam ca multi (dar nu majoritatea)dintre cei care posteaza pe acest forum au tendinta de distractie dar nu facem "discriminare" in comentariile lor mutandu-le la offtopicsmileys/smiley116.gif
sorin a propus mai sus sa reveniti la subiect, adica "discriminarea pe acest forum" si sa lasati rafuielile personalesmileys/smiley2.gif...si adaug eu... raspunsurile ironice adresate initiatoareismileys/smiley18.gif
Pisoi, si eu tocmai ca voiam sa felicit fetele, opium_female2, melina silara_iulia pentru batista alba ridicata si pentru fatptul ca tot ele dau dovada de mai multa intelepciune.... smileys/smiley20.giffetelor.
Pisoi, nu face discriminari, pai daca nici initiatoarei nu-i raspundem(ironic sau nu) cum altfel putem fii in topic?! smileys/smiley59.gif
lara_iulia
05-15-2007, 07:26 AM
pisoi, daca tu spui...atunci asa o fi... Dar totusi nu inteleg,http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley6.gif de ce este acel subforum sugestii, critici, pareri...http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley5.gifunde cei nemultumiti isi pot spune doleantele.http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley2.gif Lasand aici la discutii generale acest topic, deja o "favorizezi" pe theresa "facand discriminare"http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley9.gifuff, uff,http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley80.gif
garfield
05-15-2007, 07:56 AM
no comment despre extra comment sau procentaj , la fel si despre acest topic.
You post a comment to tell everyone you have no comment??? smileys/smiley57.gif
garfield, cu tot respect pentru neamu` tau pisicesc iti spun ca ai lipsit cam mult de pe forum, iar claudiunj stie el ce stie, tu pt faptul ca ai facut aproape direct un forumist(sauzimdebine) prost, punandu-l sa se uite in oglinda, meritai mult mai mult decat 10% avertisment...norocu` tau ca le ai mai bine cu engleza decat cu romana smileys/smiley2.gif
si eu contest aici decizia luata dar hey, cine-s eu...
garfield
05-15-2007, 08:15 AM
fifi, fifi, nu prea stie claudiunj foarte multe... aparent nu are nici un coment smileys/smiley2.gif
Daca tin minte bine, ai facut si tu pe cativa prosti, deci nu cred ca ar fi cazul sacomentezi despreasta. Cat despre sauzimdebine, nu l-am facut eu prost, ca doar nu e copilul meu.
Mai citeste odata, si vei vedea ca sauzimdebinei-a cerut la Mugatu sa-i spuna cine e prostul forumului, acelasi sauzimdebine care aavut nesimtirea safacaremarci despre sotia lui Mugatu, dar el nu a fost 'avertizat'. Sa fie oare o discriminare? Sauzimdebine se declara singur ca preferentiat pe acest forum... Oricum,Mugatu nici nu a spus ca ar fi cineva prost pe forum, si pana la urma ce e mai rau, sa-i spui cuiva sa se uite in oglinda, sau ce e hahalera?
In orice caz, daca stai si te gandesti bine, insulta lui sauzimdebine spre mine, impreuna cu insulta mea catre el, se anuleaza una pe alta, si nu trebuia sa ia nimeni puncte de avertisment. Dar daca tu esti asa de draguta si crezi ca eu merit mai multe puncte, trimite-i un PM la Sorin si cere-i sa-mi mai puna 1 punct smileys/smiley4.gif
aiurea, garfield, eu pe cine am facut prost chiar era smileys/smiley4.gif, sauzimdebine nu e prost, o fii el in multe feluri dar nu prost smileys/smiley2.gif
tu si acum, si-n ce i-ai scris lui initial te iei de ceea ce a fost acumo suta de ani....bla bla(toti suntem oameni si gresim)
tu garfield, m-ai dezamagit si pe mine cumva, cand era nevoie de tine erai foarte ocupat, cum, insa apare ceva galceava, hop si tu, care e rostu` bre?! smileys/smiley92.gifca si-asa Mugatu te plashe asa cu esti...in ochii cui ai crescut?
