View Full Version : Biliard
foryoutupac
03-08-2007, 06:59 AM
Caut un partener pentru biliard, pana acuma nu am gasit pe nimeni pe masura measmileys/smiley4.gif. In principiu as vrea sa am cu cine juca biliard ocazional si safie competitivcum un roman este. Ca americani joaca ca niste femeie si gandesc prea mult si pana acuma nu am avut nimeni care sa fie destul de bun sau macar competitiv.
Eh , numai de erai mai aproape.
totusi te pot invata si pe net.smileys/smiley36.gifsa-mi zici.
foryoutupac
03-09-2007, 05:08 AM
smileys/smiley36.gifDar pe net nici nu se compara cum ii realitate eu nu am jucat aproape deloc pe calculator biliard,dar putem incerca. Dar tu unde stai?
Ati incercat biliard cu Wii? E bestial. E un system care te obliga sa joci si sa simulezi aruncatul bilei..trebuie sa stai in picioare in fatza TV... se poate conecta si by net. Eu joc si tenis si golf smad.. e f bun cel putin iarna cand e zapada afara. In orice caz faci destula miscare pen ca trebuie sa il joci in picioare cu consola in mana... e bestial Wii.
foryoutupac
03-10-2007, 06:28 AM
Eu unul nu am asa ceva si nici nu cred ca am sa achizitionez asa ceva vreodata smileys/smiley36.gif. Dar am auzit ca este foarte bun pentru sporturi.
keyframe14
03-10-2007, 06:15 PM
daca a ajuns lumea sa se maimutzareasca in fatza televizorul pt un joc ..e nasol:)...maine poimane o sa apara si jocuri erotice in genul ala asa ca nu mai e nevoie sa-ti folosesti prietena.....
mari porcarii
foryoutupac
03-11-2007, 08:01 AM
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifhttp://romanian-portal.com/forum/smileys/smiley36.gifLOLsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif