PDA

Arată versiune întreagă : viza canada



mirasio2005
11.02.2007, 07:16
Salut,am incercat sa obtin visa de turist pentru canada dar am realizat ca este o chestiune de sansa si daca ai noroc o poti obtine,am fost la ambasada cu invitatie de la un cetatean canadian cu situatie buna la fel ca si situatia mea care este la fel de buna,propietati,cont bancar,manager firma,etc si in ciuda la tot ce am dus am primit refuz,


Vreau sa stiu si eu daca cineva crede ca as avea vreo sansa sa incerc din nou?????????smileys/smiley5.gif


As vrea sa vizitez pur si simplu canada dar nu a fost sa fie,astept raspuns,merci!!!!!!!!

fifi
12.02.2007, 11:47
obtinerea vizei de turist pt canada nu este o chestiune de sansa sau de noroc; daca ai fost refuzat trebuie sa incerci sa te gandesti bine, pornind de la intrebarile care ti-au fost puse si raspunsurile pe care le-ai dat, ce anume i-a facut sa te refuze. Revizuieste in mintea ta interviul si speculeaza, interpreteaza fiecare cuvant care s-a spus...eu as incepe cu sfarsitul, ce explicatie au dat pentru refuz, trebuie sa-ti fi spus 2 cuvinte acolo...


de obicei sanse pentru primirea vizei de turist o au cei care au rude de sange in canada dar chiar si acestia pot fi refuzati daca ruda lor din canada face vizite regulate in ro sau aplicantii nu prezinta suficiente motive pentru care sa se intoarca in romania.


da, este vorba despre un serviciu bun si stabil(in care sa ai o oarece vechime, nu cateva luni) si de la care sa poti dovedi ca poti lipsi pe perioada vizitei fara sa-ti pierzi locul de munca(concediu de odihna). Aici este o jmecherie cu care te pot prinde, te vor intreba cat ai de gand sa stai in canada, daca spui 3 luni, nu stiu cine te crede ca vei mai fi primit inapoi in serviciu(decat poate in invatamant, pe perioada verii)


despre proprietati...e vorba ca vor sa vada ca locuiesti in casa pe numele tau.


continuarea studiilor poate fi iarasi un motiv cu care sa-i convingi ca te intorci, depinde cat de convingator esti ca nu ai chef sa pierzi atatia ani de facultate(in care ai investit timp, efort si bani)fara sa iti iei diploma...la fel trebuie mentionata cu insistenta familia ta la care tii foarte mult si de care nu te poti desparti, trebuie sa fii foarte convingator...


in cazul tau, faptul ca iti doresti foarte mult sa vizitezi canada, ca esti un turist impatimit, trebuia sa fii dovedit ca ai mai vizitat si alte tari, mai multe si ca te-ai intors in limita vizelor avute...(a nu se intelege ca iti prindea bine ca ai fost afara sa muncesti, daca ai spus cumva asta, esti taiat de pe lista vizitatorilor canadei). De asemenea, acel cetatean canadian care te-a invitat, trebuia sa dovedesti relatia ta de prietenie macar, scrisori, e-mail uri...interese comune...


Daca vrei sa "vizitezi pur si simplu Canada" iti trebuie FOARTE MULTI BANI!


da, poti aplica din nou dar numai cand vei fi sigur ca ai tot ce n-ai avut atunci cand te-a respins.


bafta!


am uitat, la toate intrebarile trebuie sa raspunzi fara sa eziti, sa-ti menti raspunsurile la aceleasi intrebari si sa te uiti in ochii ofiterului consular cand i te adresezi sau cand ti se adreseaza.

BABSZEM
29.04.2007, 23:18
salut,as dori sa stiu daca am invitatie din Canada pentru o persoana cu
grad de rudenie trei, are sanse de a obtine viza de turist.Invitatia
este pentru un eveniment in familia respectiva(este precizata in
invitatie).M-am interesat la o firma de curierat de ce acte are nevoie
persoana respectiva pentru viza iar raspunsul a fost ca s-ar putea sa
nu fie lasat deoarece este ruda de gradul trei(precizez este vorba de
cumnat).As mai dori sa stiu de ce acte ar avea nevoie pt.a depune
actele pt.viza.

astept raspuns, va multumesc

BABSZEM
30.04.2007, 00:04
salut,as dori sa stiu daca am invitatie din Canada pentru o persoana cu
grad de rudenie trei, are sanse de a obtine viza de turist.Invitatia
este pentru un eveniment in familia respectiva(este precizata in
invitatie).M-am interesat la o firma de curierat de ce acte are nevoie
persoana respectiva pentru viza iar raspunsul a fost ca s-ar putea sa
nu fie lasat deoarece este ruda de gradul trei(precizez este vorba de
cumnat).As mai dori sa stiu de ce acte ar avea nevoie pt.a depune
actele pt.viza.

astept raspuns, va multumesc

angeline
30.04.2007, 00:20
BABSZEM buna !