nu scriu PM nici de`a dreaq, spun aici tot ce cred ca doar nu-mi ia nimeni caii de la bicicleta smileys/smiley17.gifsi daca mi-i ia gata ma declar discriminata smileys/smiley2.gif
garfield sa-ti soptesc ceva, "apa trece(sa nu dau nume) , pietrele raman(iar nu dau nume)". De ce sa ne scoatem ochii toata viata si sa nu putem sa ne iubim, macar asa, un pic, incat daca un bine nu ne putem face unul altuia, macar rau sa nu ne facem?!
garfield
05-15-2007, 08:58 AM
aiurea, garfield, eu pe cine am facut prost chiar era smileys/smiley4.gif
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifHai ca m-ai dat gata cu argumentul asta smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
...in ochii cui ai crescut?
Speranta mea e sacresc in ochii luiclaudiunj sia luisauzimdebine smileys/smiley9.gif
...si daca mi-i ia gata ma declar discriminata smileys/smiley2.gif
No, si tu, cu discriminarea...Incearca si tu sa fimai originalasmileys/smiley2.gifsmileys/smiley36.gif
De ce sa ne scoatem ochii toata viata si sa nu putem sa ne iubim, macar asa, un pic, incat daca un bine nu ne putem face unul altuia, macar rau sa nu ne facem?!
Uhh, imi pare rau, dar oricat as incerca, nu cred ca voi fi in stare sa ma iubesc cu claudiunj sau cu sauzimdebine smileys/smiley11.gifPoate ei doi intre ei, daca vor...
sorin
05-15-2007, 09:06 AM
Pentru cei nemultumiti pot sa scriela subforumul sugestii, critici, pareri...si nu la discutii generale!
Cred ca ai dreptate. Voi muta acest topic la
You post a comment to tell everyone you have no comment??? smileys/smiley57.gif
Da amice. Probleme? Nu-ti convine raporteaza
fifi, fifi, nu prea stie claudiunj foarte multe
Pare ca te framanta ceva . Ia zi tu mie ce ai pe suflet
nu cred ca voi fi in stare sa ma iubesc cu claudiunj sau cu sauzimdebine http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley11.gifPoate ei doi intre ei, daca vor...
putintica rusine nu exista
sa-ti raspund si eu, theresa, cam tarziu...
eu cred ca una din persoanele favorizate si-n top ten este melina, stiu c-o sa se bucure, ea e spontana si ffff originala, o rasfatata dulce a forumului ce sa mai... http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley1.gif
buba, nu prea dulce e ca tot ea esi umplutura...
oricum, si de una si de alta, noua, tuturor, ne este foarte draga; contraziceti-ma daca nu sunteti de acord.
sorine, lasa-mi postarea aici, te rog, eu te cred ca te-ai apucat de "curatenie" dar eu sunt foarte in topic, ma adresez direct theresei, referindu-ma la discriminarea pe forum, cum adica ma consideri pe mine offtopic dar lasi pe garfield sa sugereze sa se iubeasca barbatii intre ei si chiar nici macar nu te deranjeaza?! mai lasi multe?!come on... ce fac eu aici, nu stiu cum se numeste dar ce face garfield, e bataie de joc, sper sa multumita diva forumului..., nu ma muta iar la offtopic, te rog, ca am dat si eu copy/paste si voi persevera... smileys/smiley2.gif
ps." parerea ta conteaza" , conteaza?! apai las-o sa conteze, nu conteaza numai ce ne convine...
sorin
05-16-2007, 06:25 PM
fifi, ma dezamagesti insistand cu aceasta postare. nu pot sta 24/7 pe acest forum si daca unele postari imi scapa si nu le mut la timp la off topic, asta nu inseamna ca trebuie continuat. daca vei continua sa-ti faci singura dreptate, vei primi si tu penalizari.
mai terminati-o cu aluzii de genul asta ca unii forumisti/forumiste sunt favorizati(e) ca vorbiti prostii. daca te uiti pe topicul cu penalizari, o sa vezi ca si melina e acolo, asa ca lasati-o mai moale. cu acesta ocazie o avertizez si pe melina ca face "valuri" pe prea multe topice si daca nu se potoleste voi trece din nou la procente. chiar daca cineva nu foloseste cuvinte neaparat jignitoare, poate primi avertismente pentru ignorarea apelurilor celor care modereaza acest forum si destabilizarii discutiilor.
