PDA

View Full Version : stiti romani in utah?

michelleB
02-22-2005, 11:21 AM
vrem sa ne mutam in utah-salt lake city din california si am vrea sa luam legatura cu alti romani care sunt acolo. Stiti cumva romani sau daca sunt biserici romanesti in utah?

mutumiri anticipate celor care imi vor raspunde

michelle

sorin
02-22-2005, 03:14 PM
Dupa cate stiu eu nu sunt biserici romanesti in Utah. Romanian-Portal.com cel putin, nu are nici una in baza de date si consideram ca avem una dintre cele mai complete liste de biserici romanesti existente la aceasta ora.

Cunosc o familie de romani care locuiesc in Utah si o sa le trimit linkul catre acest topic.

02-22-2005, 07:08 PM
Buna seara,

Romani in Salt Lake City sunt destul de multi.

Posibilitatea cea mai sigura de a incepe contactul cu

ei este de a merge Duminica la Sf.Liturghie la Biserica

ortodoxa antiohiana "Saints Peter and Paul"

(http://www.saintspeterandpaulorthodox.org). Acolo se

aduna de obicei cam 20-30 romani, si dupa terminarea

slujbei se face intotdeauna o masa comuna. Exista

coltul romanilor, al rusilor, al americanilor, in fine,

e atmosfera placuta.

Ne puteti contacta pentru informatii suplimentare la

801-581-3133 (9:30am-3:00pm MT).

Numai bine.

michelleB
02-24-2005, 12:12 PM
multumim mult celor care ne-au raspuns!michelle

california69
03-09-2005, 10:09 AM
Sunt foarte multi romani in Salt lake City. Pe timp de iarna vin in jur de 10 romani cared sunt instructori de ski iar pe timp de vare se duc in Seattle si lucreaza in reteaua hoteliera.

Am foast in Salt Lake City de maimultreori, este foarte frumos, casele mult mai ieftine si este o admosfera de vacantza pe timp de iarna in Park City.

De revelion am nimerit intr-o gasca de romani , medeia de virsta fiind in jur de 30-35 de ani si am fost peste 40-50 de romani.

A fost SUPER de frumos si s-a simtit atmosfera de sarbatoare.

Mihai

liviutz82
04-25-2005, 06:01 AM
multumesc foarte mullt.Astept si alte informatii legate de acest subiect. Va multumesc anticipat