Romanian-Portal.com – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale >
LOCURI DE MUNCA, AFACERI, MICA PUBLICITATE – SUA, CANADA, UNIUNEA EUROPEANA >
Oferte / Cautare locuri de munca SUA, Canada, Uniunea Europeana, Australia, Noua Zeelanda, Romania > Customer Service Representative- Manhatta
View Full Version : Customer Service Representative- Manhatta
rubiagirl
03-11-2007, 03:18 PM
World-Link Solutions is a prestigious American company acting as a Worldwide Telecommunication Service Provider. A company with a global outlook since its inception in 1992, World-Link has been bringing next-generation communications technology to underdeveloped parts of the world for years-and offering its customers unparalleled services tailored specifically to their needs.
Now we are looking for Romanian Customer Service Representative- Manhattan location, NY, full-time/ part-time.
If you are interested, please contact me for further information.
rubiagirl
04-02-2007, 02:27 PM
Raman surprinsa de feedback-ul romanilor aflati in State. Sincera sa fiu am crezut ca pot fi de ajutor celor care incep o noua viata aici, dar asta e. Mi-ar fi placut sa mi se ofere si mie o astfel de sansa fara a mai pierde 2 luni ( si ma pot considera norocoasa) cautand un job care sa fie conform pregatirilor mele.
Numai bine!
Rubiagirl
sorin
04-02-2007, 04:58 PM
rubiagirl, gestul tau de a ajuta este laudabil smileys/smiley32.gifsi nu trebuie sa renunti la a o mai face in viitor. este posibil ca cei care au citit mesajul sa nu aiba calificarile necesare, sau alte motive, sau poate ca cine ar fi putut aplica pentru aceasta slujba sa nu fi vazut anuntul.
mai posteaza cand mai asa ceva si traieste cu sentimentul ca ai ajutat, ceea ce te va face sa te simti bine. smileys/smiley1.gif
claudia25
04-22-2007, 02:50 PM
World-Link Solutions is a prestigious American company acting as a Worldwide Telecommunication Service Provider. A company with a global outlook since its inception in 1992, World-Link has been bringing next-generation communications technology to underdeveloped parts of the world for years-and offering its customers unparalleled services tailored specifically to their needs.
Now we are looking for Romanian Customer Service Representative- Manhattan location, NY, full-time/ part-time.
If you are interested, please contact me for further information.
Im interested about this, please e-mail me at lupunicoleta25@yahoo.com; i would like to send you my resume but i dunno how to do it here; thank you!
claudia25
04-22-2007, 02:53 PM
ah, by the way, sunt romanca, rubiagirlsmileys/smiley2.gif
iacobcris
04-22-2007, 11:11 PM
As vrea sa intreb daca postul acesta se adreseaza doar romanilor din state sau exista posibilitatea de a aplica la el din Romania. Imi pare rau ca nu am vazut anuntul inainte sa ma intorc in Romania din State. Imi puteti raspunde si pe adresa iacobcris@yahoo.com
va multumesc
claudia25
04-23-2007, 02:16 PM
astept si eu iacobcris, dar nu stiu de ce nu ne raspunde
Cris N
04-24-2007, 03:54 AM
Saluti,
imi pare rau dar nici eu nu am vazut mesajul mai de vreme .
am si eu aceeasi intrebare ca si iacobcris.
daca aflati ceva puteti sa imi scrieti si mie .
va multumesc
gabikah
07-27-2007, 01:42 AM
Hi,
I am interested in this job opportunity. Could you tell me asap who I need to contact, where to send my resume and so on.
Thanks.
gabikah
gabikah
08-17-2007, 03:03 PM
Hello rubiagirl,
Ti-am cerut niste informatii despre acest job in luna Iulie dar nu am primit nici un raspuns. A-si dori sa imi trimit CV-ul dar nu am la cine. pe site-ul companiei nu se poate fiindca emailul care este afisat nu functioneaza. Poti sa dai niste sfaturi, informatii unde, pe cine, cind trebuie contactat?
Thanks.
gabikah