sondajul cu bubele va fi sters pentru ca nu ofera posibilitatea de a se face comentarii. daca vor mai fi postate sondaje de dragul de a fi postate, vom face unele setari astfel incat sa nu mai puteti posta astfel de sondaje.
garfield
05-16-2007, 06:36 PM
fifi, fifi, iar te plangi? te compari cu altii, si te simti neindreptatita? ai nevoie de sorin sa te ia de mana si sa-ti dea dreptate? smileys/smiley19.gif
Parca tu ai fost cea care a sugerat ca in loc sa ne scoatem ochii (eu, claudiunj si sauzimdebine) ar trebui sa ne iubim. Eu am refuzat sugestia ta, si am lasat pe ceilalti doi sa se iubeasca daca ei vor sa accepte sugestia ta.
Eu inteleg ca tu locuiesti intr-o societate socialista, si esti obijnuita sa ti se spuna ce sa gandesti si ce sa spui, dar in America, cenzura la aluzii, nu isi prea are locul. Bine inteles ca sorin e seful aici si face ce vrea el, dar nu cred ca porneste pe o cale prea buna daca se apuca sa faca politie la idei si aluzii. smileys/smiley39.gif
Va ramane singur pe forum, sau inconjurat doar de cativa care sarbatoresc inventia pixului, se lauda unul pe altul, posteaza poze cu flori, si retete de bucatarie. smileys/smiley5.gif
PS. Life is not fair. Get used to it, and stop comparing yourselfto everyone else. I don't particularly like being number 9000 in line for the top 10 smileys/smiley36.gif
opium-female
05-17-2007, 12:35 AM
Nu inteleg de ce mai este inca deschis topicul acesta,cred ca s a spus deja tot ceea ce era de spus,am trecut deja la umpluturismileys/smiley36.gifsi inca o chestie daca este un forum al romanilor de ce se fac atatea cometarii scrise in limba engleza???????????nu vreau sa "infoi" pe nimeni cu intrebarea aceasta doar ca nu mi se pare normal,sunt multi pe aici care poate ca nu stiu sa vorbeasca si nici nu pricipesc englezasmileys/smiley4.giffifisor,lasa armele n cui acasa ca ai fi mai castigata,tu nu esti o Xenasmileys/smiley2.gifstii tu vb aceea ca: "cel mai intelept cedeaza...!" si totusi,te smileys/smiley32.gifpt ca stii sa pui punctul pe I !
garfield hai sa lamurim problema... eu nu ma plang ( ca` si asa nu ma/ne magaie nimeni), nu ma compar cu nimeni (ca` nu-i nimeni mai prost ca mine). Daca ma simt neindreptatita, nu am nevoie de sorin sa ma ia de mana, ci, asa cum bine ai vazut, imi fac singura dreptate (ca` daca nu-mi faceam asa ma papau lupii demult). smileys/smiley2.gif
in legatura cu conflictul Mugatu( not you), sauzimdebine, caudiunj, scuza-ma dar ai aterizat ca musca, drept in lapte...si nu numai dar ai si pus paie pe foc... si nu compara ce am sugerat eu cu ce ai sug(i)erat tu...ar trebui sa-ti fie rusine, in lumea asta, mai sunt si oameni care ia viata si actiunile lor chiar in serios...
eu nu locuiesc intr-o societate socialista defel, eu am locatia, pe bune in Canada care dupa mintea mea a proasta face parte din Nord America si chiar daca mi se rupe inima sa-ti spun ca niciodata nu am facut ce mi s-a spus (fie c-a fost rau sau bine), as vrea din tot sufletul meu fac, scriu, gadesc mai mult din ce face, scrie, gandeste sorin, Pisoi, Mugatu, Vlad, sauzimdebine, transit... ei sunt oameni cu adevarat nu noi care postam poze cu flori si cu minori holbandu-se la tzatze goale, si nu...nu vor ramane singuri pe forum caci ei vor fii aici mereu, intregi si lucizi pentru cei noi care vor veni mereu, mereu cerand ajutorul, informatia, sfatul, palma peste obraz.. care sa ne trezeasca la realitate... smileys/smiley2.gif
viata este foartedreapta, garfield si primim fiecare ceea ce meritam si ceea ce ne dorim mai mult...
ti-am raspuns in ordinea ideilor tale dar sincer nu-mi faci decat impresia ca esti evaziv, superficial si bulversat de evenimente... poti, insa, sa fii mandru de un lucru, ai contribuit la inlaturarea inca unui forumist bun, Mugatu, pe langa multi altii... smileys/smiley18.gif
pentru orice neintelegere contacteaza www.dexonline.ro (http://www.dexonline.ro)
nicoletamihaela
05-19-2007, 02:19 PM
Dragii mei...
Va scriu aciiii..(smileys/smiley19.gif..sa nu ma mutati,ca ma faceti si pe mine discriminata)....Ca in timp ce voi scriati,si scriati,si iar scriati...(vedeti ca nu folosesc cuvantu certati)...smileys/smiley4.gif..dama cu pricina,care a postat topicul,nu a mai postat nici un raspuns....smileys/smiley4.gif..Da barem unul de samanta,sa ne simtim si noi bagati in seamasmileys/smiley5.gif...
Deci se impune o analiza....Ori a fost creat de un membru care se plictisea si a vrut sa incerce nervii membrilor forumisti,smileys/smiley5.gif..Ori..CONCURENTA DO'MLE..smileys/smiley2.gif
Ei si uitea asa,dragii mei...cine a vrut sa semene vant,probabil va culege furtuna.....
Tare as fi curioasa,sa aflu in public cine a facut jocurile aici?..Logic nu-i asa?smileys/smiley4.gif...
Ps..Garfield...Tradare..de 3 ori tradare..Pai cu baieti?mai cum asa....smileys/smiley19.gif
angela
05-20-2007, 02:29 AM
Sorin , Pisoias sa stiti ca eu ma simt discriminatasmileys/smiley19.gif. Chiar daca nu am timpul necesar pentru a scrie zilnic eu tot ma simt, ca asa sunt eu domnilor mai simtzita< =""><!--
var SymRealOnLoad;
var SymReal;
Sym()
{
window.open = SymWinOpen;
if(SymReal != null)
SymReal();
}
SymOnLoad()
{
if(SymRealOnLoad != null)
SymRealOnLoad();
window.open = SymRealWinOpen;
SymReal = window.;
window. = Sym;
}
SymRealOnLoad = window.onload;
window.onload = SymOnLoad;
//-->
</>
sorin
05-20-2007, 04:30 AM
oops, si tu angela? ia spune tu de ce te simti discriminata si cum vezi rezolvarea? smileys/smiley1.gif
lebada
05-20-2007, 04:53 AM
Da Sorine, dar pe mine tot
sorin
05-20-2007, 05:12 AM
[QUOTE=lebada]... tot nu-mi explic nici acum de ce nu am fost de la bun
lebada
05-20-2007, 05:18 AM
Sorine, stii cum a sunat raspunsul tau? Cam asa ca-n bancul asta:
- Salut, bine ca te-am
nicoletamihaela
05-20-2007, 12:42 PM
[QUOTE=lebada]Da Sorine, dar pe mine tot
lebada
05-20-2007, 10:14 PM
Nico, vezi, nici eu nu pot dormi noaptea de grija listei cu cei 10. smileys/smiley2.gifDa tu zici bine. Doamna theresa nu mai posta nimic, dupa ce ne provoca! smileys/smiley5.gifNico, eu cred ca translatorul ne baga
tigrutzz
05-21-2007, 08:48 AM
Mai.. citind toate paginile astea, am ras bine si m-am si intristat oleaca cand am vazut ca se cearta uni cu alti.
Catre initiatoarea topicului.. eu sunt destul de nou pe acest forum si nu ma simt deloc discriminat. Am vorbit cu membri mai vechi, cu "discriminatoru" pisoi</span>, (care e un baiat ff de treaba), cu membri noi si nimeni nu m-a facut sa ma simt in plus, plus ca e INTERNET domnisoaro, daca iti place poti sa stai, daca nu zi www.altceva.cevreitu. In fine.. sper ca m-am facut inteles!
