PDA

Arată versiune întreagă : Waiver pt J1



paula28
01.02.2007, 16:55
Buna ! Sunt venita si eu aici de cateva luni ... E greu la inceput si bineinteles am nevoie de cateva indrumari de la cei trecuti deja prin problemele pe care le am eu acum. Intrebarea mea este legata de waiverul pe care trebuie sa-l obtin pt a eliminainterdictia de 2 ani de a veni aici, dupa ce mi se va incheia perioada de "training". Nu stiu ce trebuie sa fac in legatura cu asta, ce pasi ar trebui urmati, cat dureaza procedura ... Multumesc !

VicolA
01.02.2007, 20:15
Buna Paula!


pentru obtzinerea Waiver-ului va trebui sa obtzii anumite documente din Romania (de la Administratzia Financiara, de la serviciu sau Facultate) trebuiesc trimise la Ambasada Romana pentru obtzinerea scrisorii " No Objection" pe baza careia vei putea primi Waiverul conditziei 212 e.


Potzi incerca acest lucru singura (sunt exemple in acest sens pe forum , trebuie doar sa dai Search)sau potzi apela la ajutorul unui immigration specialist cum este dna. Cristina Milaciu de la Frank G. Becker & Associates pe care o potzi contacta pe vizeusa@yahoo.com sau www.USImmigrationForAll.com (http://www.USImmigrationForAll.com)


Bafta!

paula28
02.02.2007, 15:01
Mersi mult !

keyframe14
04.02.2007, 01:14
Poti aplica singura pt waiverm sunt in aceeasi situatie, si acum sunt in plin proces:) Un avocat ti-ar lua 700 $ si nu face nimic din ce nu ai putea face tu..de fapt toata munca grea e sa obtii un act din romania si chiar daca ai apela la avocat tot tu te ocupi de el, deci e useless..actul e o adeverinta de la ministerul burselor pt strainatate care sa adevereasca ca nu ai datorii fata de minister..ca sa te scutesc de search iti atasez documentele care iti vor trebui pt obtinerea adeverintei...e bine sa ai pe cineva sa umble in tara pt asta

INFORMATII
privind eliberarea la cerere a unei adeverinte necesare la Ambasada Rom

paula28
18.02.2007, 14:42
:)) ...


Cred ca "multumesc" ... e prea putin ... dar, ce pot sa spun ??? ...


Prin ce zona te aflii aici ? ...


Sunt un membru nou al acestui site si mi-ar face mare placere sa-mi fac aici cat mai multi prieteni "de acasa" , simt lipsa lor :))

keyframe14
23.02.2007, 23:54
Eu sunt in Orlando, tot cu training venit....:)

sorinbv22
28.02.2007, 08:26
Unde anume in Orlando lucrezi ,daca nu e cu suparare?


Eu si altii 14 pritenii romanii suntem veniti cu Disney pt 1 an (pana-n august) cu viza de student ...International College Program...


si eram curios sa stiu daca mai sunt romanii in zona.....ca nu prea am mai intalnit decat ceva baietasii care lucreaza la GAYLORD PALMS ,dar sunt cu viza H2-B


Vreau sa te intreb,ca si eu sunt in aceasi cacat :) : cu restrictia de 2 ani ...am inteles ca avem dreptul sa stam 18 luni cu viza J1 ..dar asta inseamna ca pot sa mai stau legal 6 luni chiar daca sunt : subjected to section 212e ???/

keyframe14
06.03.2007, 23:55
eu lucrez in winter park... ti-am lasat nr meu pe privat

tigrutzz
01.05.2007, 07:23
Sper ca oamenii s-au rezolvat cu waiver-ul pacii, ca si mie mi-a dat o durere de cap de numa, da' l-am facut pana la urma, bata-l vinasmileys/smiley1.gif.

sorinbv22
01.05.2007, 14:08
da-mi si mie te rog mai multe detalii ce trebe sa fac ca sa aplic pt waiver :


- imi trebe neaparat actele acelea de acasa sau pot sa aplic si fara ele


- pe ce motiv pot aplica pt waiver : daca acum sunt in training pana in august cu viza J1-A .... trebe sa-mi gasesc un angajator sa fie dispus sa ma sponsorizeze pt viza H2-B ?? sau pot doar si simplu sa aplic pt schimbarea vizei din J1 in H2-B??

keyframe14
01.05.2007, 14:25
daca pe viza nu scrie ca esti "subject to 212E" nu trebuie sa aplici pt waiver..iar daca esti nu poti aplica fara actele din romania..asteapta-le si le rezolvi intr-o luna jumate...
Succes ...