View Full Version : De ce va ascundeti?
CARDHU
01-26-2007, 03:50 AM
Locuiesc in Fairlawn,Oh (Akron), de mai mult de 2 luni dar nu am intalnit absolut nici un roman....exceptia unora care sunt foarte batrani, ma intreb oare de ce se ascund romani si nu vor sa comunice, si sa se intalneasca cu alti romani? Foarte dezamagit...Oricum bafta la toata lumea si succes.
c_ralu
02-07-2007, 12:24 PM
Salut,
Vad ca nu ti-a raspuns nimeni asa ca m-am gandit sa-ti scriu.
Am locuit in Akron 2 ani si am plecat acolo din noiembrie. Da,romanii se ascund si nu cred ca o sa ai sansa sa cunosti mai pe nimeni. Cred ca romanii din Ohio sunt mai diferiti. Eu nu am avut o experienta pozitiva cu ei pe care i-am cunoscut acolo si nici nu mi-a placut acolo. Ma bucur ca m-am mutat. Am gasit o comunitate foarte primitoare in Boston, un oras foarte frumos si un servixi foarte bun.
daca a-si fin locul tau m-as muta de acolo.
Iti vine sa crezi ca e cea mai mare comunitate romaneasca din America?
sorin
02-07-2007, 01:06 PM
Iti vine sa crezi ca e cea mai mare comunitate romaneasca din America?
Ohio nuare cea mai mare comunitate romaneasca din America smileys/smiley2.gif
la`luna
05-02-2007, 08:27 PM
cardhu, uite adresa noastra de email lexy2005@hotmail.com te rog scrie-ne aici si noi am cam ramas fara prieteni ca sau dus din tara asta si suntem tare singuri si noi.....smileys/smiley19.gif
vioricafeeney
06-29-2007, 03:37 PM
Din pacat eu nu am vazut nici unul din aceste mesaje pana acum...eu nu cred ca romanii de aici se ascund cred numai viata este un pic mai complicata aici si oamenii sunt un pic mai ocupati. Uni nu sunt teribil de incantati sa mearga la biserica....eu nu ocolesc oamenii doar ca mi-a luat mult timp sa ma obisnuiesc cu viata de aici si sa-mi gasesc locul de munca ideal...imi place sa intalnesc oameni noi..special romani...nu prea imi plac oamenii cu nasul pe sus...motivul pentru care nu am fost la biserica din ridewood decat de 2 ori..
'Cardhu' daca mai esti in akron da-mi un semn!
Mi-ar placea sa mai pot vorbi si cu GeorgianaB cu care am pierdut legatura...din vina mea nu a ei...
vioricafeeney
06-29-2007, 03:40 PM
mai am de invata in folosirea acestui site....este cineva on-line?
la`luna
06-29-2007, 08:38 PM
buna viorica! Ai reusit in final sa-ti gasesti jobul ideal? ca eu de 2 luni caut si nu reusesc inca sa gasesc nimik....nu stiu ce se intampla cu zona asta parka moare pe zi ce trece....
dadoro1
07-31-2007, 11:49 AM
Zona este intr-adevar, jalnica, dar incearca... si eu am reusit sa iau un job bun si doar cu ce am venit din tara (experienta si educatie). Ce anume domeniu te intereseaza? Poate pot ajuta... Eu sunt din Cleveland
CARDHU
06-04-2008, 07:15 PM
Adio Ohio , in sfarsit am scapat de gaura aia neagra .......
Imi pare rau pt cei care mai sunt acolo
smileys/smiley19.gif
shogunelu
06-04-2008, 08:59 PM
Te cred ca esti bucuros ca ai scapat, am trecut si eu de vreo doua ori pe-acolo, urat cu spume!
In alta ordine de idei, imi place nick-ul tau! smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
May09
06-17-2008, 04:54 AM
Eu am gasit romani in Ohio, Seven Hills, Akron. SInt o gramada, numai varu meu are vreo 20 de prieteni, unii mai asa, unii mai asa...Deci sint. Mi se par oameni simpli, draguti si imi amintesc putin de romanii cinstiti din Romania. Mai ales ca am vorbit cu o avocata tare draguta.