Iara voi toti astia care va certati, KISS AND MAKE UP RIGHT NOW!!! smileys/smiley4.gif.
angela
05-22-2007, 07:52 AM
oops, si tu angela? ia spune tu de ce te simti discriminata si cum vezi rezolvarea? smileys/smiley1.gif
Rezolvarea o vad in felul urmator : toti cei care se simt discrimati si care nu isi gasesc locul sa isi faca forumul lor propriu si sa abereze acolo smileys/smiley36.gif
Gogule
05-22-2007, 10:20 AM
in acest moment inchin o bere pt toti discriminatii
</span>
Pisoi
05-22-2007, 10:24 AM
...si noi cu tinesmileys/smiley2.gif
http://i32.photobucket.com/albums/d9/pisoi/Diverse/865a.jpg
livia
05-22-2007, 11:41 AM
smileys/smiley36.gifnu m-am simtit niciodata discriminata pe aici dar o bere as bea cu voismileys/smiley20.gif
Pisoi
05-22-2007, 11:53 AM
...atunci aducem bere pentru toti sa nu se mai simta nimeni discriminatsmileys/smiley2.gif
http://i32.photobucket.com/albums/d9/pisoi/Diverse/beer-1.jpg
...apreciem comentariilesmileys/smiley4.gif, numai ca aici am vrea sa ne dati si sugestii in legatura cu acest subiectsmileys/smiley2.gif
livia
05-22-2007, 01:28 PM
Sugestii... pai, cred ca cu putina rabdare si bunavointa se rezolva toate. Cred ca pm si report pot rezolva "problemele" celor care chiar s-au simt nedreptatiti sau discriminati in vre-un fel. E greu, in viata reala, dapai in mediul virtual sa fie toata lumea la unison, cred ca chiar ar fi plicticossmileys/smiley1.gif.
tigrutzz
05-25-2007, 08:20 AM
A zis cineva BERE</span>, si eu si eu, ME ME ME ME ME ME ME ME smileys/smiley4.gifsmileys/smiley38.gif
condolitza
05-27-2007, 06:03 AM
< =><!--
bmi_SafeAddOnload(bmi_load,"bmi_orig_img",0);//-->
</>
in sfarsit simt o adiere de pace pe topicul acesta,nu pot sa cred theresa,sper ca esti dezamagita,cred ca ai urmarit tot ceea ce s_a scris ,chiar daca ai aruncat trotilul si apoi ai disparut.........imi pare rau de cei care au intrat in jocul murdar si pervers al theresei.
bogdan178
09-01-2007, 12:54 PM
SAl
cetatenii care spun ca nu se simt discriminati pur si simplu nu pot exprima o opinie in totala discordanta cu admini sau tovarasii lor ...e imposibil ca intre 2 persoane sa nu existe diferente de opinie ..daca totusi se intimpla asta ...inseamna ca , gindesc altii pt voi.Daca nu intelegeti nimic din acest post ...acest post e sub nivelul vostru spiritual
bye
Jazzylady
01-07-2012, 12:37 AM
So,now my two cents:
Am o parere foarte, foarte proasta despre forumul asta.Din pacate cei care vor aveau nevoie de informatii si ajutor nu o sa-i ajute cu nimic.
De la informatii false(ceea ce nu e asa rau,ca doar e un forum se discuta...da in emmigration sticky?!),la dialoguri unde se discuta cum e mai bine sa stai ilegal in USA,pana la membrii care se cred ca au pus coada la pruna si cu aceeasi moraluri ca taranii din locurile de unde vin,si atacari personale fara rost si fara respect pentru un nou memebru.
Nu e de mirare ca nu aveti membrii activi mai deloc.Rusine!va face-ti de ras.
Mai bine ma duc ca romanca in forum nemtesc sau american,ca ei stiu sa trateze o persoana cu respect chiar daca e in spatele unui ecran.Si acest feedback o sa-l duc mai departe.
So,now my two cents:
Am o parere foarte, foarte proasta despre forumul asta.Din pacate cei care vor aveau nevoie de informatii si ajutor nu o sa-i ajute cu nimic.
