View Full Version : SINGURA IN COLUMBUS AJUTORRRR
NATALIA24
03-23-2007, 03:09 PM
SALUT ,AM VENIT AICI IN IANUARIE SI SE PARE CA NU AM REUSIT SA CUNOSC MULTE PERSOANE.DE FAPT NU VORBESC ROMANA DECAT LA TELEFON SI AS DORII SA STIU DACA SUNT ROMANI IN COLUMBUS EU SUNT MAI EXACT INTR-O SUBURBIE IN DOWN TOWN COLUMBUS LA 15 MINUTE ,IN WESTERVILLE.POATE GASESC SI EU PE CINEVA CU CARE SA MA INTALNESC SA VORBESC MACAR .STIU CA PAR DISPERATA DAR ......CAM ASA Esmileys/smiley9.gif
NATALIA24
03-23-2007, 04:18 PM
DA COLUMBUS OHAIO!!!smileys/smiley4.gif
Ok inainte sa apara vreun moderator pe aici , tasteaza cu litere mici
NATALIA24, nu mai fii asa disperata-uite, noi suntem noii tai prieteni.Daca nu sunt in OHAIO (cum zici tu)sunt aici pe net.
archie
03-25-2007, 09:26 AM
Sunt sute de romani in Columbus, poti incepe cu
http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=367 (http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=3670&PN=1) 0&PN=1
Daca esti la Otterbein, sunt cativa profesori romani acolo, poate nu au uitat sa vorbeasca romana!
mitch
03-25-2007, 04:56 PM
si eu stiu ca sunt romani destul de multi in ohio. odata mi-aduc aminte ca uitandu-ma aiurea prin yellow book am gasit un nume identic cu al meu. n-am sunat, dar si acum am sentimentul ca am pe "cineva",(asa ca o ruda indepartata) in columbus.smileys/smiley17.gif
un punct de plecare in cautarea romanilor din columbus sau imprejurimi ar putea fi sa postezi sau sa citesti topic-uri la sectiunea ohio din prezentul forum.
Pisoi
03-25-2007, 07:01 PM
Ok inainte sa apara vreun moderator pe aici , tasteaza cu litere mici smileys/smiley36.gif
NATALIA24, bine ai venit pe acest forumsmileys/smiley32.gif...da, claudiu are dreptatesmileys/smiley2.gif...scrie-ti comentariile cu litere micismileys/smiley1.gif...corespondenta pe net cu MAJUSCULE e ca si cum te-ai "rastii" la cinevasmileys/smiley18.gif
...cred ca topicul tau se incadreaza mai bine la comunitatea din Cleveland si suburbii-OHIOsmileys/smiley2.gif....asa ca o sa-l mut acolosmileys/smiley4.gif
...asta nu inseamna ca nu poti face comentarii la celelalte topicesmileys/smiley32.gif
mia_m1985
03-31-2007, 07:47 AM
Si eu am venit in Columbusde cateva luni si nu cunosc decat americani.As vrea sa aflu din gura unor romani cum merg lucrurile pe aici. Ma poate ajuta cineva?
Imi poate spune cineva unde pot gasi mancare cu specific romanesc?
georgya
04-03-2007, 04:55 AM
Buna Mia_m1985,
Si eu tot in zona Columbus sunt.
Incearca site-ul recomandat de Archie:
http://romanian.org.ohio-state.edu/
La topicul: Romani in zona Columbus? mai sunt cateva informatii. Citeste si acolo.
Sper sa ajute! http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley1.gif
Georgy
archie
04-03-2007, 07:25 AM
Da, pe site-ul http://romanian.org.ohio-state.edu/RNews.htm gasesti sugestii pentru food shopping.
Pot sa adaug adresele a doua din magazinele mentionate acolo:
Russian Center , 2400 West Dublin-Granville Road
Mediterranean Foods, 2647 North High Street
In plus mai stiu
Deli Delicious, 2177 East Livingston Avenue (tot magazin rusesc, dar in zona proasta, sa nu te duci singura!!!)
si restaurantul
Tommy Keegans, 456 South Front Street (bar cu putina mancare romaneasca, atmosfera americana, ceva fotbal in direct, vezi www.tommykeegans.com)
Pentru alte informatii sau AJUTORRR... feel free to send me a PM. I'll see what I can do.
la`luna
05-03-2007, 07:42 PM
saluti natalia24!!! tot singura esti pe acolo? daca vrei hai sa vrb, eu stau in cleveland,oh, si nu prea cunosc nici pe aici lume multa....da un semn
ovidiu_ciortan
05-04-2007, 11:52 AM
daca toti dati telefoane in stanga si in dreapta poate ma sunati si pe mine in cleveland ...216 255 7212..as iesi si eu la o cafea, bere, pahar de lapte stiu eu...orice numa sa ies in orash
Salut
A trecut ceva vreme de cand strigam dupa ajutor..acum va pot da detalii despre un restaurant grecesc cu putina mancare romaneasca(sarmale in vita de vie , branza telemea ,musaca si altele).restaurantu este in Dublin pe Sawmill road. Mi-ar face placere sa aud despre romanii din imprejurimi (eu locuiesc in New Albany)si sa mergem impreuna sa mancam acolosmileys/smiley9.gif.Nr meu de telefon este 914-806-4580smileys/smiley4.gif
alinmic
08-06-2007, 09:39 PM
eu stau in cleveland si daca vreti sa ne intalnim sa iesim in weeekend pe undeva...
am putea sa ne intalnim noi romanii de prin zona care suntem mai singuri... smileys/smiley1.gif
pt alte discutii alinmic71@yahoo.com
pana atunci numai bine
eu stau in cleveland si daca vreti sa ne intalnim sa iesim in weeekend pe undeva...
Eu zic sa mergeti la un hockey game to see Columbu's team- Blue Jackets. Ca incepe sezonul intr-o luna. Si imi faceti si mie rost de un autograf de la Adam Foote - capitanul -ca e canadian de-al meu.smileys/smiley1.gifYummy.. .Pacat ca nu joaca in Toronto...
Mai lasa-ti restaurantele ca ingrasa sicu memories nu ramaneti decat cu un "full stomac"smileys/smiley4.gif