cu toate ca nu sunt in masura sa iti dau un raspuns raportat curiozitatii tale totusi ma incumet sa te salut si sa iti sugerez sa mai ai rabdare pana vor apare si respunsurile potrivite intrebarii tale...faptul ca ai neclaritati, nedumeriri nu le vei rezolva cu repeterea de mai multe ori a aceleasi intrebari....a turelem (rabadarea) face sa rasara trandafirii ! smileys/smiley4.gif

abby
13.07.2007, 09:36
buna , am primit invitatie de la sotul meu sa mergem in Canada ,eu cu copilu in vizita ,dar m-am uitat pe internet si am vazut o gramada de diferente la taxele care trebuie platite . imi trebuie o taxa cu o sg intrare si am vazut undeva ca ar fi 70 $ ,in alta parte 65$ si chiar si 50 $??????????. a platit cineva de curind taxa pt viza sa ma poate ajuta si pe mine cu o explicatie??.am inteles ca s-a mai redus taxa .dar care e cea corecta??smileys/smiley19.gif.multumesc

fifi
13.07.2007, 11:24
abby, eu zic sa nu te iei dupa "gura lumii" si anume dupa cei care au platit taxa de curand cum zici tu, site ul oficial este ceea ce trebuie sa faci
<H3>Required Fees</H3>


You must pay a processing fee when you submit an application for a temporary resident visa.


Use this chart to calculate the required fees (all fees are in Canadian dollars).


You may be required to pay fees in local currency.



<TABLE class=widthFull cellSpacing=0 cellPadding=4 border=1>
<T>
<TR>
<TD>Services* </TD>
<TD>Number of
Persons </TD>
<TD>Amount
per Person </TD>
<TD>Amount Due </TD></TR>
<TR>
<TD>*Temporary Resident Visa
-Single entry </TD>
<TD> </TD>
<TD>x $75</TD>
<TD> </TD></TR>
<TR>
<TD>*Temporary Resident Visa
- Multiple Entry </TD>
<TD> </TD>
<TD>x $150</TD>
<TD> </TD></TR>
<TR>
<TD>*Temporary Resident Visa
- Family Rate </TD>
<TD> </TD>
<TD>x $400</TD>
<TD> </TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=3>Total </TD>
<TD>$ </TD></TR></T></TABLE>


*Subject to change at any time.


te poti convinge cu ochii tai la site ul lor adica aici http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/guides (http://www.cic.gc.ca/english/in&#102;ormati&#111;n/applicati&#111;ns/guides/5256E4.asp) /5256E4.asp

grigia
03.08.2007, 23:38
<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">


Eu am obtinut viza de Canada saptamana asta. Taxa pentru o singura intrare este de 50 euro pe care i-am platit la Banca Transilvania. Banca percepe un comision de 2 Euro.


De pe site-ul oficial al ambasadei www.bucharest.gc.ca (http://www.bucharest.gc.ca) am listat formularele necesare si impreuna cu celelalte acte le-am trimis prin intermediul Cargus. Nu am fost chemata la interviu, ci in 10 zile am primit pasaportul cu viza de 6 luni. Am intentionat sa trimit actele prin DHL insa mi-au spus ca la varsta mea mai bine ma duc personal la Ambasada. Am riscat si le-am trimis prin Cargus si a fost ok.</TD></TR>
<TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

fifi
06.08.2007, 23:49
felicitari pt viza grigia, cine ti-a facut invitatia?

blueesuncsu
05.09.2007, 09:44
GRIGIA , TE ROG scrie-mi la mailul urmator mereu_sun@yahoo.com mai multe detalii despre cum ai procedat cu trimiterea actelor dropbox, eu detin o viza pt usa de 10 ani si as vrea sa trec si prin canada sami vizitez cativa prieteni .. multumescsmileys/smiley4.gif

alicica
06.01.2008, 00:27
<T> </T>
<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 unable="&#111;n"><T>
<T>
<TR height="100%" width="100%" unable="&#111;n">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 unable="off">


Eu am obtinut viza de Canada saptamana asta. Taxa pentru o singura intrare este de 50 euro pe care i-am platit la Banca Transilvania. Banca percepe un comision de 2 Euro.


De pe site-ul oficial al ambasadei www.bucharest.gc.ca (http://www.bucharest.gc.ca) am listat formularele necesare si impreuna cu celelalte acte le-am trimis prin intermediul Cargus. Nu am fost chemata la interviu, ci in 10 zile am primit pasaportul cu viza de 6 luni. Am intentionat sa trimit actele prin DHL insa mi-au spus ca la varsta mea mai bine ma duc personal la Ambasada. Am riscat si le-am trimis prin Cargus si a fost ok.



Buna, spune-ne te rog daca ai fost la interviu ???



Sau daca vrei am putea vorbi pe messenger ovibea este userul sau mailul ovidiu.barburisca@yahoo.co.uk, as avea mai multe intrebari daca poti sa ma ajuti


editat de sorin: vezi te rog cum se foloseste corect "quote"smileys/smiley2.gif</TD></TR>
<TR hb_tag="1" unable="&#111;n">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 unable="&#111;n">
<DIV id=hotbar_promo></DIV>
</TD></TR></T></T></TABLE>

arnold_21
02.04.2008, 02:49
Buna!
Am primit si eu aceasta invitatie de la Via Canada din Oradea, ca am fost selectat bla bla... si sincer sa fiu nu stiu ce sa fac.
Printre altele nu stiu de ce i-mi cere 300de eur+TVA, sincer sa fiu mie mi se pare o batjocorie, sau nu stiu.
Voi ce ziceti?

gabi&serban
02.04.2008, 08:30
pai daca mai pui ceva banuti ai achitat prima taxa de emigrare adica depunerea dosarului la viena( daca te ocupi tu si nu apelezi la o firma).