De la informatii false(ceea ce nu e asa rau,ca doar e un forum se discuta...da in emmigration sticky?!),la dialoguri unde se discuta cum e mai bine sa stai ilegal in USA,pana la membrii care se cred ca au pus coada la pruna si cu aceeasi moraluri ca taranii din locurile de unde vin,si atacari personale fara rost si fara respect pentru un nou memebru.
Nu e de mirare ca nu aveti membrii activi mai deloc.Rusine!va face-ti de ras.
Mai bine ma duc ca romanca in forum nemtesc sau american,ca ei stiu sa trateze o persoana cu respect chiar daca e in spatele unui ecran.Si acest feedback o sa-l duc mai departe.
La naiba, fată! că nervoasă mai eşti acum la īnceput de an, da' mie una să ştii că-mi placi, nu prea le ai tu cu limba romānă dar o dai bine pe ingliş, drept consecinţă, mă ofer să-ţi pun o vorbă bună, pot să aranjez eu cu fetelele ălelalte de pe aci să mai băgam un membru nou īn chestia asta a noastră, ce zici?! Oferta e limitată, gāndeşte-te măcar de două ori īnainte să mă iei şi pe mine la trāntă. dacă şi după ce te-ai gāndit de două ori tot aşa crezi, fugi repede la nemţi sau la americani, ia şi feedback-ul cu tine, dar cānd īl iei să nu uiţi să-ţi iei şi analfabeţia de aici, şi să nu le spui că eşti romāncă, TU singurică o să faci de rās o īntreagă naţie! mai gāndeşte-te!
toni42
01-09-2012, 01:16 PM
fifico, cum e femininu' de la Petrica?
Pisoi
01-09-2012, 01:50 PM
....Petricica! :d:
vai cāt de răi putem să fim! : )
răpuns pentru toni42: luna asta se poartă (mad)Jazzylady!
Pisoi
01-09-2012, 07:38 PM
vai cāt de răi putem să fim! : )
...nu suntem nici rai si nici nu facem discriminare! ...din pacate nu toti/toate care au intrat, intra sau care vor intra pe acest forum au si o "tzara" de un "sens al interpretarii replicilor" sau o "tzara" de "sens al umorului" :ideea:
...in toti acesti ani de activitate pe forum am observat ca "unii/unele" rabufnesc si iau prea personal anumite comentarii numai dupa cateva postari (sau mai multe), dupa ce primesc ceva replici contradictorii la ceea ce ei/ele se asteapta sa primeasca "lauri" ...apoi arunca cu "petre"...in loc sa...... :thatsit:
p.s. Jazzylady, ia exemplu de la "al nostru bogdanel" ...cand te enerveaza cineva ...numara pana la 10 si ia-o de la capat :d
toni42
01-10-2012, 03:33 AM
. "unii/unele" rabufnesc si iau prea personal anumite comentarii numai dupa cateva postari (sau mai multe), dupa ce primesc ceva replici contradictorii la ceea ce ei/ele se asteapta sa primeasca "lauri" ...apoi arunca cu "petre"...in loc sa...... :thatsit:
fifi, material super pentru un fotoreportaj, baga poze (n-am renuntat la ideea de a te premia!)
Mai e si varianta Peatra da' e pentru cazurile mai..mari. o:-)
silentboy
01-13-2012, 09:06 PM
„La naiba, fată!” că nervoasă mai eşti acum la īnceput de an, da' mie una să ştii că-mi placi, nu prea le ai tu cu limba romānă dar o dai bine pe ingliş, drept consecinţă, mă ofer să-ţi pun o vorbă bună, pot să aranjez eu cu fetelele ălelalte de pe aci să mai băgam un membru nou īn chestia asta a noastră, ce zici?! Oferta e limitată, gāndeşte-te măcar de două ori īnainte să mă iei şi pe mine la trāntă. dacă şi după ce te-ai gāndit de două ori tot aşa crezi, fugi repede la nemţi sau la americani, ia şi feedback-ul cu tine, dar cānd īl iei să nu uiţi să-ţi iei şi analfabeţia de aici, şi să nu le spui că eşti romāncă, TU singurică o să faci de rās o īntreagă naţie! mai gāndeşte-te!
