View Full Version : clubul mamicilor!!!
la`luna
05-03-2007, 07:48 PM
salutare natiune! mamicutzele care au pitici pana in 6 anisori si nu numai ce ati zice de un clubuletz al mamicilor care poate nu au prietene cu copilasi de varste mai aporpiate sau alte chestii, sa infiintam si noi un clubuletz, un mod de a spune, sa ne mai intalnim la o minciunica nevinovata, sa mai vrb ce pozanii au mai facut broscutzele noastre, si de ce nu cand si cand sa ne dam si noua timp la un ``mom`s night out`` ????????? Dati de veste.....
Sophya
05-05-2007, 08:46 AM
Buna la'luna
Iti raspund aici. Mi-ai trimis un mesaj pe privat dar n-am avut timp sa iti raspund si acum habar nu am cum sa imi accesez mesajele de pe privat. M-ai invitat la palavrageala si iti multumesc. Dar cu mana pe inima trebuie sa ma scuz ca nu am timp. Imi schimb acum serviciul si sunt in fierbere grozava. Oricum nu cred ca am avea multe de palavragit. Tu vad ca ai copilasi, sa iti traiasca. Eu am mai mult viata profesionala decat cea de familie. Totusi iti multumesc ca vrei sa vorbesti cu mine si iti promit cu mana pe inima ca dupa ce se termina tavalugul cu two weeks notice si dupa ce ma linistesc cu noul servici am sa mai intru si poate chiar sa ne intalnim. Deocamdata nu am copii dar daca Dumnezeu va vrea o sa am intr-o zi si o sa am nevoie de sfaturi.
Vad ca te plangi ca n-ai prieteni. Un sfat pot sa iti dau: nu-ti pune mare speranta in romanii de pe aici ca toti muncim ca innecatii si sunt putintele mamici care stau acasa si au timp numai de ingerasi si palavrageala. Nu stiu de cand sunteti voi aici, dar trebuie sa te obisnuiesti... jobul si familia si cam atata.
Pupi si mai vorbim, si nu te supara daca n-o sa iti raspund imediat.
la`luna
05-05-2007, 01:44 PM
sophya se pare ca esti cam individualista , esti doar pt tine, unii oameni cam uita sa si traiasca , in clevelandul asta majoritatea traiesc ca sa munceasca nu muncesc ca sa traiasca, si e pacat ca viata e scurta si merita so traiesti frumos nu numai munca, si nu cer mila nimanui imi place doar sa fiu deschisa, sociabila dar se pare ca in acest oras asta e ceva de domeniul ~science fiction~si nu stiu la ce te referi cand spui palavrageala......nu fa insinuari te rog mai ai multe de invatat despre oameni draga mea, dar in fine good luck in cariera ta profesionala, si have a good life..........
Sophya
05-07-2007, 04:20 AM
Scumpici nuu te enerva, ai putintica rabdare. Ai sa vezi ca in timp ai sa ma cunosti si ai sa ma placismileys/smiley9.gifnu da cu pietricelesmileys/smiley19.gif.
Acuma m-am uitat si eu la ce-am scris si eram cam suparata pe viatasmileys/smiley5.gif. Sa stii ca si eu am cautat oameni sa ma imprietenesc si am acuzat in dreapta si in stanga ca oamenii sunt rai si reci, da' nu-i asa.
Pupi si mai vorbim.
Sophya ce invididualista smileys/smiley2.gif
Sophya
05-07-2007, 04:46 AM
Uite si-o glumita, ca sa razi si sa ma ieeeeertismileys/smiley17.gif
Limba romana plastica...
Se trezeste unul de dimineata din cauza unor zgomote ciudate: se crapa de ziua.
O cauta pe nevasta-sa in pat si n-o gaseste: o furase somnul.
Se duce la baie si se uita in oglinda, dar oglinda se face tandari:
aruncase o privire. Pleaca la serviciu si pe drum vede doua tipuri de
oameni:
- unii care scadeau in inaltime (pe aia ii rodeau pantofii)
- altii care dispareau pur si simplu (pe aia ii fura peisajul).
Ajunge la servici si isi vede toti colegii lipiti de tavan: purtau
discutii la nivel inalt.
La un moment dat se dezlipesc si cad toti de-odata: cazusera de comun acord.
Se enerveaza si pleaca de la servici. Pe drum, il vede pe unul lipit de
asfalt si vreo doi care trageau de el sa-l dezlipeasca: era sarac lipit
pamantului.
Mai incolo il vede pe unul caruia ii cadeau urechile, nasul, ochii: era
putred de bogat.
Se hotaraste sa se sinucida si se arunca de pe un pod in apa; apele se dau la o parte si cade pe uscat: nu era in apele lui.
Dupa aceea se hotaraste sa se imbete; merge intr-un bar, dar intra cu capul taiat in doua: facuse cum il taiase capul.
Mai apoi se aude o bubuitura: cazuse seara.
la`luna
05-07-2007, 05:45 AM
very funny sophia, mi-a placut bancul superr tare...foarte original nu la mai citit pe niciunde, nu sunt supi pe tine chiar deloc draga mea, doar ca nu fa insinuari cand nu cunosti persoana.....io-s ardeleanca si-mi place viatza, imi place sa fiu prietenoasa dar nu barfitoare. OK, mai povestim, sanatate maxima...
