Romanian-Portal.com – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale >
LOCURI DE MUNCA, AFACERI, MICA PUBLICITATE – SUA, CANADA, UNIUNEA EUROPEANA >
Oferte / Cautare locuri de munca SUA, Canada, Uniunea Europeana, Australia, Noua Zeelanda, Romania > caut femeie pentru ingrijirea a doi copii
View Full Version : caut femeie pentru ingrijirea a doi copii
noreason
02-18-2005, 07:36 AM
Caut femeie pentru ingrijirea a doi copii , incepand din mai 2005,in New Jersey.Live-in, fara sa plateasca chirie , mancare sau alte cheltuieli.Ofer $ 800/luna.
desiree25
02-20-2005, 07:25 AM
Buna ziua,
ma numesc Scovronschi Magdalena,iar anuntul mi s-a parut pe masura a ceea ce cautam.Am experienta cu copiii deoarece am lucrat cu cei cu tot felul de handicapuri, si nu numai.
Despre mine?Sunt o persoana cu charisma bine conturata, personalitate obiectiva, si in tot ceea ce fac exista sentiment.Am educatie, am terminat Colegiul de Birotica.Eu sunt o persoana practica, care se descurca bine si inafara granitelor,pt. ca cunosc turism si am simtul orientarii bine dezvoltat.Dar marea mea palcere e sa lucrez si cu copii, eu nu am facut niciodata diferente intre ei, am reusit spre fericirea unor cadre didactice sa demonstrez acesta latura umana cum nu se poate mai clar:devotament, rabdare= Iubire.
daca va placut modalitatea mea de exprimare, v-as ruga sa ma contactati la;ivette23@k.ro
cu sinceritate,
Magda
rares
02-21-2005, 02:13 PM
Mda!
As face si eu vreo 2,3 copii pe care sa mi-i ingrijeasca cineva la banii astia.Nu-i o afacere rea deloc.Sincer ,nu stiu cine ar accepta pentru banii astia!
anda_12345
03-21-2005, 06:38 AM
smileys/smiley1.gif
Buna,
Ma numescAngela,am experienta cu copii.Poate ca a sa ti se para ciudat,eu nu amcopii dar am crescut copii.Sint o persoana cu foarte multa rabdare,iar simplitatea si modestia ma caracterizeaza.In tot ceea ce fac pun suflet.Lucrez in domeniul public.Daca doresti sa ma contactezi o poti face trimitindu-mi un mesaj la adresa
angela.oancea@bz.politiaromana.ro
misha
03-23-2005, 01:56 AM
Daca nu ati gasit inca, poate incercatzi o Mihaela
Toate cele bune,
Mihaela Zgura
misha006@yahoo.co.uk
jenytrandafir
04-12-2005, 10:50 PM
<LI>
<DIV align=left>BUNA ZIUA.Ma numesc jeny am 46 ani si vin in america peste o luna .Doresc sa lucrez cu copii.Eu am lucrat ca pedagog si cunosc metodele pedagogice de educare a copiilor.Am mult umor,( care poate cumpara repede un copil) rabdare si experienta. Daca anuntul mai este valabil imi puteti scrie (sau ne putem auzi si vedea pe yahoo messenger prin programul mns mesengers jenytrandafir@yahoo.comva scrie JENY&n bsp;&n bsp;&n bsp;&n bsp;&n bsp;&n bsp; </DIV></LI>