PDA

Arată versiune întreagă : hello



BABSZEM
29.04.2007, 23:59
Buna, as dori sa stiu de ce acte este nevoie pt.obtinerea de viza de
turist si daca trebuie sa merg neaparat la interviu.Precizez,ar fi
prima iesire in aceasta tara si am invitatie , sunt din provincie,pot
sa trimit actele prin curierat?

Astept raspuns,mersi.

fifi
30.04.2007, 14:02
ce acte ai nevoie vei gasi aici http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=419 2&PN=1 (http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=4192&PN=1), formularul aici http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/forms/IMM5257B.PDF (http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/forms/IMM5257B.PDF), taxa pt viza este de $75 cad.


da, trebuie sa mergi la interviu si va fii destul de complicat pt ca ei se confrunta cu multi care vin cu vizita turistica si apoi raman aici si muncesc ilegal iar tu pe langa actele cerute trebuie sa aduci orice alta dovada ca esti legat de Romania si nu ai nici o intentie sa ramai in Canada.


din cate am inteles esti ruda indepartata cu persoana care te invita, la fel trebuie aduse dovezi de cand si ca va cunoasteti, ca tineti legatura.


bafta!