AndaF
05-07-2007, 07:54 PM
Buna!
Super bancul; chiar ca original!
Am si eu o intrebare... Clubul mamicilor e numai pentru mamici din Cleveland?
Eu sunt prin San Diego, CA si fericita mamica a 2 baieti - Chip (6ani jumate) si Alex( 2 ani si 3 luni)
Va pup!
la`luna
05-09-2007, 12:33 AM
salut AndaF! of course clubul nu e numai pentru mamici din cleveland oricine cine crede ca vrea sa impartaseasca din experientza lor de mamici e binevenita....sa-ti traiasca feciorasii, si broscutza mea va face 2 anisori chiar acu pe 14 mai...smileys/smiley52.gifcum e viatza prin california?
buna va zic si eu....a mea fetita a facut in Feb 2 ani...si e tot o zdroaba !!!
Dar de fapt vreau sa va intreb...ce le dati seara de mancare!! Eu nu prea le am cu bucataria, asa ca ideile mele sunt cam sarace!!! O infund pe saracuta cu pasta, aproape seara de seara !!! Ou fiert, cam de doua ori pe sapt, uneori peste....! offf...smileys/smiley19.gif
la`luna
05-09-2007, 10:08 AM
te-ai gandit sa-i faci un gris in lapte ? sau orez cu lapte? sau taieztei in lapte? sau cereale? aste sunt chiar usoare numai nu prea folosii mult zahar ca ii cam agita pe seara....eu cam asta ii dau lui baby meu sau cateodata fructe sau doar isi bea lapticul si gata nene la somnik....
la`luna
05-09-2007, 10:25 AM
cine are niste idei in legatura cu constipatia la copii ca fetita mea de cand sa nascut se chinuie ingrozitor si am tot folosit una alta de prin auzite si se pare ca nu ne ajuta.....smileys/smiley104.gif
AndaF
05-12-2007, 06:41 PM
Buna fetelor!
Otavia - daca fetita ta are deja 2 ani... de ce nu mananca aceeasi mancare ca si voi? Pana la 1 an copii mei au mancat din borcanase gata preparate, plus ca le mai faceam si eu diverse chestii pasate, sau sucuri naturale. Dar daca voi mancati sanatos (fara prajeli) ar trebui sa manance cu voi la masa.
La luna - e innsorit si foarte frumos in California, si tocmai m-am intors de la un picnic organizat cu si de romani; am cunoscut o gramada de oameni interesanti, deschisi si cu voie buna si sper ca, cu ocazia asta s-au format si noi prietenii/ amicitii.
Cat despre problemafetitei talecu constipatia, ar trebui sa manance cat mai multe fructe si legume crude (fibra) sau pe la magazinele arabesti se gasesc miere cu fagure si prune afumate. astea au mers foarte bine in cazul nostru.
Va pup!
Anda
Buna fetelor!
Otavia - daca fetita ta are deja 2 ani... de ce nu mananca aceeasi mancare ca si voi? Pana la 1 an copii mei au mancat din borcanase gata preparate, plus ca le mai faceam si eu diverse chestii pasate, sau sucuri naturale. Dar daca voi mancati sanatos (fara prajeli) ar trebui sa manance cu voi la masa.
La luna - e innsorit si foarte frumos in California, si tocmai m-am intors de la un picnic organizat cu si de romani; am cunoscut o gramada de oameni interesanti, deschisi si cu voie buna si sper ca, cu ocazia asta s-au format si noi prietenii/ amicitii.
Cat despre problemafetitei talecu constipatia, ar trebui sa manance cat mai multe fructe si legume crude (fibra) sau pe la magazinele arabesti se gasesc miere cu fagure si prune afumate. astea au mers foarte bine in cazul nostru.
Va pup!
Anda
<H1>scuzati mes de mai sus....de fapt vroiam sa zic ca fetita mea, mananca ce mancam si noi, nu mai fac mancare separat ptr ea! Doar seara eram in dilema....si uite, la gris si orez cu lapte nu m-am gandit....ce mama...!!!smileys/smiley19.gif</H1>
la`luna
06-11-2007, 07:01 PM
otavia cum stai cu cooking pentru fetitza ta? Ii place ce-i pregatesti?
AndaF
06-11-2007, 10:21 PM
Alta idee despre preparate - pentru copii si nu numai - cauta pe google( fiindca eu nu pre "le am" cu gatitul, o sa-ti spun un "secret") - pun ingredientele ( pui cu ciuperci de exemplu) la search si-mi apar o gramada de retete;
Chiar familia imi zice ca m-am facut "experta" in ale gatitului smileys/smiley36.gif
ehhh, fetita mea..;nu stiu sa nu-i placa ceva..ptr ca ea mananca orice !!! Dar mai nou, de vreo 2 saptamani, mancam sandwichuri, seara, cu ceai.....asa cum manc eu de cand ma stiu !!! Si se pare ca ii plac foarte mult !!!
AndaF...buna ideea.....smileys/smiley32.gif
Loniia
06-12-2007, 08:43 AM
otavia din postarile anterioare am inteles ca ai probleme fetita taare constipatie ,zici ca o hranesti cum gatesti si pentru voi..smileys/smiley1.gifseara sandwich cu ceai ,parerea mea poti indulci ceaiul cu miere sau sa-i dai un mar razuit si amestecat tot cu miere de albine