Mie imi place Ohio, pt ca e varu meu cu famila acolo. Mi-ar fi placut orice alt loc, numai oras mare (ca New York) sa nu fie. Binenteles ca fiecare are felul lui de a gindi si nu incerc sa schimb viziunea a nimeni. COmparativ cu New York expensiv, aglomerat, murdar, galagios de nu se poate, Ohio e plin de verdeata, frumos, case frumoase, liniste. Ma refer la suburbii...si nu mai zic, destul de acceptabil la pret.
Ce frumos traiesc Americanii acolo. Au niste case special designed...Nu ca la New York ca o cutiuta mica, cu carcalaci si soareci si fele de fel de nationalitati ...am foarte multe exemple si nu vreau sa mai comentez. Mai ales pt copii e ideal...
Pt mine la 35 de ani e ideal sa traiesc intr-o casa acolo, cu verdeata, cu backyard, cu garaj, noua cu e casa mea. Si cit de ieftina a fost, cam 1,300 mortgage. E nemainchipuit ....Si nu mai am stressul de aici, muta masina, ia ticket, fugi la tren, ca o femeie disperata. Mi-a ajuns si nici nu m-am imbogatit. Mai degraba acolo traiesc si frumos si poate string si un ban.
Eu deabia astept sa am truckul jos sa imi incarc ce mai am de luat si sa fug la casuta mea in Ohio. Ce fericita o sa fiu...Deci nici nu se compara....Prefer sa stau acolo la Ohio- Akron, Medina, decit in "minunatul" New York...Stau intr-un cartier nou cu tineri si ce sa zic, parca as fi la resort. E o liniste superba...Mi s-a acrit 11 ani de rupt oase in New York stiti voi pt cine...
Si nu mai spun ca si barbatii sint mai politicosi la Ohio. La benzinarie cam toti tineau usa deschisa pt sa intru. Nu imi venea sa cred...(Cred ca pt ca aveam numar de New York).
keyframe14
06-17-2008, 05:40 AM
Si nu mai spun ca si barbatii sint mai politicosi la Ohio. La
benzinarie cam toti tineau usa deschisa pt sa intru. Nu imi venea sa
cred...(Cred ca pt ca aveam numar de New York).
.....sau un decolteu generos...smileys/smiley36.gif
mihaela75
06-17-2008, 08:49 AM
Si mie mi-ar prinde bine niste prieteni ca am inceput sa vorbesc cu veveritele prin curte, maine o sa dau buna ziua la gaste...dar ce conteaza ca sunt gaste canadiene ,mai cu motz smileys/smiley36.gif.Eu tot mai sper , ca la matrimoniale http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley4.gif,sa te gasesc pe tine ,tu ,unica prietena care sa stai cu mine la o cafea, sa ne ducem plozii la playground smileys/smiley14.gif.Romanii nu se ascund ,sunt si ei ocupati cu viata lor .
May09
06-17-2008, 01:52 PM
.....sau un decolteu generos...smileys/smiley36.gif
Nu obisnuiesc. Ma imbrac f f f clasic, adica inchisa la decolteu, fusta lunga si mineci lungi...N-o sa vezi asa ceva la mine. M-a prostit ...sistemul (serviciul)!
catavencu1
07-24-2008, 03:48 PM
Da May08 viata e mai ieftina in Ohio, dar e foarte plicisitor. Eu stau intr-o suburbie a Clevelandului nice n-am ce sa zic su teres de tenis piscina etc dar nu-i mult entertaiment here, plus ca nu arata asa bine.Akron? E si mai jalnic.
Daca vreti sa iesiti la o cafea da-ti un semn la eu_pal_us@yahoo.com
Ninu100
07-25-2008, 12:33 AM
Pentru ai ajuta sa inteleaga ceea ce s-a spus aici si pe cei din Romania ...anexez niste poze concludente....
http://i270.photobucket.com/albums/jj106/rosablue_2008/lgjljl.jpg
...intradevar mare plictiseala Ohio asta..
http://i270.photobucket.com/albums/jj106/rosablue_2008/ghghg.jpg
..astai gaura neagra....smileys/smiley36.gif
Noroc ca mai exista si asa ceva...ia uite...la 18 Km de Deva RO un centru de Comuna plin de oportunitati....
http://i270.photobucket.com/albums/jj106/rosablue_2008/ghhjhjj.jpg
E chiar strada mea , o locuinta costa intre 3.000 si 10.000 ron. si exista si garantii sigure ca in 50 de ani se asfalteaza.
kiddy
10-07-2008, 09:28 PM
E chiar strada mea , o locuinta costa intre 3.000 si 10.000 ron. si exista si garantii sigure ca in 50 de ani se asfalteaza.