Este evident ca Jazzy nu vorbeste bine romaneste, dar asta nu inseamna ca ideile ei nu sunt adevarate sau ca sunt lipsite de coerenta. Probabil ca aceleasi idei exprimate intr-o limba pe care o cunoaste mai bine sunt si foarte bine exprimate. Din perspectiva asta, cinste ei ca incearca sa le puna in romaneste. Si tot din perspectiva asta sa te legi de greselile gramaticale si sa ignori ideea exprimata, inseamna sa te lupti cu cineva care nu poate sa iti raspunda. Nu dovedeste decat micime de caracter si lasitate. Dc vrei, leaga-te de idee si explica-i ce nu e bine, daca poti. Sau, si mai bine, incearca sa discuti cu ea contradictoriu intr-o limba pe care o cunoaste asa ca fortele sa fie egale. Atunci s-ar putea sa fii surprinsa...
modest demn
01-26-2012, 01:37 AM
Este evident ca Jazzy nu vorbeste bine romaneste, dar asta nu inseamna ca ideile ei nu sunt adevarate sau ca sunt lipsite de coerenta. Probabil ca aceleasi idei exprimate intr-o limba pe care o cunoaste mai bine sunt si foarte bine exprimate. Din perspectiva asta, cinste ei ca incearca sa le puna in romaneste. Si tot din perspectiva asta sa te legi de greselile gramaticale si sa ignori ideea exprimata, inseamna sa te lupti cu cineva care nu poate sa iti raspunda. Nu dovedeste decat micime de caracter si lasitate. Dc vrei, leaga-te de idee si explica-i ce nu e bine, daca poti. Sau, si mai bine, incearca sa discuti cu ea contradictoriu intr-o limba pe care o cunoaste asa ca fortele sa fie egale. Atunci s-ar putea sa fii surprinsa...
E foarte interesant topicul asta. Am intrat la topic politic sa citesc despre solutii economice, si am dat si eu de citiva oameni care mi s-a parut ca incercau cu orice ocazie sa insulte si sa descurajeze pe oricine avea idei patriotice sau monarhiste. Mi se pare interesant faptul ca asta ca desinformarea intentionata, descurajarea oamenilor cinstiti si patrioti si atacurile cu lasitate si insulte se intimpla consistent si pe celelalte topicuri pe forum. E si mai interesant faptul ca sunt cam aceeasi agresori care se ocupa de gainaria asta de anti-romanism.
Intrebarea mea este alta: Unde gasesc timpul sa faca toate astea zi de zi, pe toate topicurile? Sunt platiti pentru asta acesti oameni? De catre cine sunt acesti oameni platiti sa descurajeze pe romani patrioti de la unitate si sa dea intentionat numai informatii gresite? Foarte interesant!
encore
01-26-2012, 05:45 AM
Intrebarea mea este alta: Unde gasesc timpul sa faca toate astea zi de zi, pe toate topicurile? Sunt platiti pentru asta acesti oameni? De catre cine sunt acesti oameni platiti sa descurajeze pe romani patrioti de la unitate si sa dea intentionat numai informatii gresite? Foarte interesant!
Bai fraiere, ne plateste Securitatea, bah .... Si cu anti-romanii, si aia ne plateste, rusii si iranienii sa dezvolte bomba atomica si sa traga cu ea in Mishu sa i-o infiga direct in strimtoarea Hurmuz!
Pisoi
01-26-2012, 11:45 AM
Intrebarea mea este alta: Unde gasesc timpul sa faca toate astea zi de zi, pe toate topicurile? ...
...la serviciu! :starsmile:
modest demn
01-26-2012, 12:34 PM
Bai fraiere, ne plateste Securitatea, bah .... Si cu anti-romanii, si aia ne plateste, rusii si iranienii sa dezvolte bomba atomica si sa traga cu ea in Mishu sa i-o infiga direct in strimtoarea Hurmuz!
...la serviciu! :starsmile:
E foarte interesant! Cind cresc mare, pot sa am si eu o slujba ca voi, sa ma joc pe internet toata ziua si sa vorbesc bascalie sa descurajez lumea serioasa care intra pe forum cautind ajutor? Cred ca deja ma calific pentru slujba, doar m-ati facut fraier!
aramis_13
01-26-2012, 01:01 PM
așa-i dacă sărăntocii ăia din famelea regală nu te plătesc destul, tre' să-ți cați alt slujbă
modest demn
01-27-2012, 11:29 AM
așa-i dacă sărăntocii ăia din famelea regală nu te plătesc destul, tre' să-ți cați alt slujbă
aramis, nu ma plateste nimeni sa am opinie personala. Tot ce am postat sunt opiniile mele personale la care am dreptul democratic.
