PDA

View Full Version : ARBORE GENEALOGIC- stim din ce ne tragem?

03-10-2007, 12:45 PM
Arborele genealogic se poate face destul de usor si pe net (de ex : http://zimbrotop.com/ag ) . Site-ul e modest dar destul de easy to use. Alte sugestii ?

Bafta all !smileys/smiley2.gif

sorin
03-10-2007, 01:12 PM
sensei84, mesajele multiple pe aceeasi tema nu sunt admise. Am sters eu celalalt mesaj.

doru9
12-01-2007, 08:15 PM
ne tragem din maimutse femele si extraterestrii mascului. Nu sunt de acord cu tine ca a fost destul de usor: fugeaugagiciile noastre de s-au suparat aia cu ochii cit farfuria dar rau de tot nu asa si a dat ploaie peste femelele noastre si atunci in minutul 82 a iesit antrenorul si a promis ca "nu mai facem sa mor eu, gata cooperam" si ne-au iertat mai ales ca fetele lui erau manga si iar s-a inobilat vita. Dar progenituriile dreaq erau ca traian vuia ala si au cazut de pe turn si au dat vina pe rudele din Andromeda si au venit aia si au taiat limba la nesimtiti ca a si ramas vorba de-atunci "ne-au incurcat limbiile" ca au fost multi nesimtiti si extraterestrii nu au mai stat sa scrie "manghele," gigica" si "fornel" nu frate, au aruncat limbiile in galeata si le-au incurcat dar ma bucur ca ne-au promis ca tot ne iubesc si oricum le-am urcat si noi pe baiatul lor sus la cucrigu, nu? Suntem chit-ei cred in noi dar nu fac nimic altceva, noi credem in ei dar daca ii prindem punem artileria pe ei. Hai Steaua. Bah sensei acuma tu sa nu te superi ca ti-am zis sa te dai jos din palmier, da? Nu da cu karata ca va stiu eu pe astia cu ochii shui...voi va dati peste cap in iocotopigherii de cad ziduriile nu altceva.