50 ani... au inclus-o astia in platforma electorala? ehe Ninule... se pare ca n-o sa apucam noi sa vedem si o poza cu strada aia asfaltata... :peace:
Ninu.
10-08-2008, 12:15 PM
Din pacate asa e...asa cred si eu..insa ce ma sperie este cum pot uita uni oameni de unde au plecat..si ce usor pot emite judecati de valoare cind ei insisi nu mai au nici una...in acest context am pus acele poze.....caci cineva numea Ohio " gaura neagra"....daca acea persoana ar fi provenit de la Paris nu aveam nici o problema dar tare ma tem ca locul ei de bastina....nu va fi nici pe jumate ca Ohio nici peste 200 de ani :peace:
sad_rain
10-08-2008, 03:04 PM
dragute pozele din Ohio..:-)
Bogdan R
10-26-2008, 08:49 AM
Buna,
locuim de un an in mid-Ohio (primele 8 luni in Mt Vernon, si ultimele 4 in Gahanna, suburbie a Columbus-ului), dupa 3 ani de S. Carolina si 6 ani de Montreal, PQ.
Sunt convins ca sunt romani prin preajma, ca am vazut cateva masini cu stickere romanesti... dati si voi un semn de viata, ca innebunim singuri. Thx si bafta tuturor.
Virgil_b_2008
11-13-2008, 04:13 PM
salut eu sint in North Canton la 2 ore nord de Columbus.
cum ti se pare un oras universitar in Ohio? e cel mai frumos oras din Ohio. dar sa stii ca romani acolo in zona nu vei gasi. comunitate este in Cleveland si suburbii si apoi in zona in care stau eu. romanii de aici nu sint uiti si da ca se cunosc se cunosc mai mult pentru ca au acelasi interes profesional , prea putin pentru ca sint romani.
daca doresti da un sen si vino si la o plimbare in partea asta de lume sa vezi citi romania gasesti.
V.
Amicul X
12-08-2008, 09:08 AM
[QUOTE=May09;123586] Ce frumos traiesc Americanii acolo. Au niste case special designed...Nu ca la New York ca o cutiuta mica, cu carcalaci si soareci si fele de fel de nationalitati ...am foarte multe exemple si nu vreau sa mai comentez. Mai ales pt copii e ideal...
Nu tre sa duci pana inOhio, opreste-te in Connecticut e la fel de frumos...cat despre case..sunt frumoase pe dinafara dar sunt facute din materiale proaste
May09
01-06-2009, 01:35 PM
Da Amicul, ai dreptate, dar la connecticut trebuie sa stau in trafic (sau tren) vreo 4 ore minimum pe zi daca vreau job in new york. Am deja casa in ohio si mai mult familie- deci asta e cel mai important. Cind stau acolo uit sa mai vorbesc si engleza. O sa ma mut pe 10 februarie 09 cel tirziu. E superb - e cam urit ca e frig iarna, dar m am obisnuit. Daca veneam din florida, aveam sa ma pling. Nu am fost inca in columbus. Am fost in akron la patinoar si a fost ok. Am vazut cam multi negri, dar e ok.
O sa vreau sa merg la columbus, chicago si binenteles cali de acolo. Ce iubesc viata...
Am stat 10 zile in ohio si cind am venit acasa in new york, conduceau astia pe aici asa de agresiv, ca ma simteam deja o femeie pensionara..Mi era si frica chiar. Si cind am vazut mizeria brutala din new york, Doamne, as vrea acum sa plec inapoi la ohio. Mi au murit si carcalaciii zilele astea. Si nu mai spun ca era dezastru de murdar pe strazi si in apartamentul meu. (si chiar am facut curat bec cind am plecat). Dar nu conteaza cint cureti intr un apartament vechi si intr o casa noua poti sa nu atingi nimic pe un an ca nu se cunoaste, si pina la urma nu ma intereseaza cum arata casele -adica ca nu sint facute bine.
Alexandru22
01-11-2009, 12:42 AM
da aveti dreptate. uni romanii din ohio au si plecat prin alte parti ca nu aveau joburi. alti inca mai locuiesc. ohio este un stat foarte frumos. dar romani foarte putini. daca mergeti in PA zona Readingului, Allentownului, si philly e plina de romanii. si se gaseste de lucru. eu am locuit 6 ani acolo. eu acuma sunt in NY de 2 ani aproape si m-am plictisit. alergi ca nebunu dintr-o parte intr-alta pt mai nika si alti sta si o freaca, ca de exemplu la joburi de union ma refer. dar daca esti in alt stat unde nu este atata nebuneala esti cu totul diferit. nu stress, develomente de case cu terenuri de football, parcuri, pool si multe altele. sambata duminica mai meri la un gratar. la pescuit. eu mai bine m-as muta in PA decat sa stau in NY cum zicea doamna din Ohio si ii dau dreptate. noroc la toti numai bine.
Alexandru22
01-11-2009, 12:54 AM
mai sa sti ca ai perfecta dreptate. nu mai esti cu stresu dupa tine. la NY iti place pana la un anumit punct dar dupa aceea te saturi. uite eu lucrez la Trump ca porter dar sa sti cat de multi bani as face si beneficii cate oi avea nus fericit. cand eram in PA lucram la americani nu aveam treaba nene. mergeam la munca la 7 terminam la 3 si ceva dupaamiaza. apoi mergeam ma intalneam cu pretenii. sambata duminica relaxare mergeam la un fotbal. de aia nu mi place new yorkul ca jidanii astia nu ne lasa deloc ei vor sa faca bani dupa noi sa se imbogateasca ei. si ai dreptate aici chiriile is si scumpe si ca niste cutii de chibrituri. uite cum ai zis u stai in ohio la townhouse sau casa normala ai gradina imprejur. o terasa faina cu landscaping mananci un gratar te recreezi la aer curat alta viata. bine mai vb. bafta si an nou cu multe bucurii.
maQUOTE=May09;123658]Nu obisnuiesc. Ma imbrac f f f clasic, adica inchisa la decolteu, fusta lunga si mineci lungi...N-o sa vezi asa ceva la mine. M-a prostit ...sistemul (serviciul)![/QUOTE]
Annelida
12-18-2009, 08:00 AM
Se ascund sau nu Ohio e cumplit de urat!!!
Suntem aici de trei ani si sarbatorile sunt la fel: singuri si tristi.
ne am saturat pana in gat de traiul asta de lux si ne bate gandul sa parasim america cat de curand.
Si daca reusesc sa imi cumpar o casa cat de mica in romania plec fara regrete de aici!
Mi ajunge experienta si mai ales singuratatea; am ajuns sa vorbim singuri si sa stam sa ne uitam pe camere live din romania sa vedem oameni pe strada si viata in geberal....trist dar adevarat.
celor care mai rezistati va doresc succes!
Eu am cedat.
toate cele bune!
FidelKatzo
12-18-2009, 10:34 AM
trec si sarbatorile astea..odata cu ele tristetea si indoielile..
NYCDream
12-18-2009, 11:49 AM
Mereu mi-am sfatuit prietenii, cunostintele sa faca investitii in Romania, sa nu le vanda pe cele deja avute, ci sa le inchirieze.
Annelida, Paul are dreptate. Poate tristetea voastra e din cauza frigului de afara. Zapada e frumoasa insa zilele sunt scurte, nu prea ai ce face...Nu ati reusit sa cunoasteti nici un roman in Ohio?
NYCDream, foarte bun sfatul!:ok:
NYCDream
12-18-2009, 11:55 AM
Annelida, Paul are dreptate. Poate tristetea voastra e din cauza frigului de afara. Zapada e frumoasa insa zilele sunt scurte, nu prea ai ce face...Nu ati reusit sa cunoasteti nici un roman in Ohio?
NYCDream, foarte bun sfatul!:ok:
Ziia, oamenii fac bilantul in preajma Sarbatorilor si la sfarsitul fiecarui an. Daca nu sunt impliniti si fericiti, ce sens are sa se mai amageasca, sa isi mai prelungeasca agonia ? Mai devreme sau mai tarziu multi se vor reintoarce acasa in Romania.
Ziia, oamenii fac bilantul in preajma Sarbatorilor si la sfarsitul fiecarui an. Daca nu sunt impliniti si fericiti, ce sens are sa se mai amageasca, sa isi mai prelungeasca agonia ? Mai devreme sau mai tarziu multi se vor reintoarce acasa in Romania.
Adevarat. Sa stii ca nici eu nu ma simt pe culmi acum, ba din contra, ma gandesc cu nostalgie la Romania si la cum o tin eu minte. Insa ma gandesc si la faptul ca e iarna, frig, urat afara si cred ca si asta influenteaza psihicul si odata cu el, gandirea negativa. Insa nu pot vorbi insa in numele tuturor. Poate chiar pentru unii America e insuportabila si nu se obisnuiesc. Nu-i condamn, aceasta tara e foarte diferita, oamenii sunt diferiti, sa te simti singur aici nu e strain la nimeni. Mie mi-ar fi teama sa ma mai intorc in Romania....mama zice ca nici in tara nu mai e cum era odata...oamnenii s-au schimbat si ei...poate doar pe undeva la munte sau la tara mai gasim romanii de care avem nevoie, acei oameni simpli, dezinteresati. In rest imi zice ca toti numai cu banii, interesele fel de fel primeaza, se dau mari cu una si alta, pana si mama imi spune, cand ii vorbesc cu melancolie, ca m-as imbolnavi de nervi daca ma intorc acolo si as vedea cum stau lucrurile. Tin sa o cred pe cuvant. Am luat si eu legatura cu oamneii din tara si ma simt complet straina lor si ei mie. Nu vreau sa vorbesc urat despre cineva insa zic la general, ca oamenii sunt schimbati, complet diferiti de ce melancolizam noi acum.
Poate gresesc, poate nu. Sper sa mai fie si altii pe aici care sa ajute, sa-si dea opinia, in aceasta privinta.
FidelKatzo
12-18-2009, 12:21 PM
Mereu mi-am sfatuit prietenii, cunostintele sa faca investitii in Romania, sa nu le vanda pe cele deja avute, ci sa le inchirieze.
de ce nu recunosti ca esti neam cu Shogunelu'..?
cand ai venit din tara acum o luna, ai spus ca intr-un an te reintorci..acum cateva zile spuneai ca dureaza inca vre-o trei ani..in care perioada ai fost in agonie..?
Annelida
12-18-2009, 12:54 PM
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Paul, ai dreptate; odata cu venirea sarbatorilor se instaleaza si tristetea insa care are insa , la baza, motive reale. Poate ca va mai trece dupa sarbatori insa realitatea este aceeasi deocamdata.
Multumesc Ziia, pentru toate informatiile si pentru incurajare.
Asa este; nici acasa nu este mai bine si stiu asta din surse sigure si destule insa, vezi tu, nu toti sunt facuti sa imigreze. Eu am "aterizat" aici in urma unei casatorii cu al meu sot care locuia aici de 10 ani...ma avertizase ce o sa gasesc aici dar nu ma asteptam la asemenea proportii.
Asa imi spune si tata cand vorbesc cu el si pot sa spun ca multi dintre ai mei , ramasi acasa, viseaza cai verzi pe pereti insa dupa cum ii cunosc nici unul nu ar rezista prea mult aici..
Au fost socrii mei 5 luni si cand au plecat de aici au spus ca nu ma ivin niciodata..se plictisisera de strazile vesnic pustii, in orice anotimp si la orice ora si poate ca se plictisisera si de noi:)) nu stiu..
NYCDream tare intelept sfatul!
Crede ma ca daca as fi avut in Romania o casa, oricum ar fi fost ea nu mai eram demult aici..si nici macar nu as fi vandut o.
Cea mai inteleapta decizie este sa pastrezi sau sa inchiriezi (atunci cand ai ce).
Nu stii ce te asteapta in afara niciodata ...
Salutari acolo la Sibiu!
Cred ca este tare frumos acum de sarbatori :)
Va dores csarbatori fericite si frumoase!
NYCDream
12-18-2009, 01:12 PM
de ce nu recunosti ca esti neam cu Shogunelu'..?
cand ai venit din tara acum o luna, ai spus ca intr-un an te reintorci..acum cateva zile spuneai ca dureaza inca vre-o trei ani..in care perioada ai fost in agonie..?
Paul, sunt neam cu Malaxa, nu cu Shogunelu'.
Astept cu nerabdare reintoarcerea lui pe forum. Adevarul este ca Shogunelu' ne aducea Romania mai aproape,
In urma cu 3 luni, tin sa iti reamintesc m-am reintors din Romania. Si spuneam ca imi acord 1 an timp de decizie. Deocamdata sunt ocupata cu lista celor 1000 de lucruri pe care doresc sa le fac inainte de plecare. Si sincer, imi dau seama ca, pe masura ce parcurg lista si bifez fiecare lucru, nu pot sa imi iau la revedere de la acest oras. Parca ma atasez, ma indragostesc o data mai mult de NYC. Este tare ciudat.
3 ani pentru ca este criza economica, iar aici in NYC eu nu sunt afectata.
Annelida, ce n-as da sa fiu acum la Sibiu, dar numai virtual ma pot plimba prin Romania, deocamdata.
FidelKatzo
12-18-2009, 01:20 PM
Paul, sunt neam cu Malaxa, nu cu Shogunelu'.
Astept cu nerabdare reintoarcerea lui pe forum. Adevarul este ca Shogunelu' ne aducea Romania mai aproape,
In urma cu 3 luni, tin sa iti reamintesc m-am reintors din Romania. Si spuneam ca imi acord 1 an timp de decizie. Deocamdata sunt ocupata cu lista celor 1000 de lucruri pe care doresc sa le fac inainte de plecare. Si sincer, imi dau seama ca, pe masura ce parcurg lista si bifez fiecare lucru, nu pot sa imi iau la revedere de la acest oras. Parca ma atasez, ma indragostesc o data mai mult de NYC. Este tare ciudat.
3 ani pentru ca este criza economica, iar aici in NYC eu nu sunt afectata.
Annelida, ce n-as da sa fiu acum la Sibiu, dar numai virtual ma pot plimba prin Romania, deocamdata.
scuza-ma,uitasem de criza economica..da,ai revenit acum trei luni..mama,mama ce nervi aveai in tine..noroc ca te-am mai calmat noi,altfel ii duceai tipului la care ti-a ramas inima si tapetul in bucatele din camera din NY..
NYCDream
12-18-2009, 01:27 PM
scuza-ma,uitasem de criza economica..da,ai revenit acum trei luni..mama,mama ce nervi aveai in tine..noroc ca te-am mai calmat noi,altfel ii duceai tipului la care ti-a ramas inima si tapetul in bucatele din camera din NY..
Aoleu, Paul cum m-ai adoptat virtual si ca un bun tata ce esti si cu simturile fine ai simtit ca m-am indragostit nebuneste. Pai numai in Romania te mai poti indragosti de oameni, ca de roboti ne-am saturat cu totii.
FidelKatzo
12-18-2009, 01:42 PM
Aoleu, Paul cum m-ai adoptat virtual si ca un bun tata ce esti si cu simturile fine ai simtit ca m-am indragostit nebuneste. Pai numai in Romania te mai poti indragosti de oameni, ca de roboti ne-am saturat cu totii.
ma bucur sa aud ca ai fluturasi in stomac..in cei trei ani cat mai stai prin NY poti sa-l testezi pe viitorul ginerica in toate felurile..o posibilitate ar fii sa-l aduci linga tine ..tu insa,sa nu il lasi sa lucreze.. sa nu se robotizeze,ca sa nu-si piarda toate calitatile de poet romantic si iubaret..
NYCDream
12-18-2009, 01:48 PM
ma bucur sa aud ca ai fluturasi in stomac..in cei trei ani cat mai stai prin NY poti sa-l testezi pe viitorul ginerica in toate felurile..o posibilitate ar fii sa-l aduci linga tine ..tu insa,sa nu il lasi sa lucreze.. sa nu se robotizeze,ca sa nu-si piarda toate calitatile de poet romantic si iubaret..
O posibilitate ar fi sa merg eu mai des in Romania. De ce sa il aduc aici sa i se altereze toate calitatile de poet romantic si iubaret ?
Europa este pentru Romantici, America este pentru Robotzi.
kiddy
12-18-2009, 02:22 PM
... Deocamdata sunt ocupata cu lista celor 1000 de lucruri pe care doresc sa le fac inainte de plecare. Si sincer, imi dau seama ca, pe masura ce parcurg lista si bifez fiecare lucru, nu pot sa imi iau la revedere de la acest oras. Parca ma atasez, ma indragostesc o data mai mult de NYC. Este tare ciudat.
...
Apropo NYC, pentru ca tot ai adus vorba, cat ai bifat pana acum? Ai inceput deja sa treci la actiune sau astepti mai intai sa completezi lista?
NYCDream
12-18-2009, 03:25 PM
Apropo NYC, pentru ca tot ai adus vorba, cat ai bifat pana acum? Ai inceput deja sa treci la actiune sau astepti mai intai sa completezi lista?
Ideile imi vin in fiecare zi si le adaug la lista.
Am ajuns la # 30, si actiunea continua. Am facut si stock de memory cards 16 GB. O intreaga aventura.
Nu am ore in zile si zile in calendar pentru toate explorarile si actiunile mele.:P
kiddy
12-18-2009, 03:35 PM
Am ajuns la # 30, si actiunea continua. Am facut si stock de memory cards 16 GB. O intreaga aventura.
Nu am ore in zile si zile in calendar pentru toate explorarile si actiunile mele.:P
30 !??? Dumnezeule!...
Abia la 30? Pai vorbesti de vreo 3-4 luni de chestia asta. Imi inchipui cat iti va trebui pana sa le si faci cele 1000 de lucruri, odata lista completata...
Stoc de 16 GB? Pai ce, ai in plan sa-ti si filmezi din idei? :)
Cand am auzit prima data expresia asta am zambit si am clatinat din cap in semn de aprobare "Dumnezeu rade cel mai bine cand omenirea isi face planuri". Normal ca nu trebuie sa stai cu mana in san ca poate pica ceva, dar si planurile niciodata nu merg asa cum ai scontat, parerea mea. Intotdeauna trebuie sa fii pregatit sa iei decizii pe moment.
Cl mai bine e sa mai stai, macat cat sa treaca aceasta criza economica...cateva luni, un an, doi, trei...cine stie?
NYCDream
12-18-2009, 04:16 PM
30 !??? Dumnezeule!...
Abia la 30? Pai vorbesti de vreo 3-4 luni de chestia asta. Imi inchipui cat iti va trebui pana sa le si faci cele 1000 de lucruri, odata lista completata...
Stoc de 16 GB? Pai ce, ai in plan sa-ti si filmezi din idei? :)
Kiddy, dar tu crezi ca eu numai asta fac ? Doar explorez orasul NY ? Bifez numai 2-3 actiuni pe saptamana din lista de 1000 atunci cand timpul si starea vremii imi permit.
Cand am auzit prima data expresia asta am zambit si am clatinat din cap in semn de aprobare "Dumnezeu rade cel mai bine cand omenirea isi face planuri". Normal ca nu trebuie sa stai cu mana in san ca poate pica ceva, dar si planurile niciodata nu merg asa cum ai scontat, parerea mea. Intotdeauna trebuie sa fii pregatit sa iei decizii pe moment.
Cl mai bine e sa mai stai, macat cat sa treaca aceasta criza economica...cateva luni, un an, doi, trei...cine stie?
Am spus intr-un alt mesaj adresat lui Paul ca intentionez sa mai raman in NYC inca 2-3 ani.
Pana in prezent mi-au iesit toate planurile. Numai la shopping iau decizii pe moment, cand nu pot rezista in fata unei rochii sau perechi de pantofi, scot cardul si achit instantaneu, fara sa mai stau pe ganduri.
Numai la shopping iau decizii pe moment, cand nu pot rezista in fata unei rochii sau perechi de pantofi, scot cardul si achit instantaneu, fara sa mai stau pe ganduri.
I know exactly what you mean :). Lasa NYCDream ca suntem tinere si doar o viata avem.