Spre deosebire de unii din voi care se lauda ca au interese si sunt platiti sa descurajeze romanii pe forum!
Dar ai dreptate ca am nevoie sa imi caut alta ocupatie decit cea curenta. Ocupatia mea curenta care mi-ati dat-o voi a fost sa zic ca toti care descurajati romanii pe forum din grija ca nu se vede inconstienta voastra, puteti sta linistiti, se vede.
aramis_13
01-27-2012, 11:33 AM
aiurea-n tufiș. pentru cāt pupi īn dos familia regală, greu de crezut că o faci doar din dorința ta de mai bine (pentru poporul romān). mai ales cānd habar nu ai despre ce vorbești, da' bați apa-n piuă cu casa regală-n sus, casa regală-n jos, demnitate, onoare, cinste, bla-bla-bla.
unde mai pui că - după ce că nu ști să citești printre rānduri - ești și ipocrit...
PS: īn privința inconștienței, atunci cānd tot schelălăi ca să īnlocuiești niște corupți, hoți și mincinoși cu alții la fel de corupți, hoți și mincinoși (da, de casa regală e vorba, ce, nu-ţi vine a crede?) cum se numește?
modest demn
01-27-2012, 12:48 PM
aiurea-n tufiș. pentru cāt pupi īn dos familia regală, greu de crezut că o faci doar din dorința ta de mai bine (pentru poporul romān). mai ales cānd habar nu ai despre ce vorbești, da' bați apa-n piuă cu casa regală-n sus, casa regală-n jos, demnitate, onoare, cinste, bla-bla-bla.
unde mai pui că - după ce că nu ști să citești printre rānduri - ești și ipocrit...
PS: īn privința inconștienței, atunci cānd tot schelălăi ca să īnlocuiești niște corupți, hoți și mincinoși cu alții la fel de corupți, hoți și mincinoși (da, de casa regală e vorba, ce, nu-ţi vine a crede?) cum se numește?
Deh mai aramis, nu suntem toti la fel de destepti si omenosi ca tine, acum fii si tu mai ingaduitor daca tot esti mai destept si mai omenos decit mine si decit regii si clasa politica.
Daca zic ca plec de pe forum dupa ce termin de exprimat opiniile mele personale si obiective, ma lasi sa-mi exprim opiniile in pace?
Pisoi
01-27-2012, 01:36 PM
Deh mai aramis, nu suntem toti la fel de destepti si omenosi ca tine, acum fii si tu mai ingaduitor daca tot esti mai destept si mai omenos decit mine si decit regii si clasa politica.
Daca zic ca plec de pe forum dupa ce termin de exprimat opiniile mele personale si obiective, ma lasi sa-mi exprim opiniile in pace?
...de ce sa pleci? ...cinte te da afara sau cine te goneste? :thinking:
modestule, trebuie sa ai si putina demnitate! ...stai putin si judeca logic! TU iti expui aici (sau oriunde) o opinie, o parere personala, o dorinta ori orice altceva, dar in acelasi timp altii cred diametral opus in opinia, parerea, ideea pe care tu incerci sa o promovezi ...faptul ca convingerile tale nu corespund cu ale altora nu inseamna ca trebuie sa capitulezi sau sa rabufnesti daca nu-ti convine ce spun altii, ...in alte cuvinte cine nu e de acord cu tine te persecuta/discrimineaza, si trebuie sa-l tratezi cu dispret sau sa-i aplici cateva vorbe dure sau daca nu tzine ...trebuie sa-ti iei jucariile si sa pleci.
...stai si reflecteaza putin ...si cine stie poate o sa-mi dai dreptate :ideea:
.
p.s. ...si aici in US sunt pareri pro si contra asupra guvernarii dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma iau in bete cu vecinul doar pentru simplul fapt ca avem opinii diferite.:punch: