PDA

Arată versiune întreagă : reintregirea familiei...acte si taxe



siriso21
21.01.2007, 04:56
prietenul meu este plecat de 2 ani in canada dar a revenit anul trecut ptr o perioada de 4 luni de zile si va mai reveni si anul acesta inca 2 luni ptr a ne casatori.el va primi cetatenie prin august 2008.noi vrem ca sa pot si eu sa plec in canada sa ramanem impreuna .anul acesta eu termin facultatea, ne casatorim si apoi vrem sa depunem actele ptr reintregirea familiei.as dori sa stiu care sunt actele necesare, taxele care trebuie platite si unde trebuie platite, care este procedura , ce acte trebuie el sa aduca din canada si cam la ce suma se va ridica toata afacerea asta...poate sunt cam mult intrebari dar va rog mult de tot cei care ati fost sau sunteti in situatia mea sa ma ajutati cu cunostintele voastre.astept raspuns.va multumesc

fifi
21.01.2007, 07:09
http://www.cic.gc.ca/english/applications/fc.html (http://www.cic.gc.ca/english/applications/fc.html)informatii


taxe
<H3>2. APPLICATIONS FOR
VISAS AND PERMITS (Canadian dollars)</H3>



<TABLE borderColor=#000099 cellSpacing=0 cellPadding=4 width="100%" border=2>
<T>
<TR vAlign=bottom>
<TD class=cell-blue-dark colSpan=2>Permanent Resident Visas</TD></TR>
<TR vAlign=bottom>
<TD class=cell-grey-lt colSpan=2>Family Class applicants</TD></TR>
<TR vAlign=bottom>
<TD>Sponsorship application (per application)</TD>
<TD align=right>$75</TD></TR>
<TR vAlign=bottom>
<TD>Principal applicant</TD>
<TD align=right>$475</TD></TR>
<TR vAlign=bottom>
<TD>Principal applicant, if less than 22 years of age and not a spouse or common-law partner (including a dependent child of the sponsor, a child to be adopted and an orphaned brother, sister, niece, nephew or grandchild)</TD>
<TD align=right>$75</TD></TR>
<TR vAlign=bottom>
<TD>A family member of the principal applicant who is 22 years of age or older, or is less than 22 years of age and is a spouse or common-law partner</TD>
<TD align=right>$550</TD></TR>
<TR vAlign=bottom>
<TD>A family member of the principal applicant who is less than 22 years of age and is not a spouse or common-law partner</TD>
<TD align=right>$150</TD></TR>
<TR vAlign=bottom>
<TD class=size-smaller colSpan=2>Note: Fees assessed for principal applicants and family members under the Family Class are payable, along with the sponsorship fee, when the sponsor files the sponsorship application.</TD></TR></T></TABLE>

fifi
21.01.2007, 07:48
siriso21, pentru ca nu ai specificat in ce provincie este viitorul tau sot eu ti-am dat info pt partea engleza dar daca el locuieste in Quebec trebuie sa cititi aici http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/fr/immigrer-install (http://www.immigrati&#111;n-quebec.gouv.qc.ca/fr/immigrer-installer/parrains-parraines/index.html) er/parrains-parraines/index.html este si versiunea in lb engleza, dreapta paginii sus.

siriso21
21.01.2007, 09:21
multumesc...prietenul meu este in toronto.spune-mi te rog ce acte trebuie sa am..sau unde pot gasi procedura ....

fifi
21.01.2007, 10:27
ti-am dat, frumoaso, uite aci poti citi tot ce va intereseaza http://www.cic.gc.ca/english/applications/fc.html (http://www.cic.gc.ca/english/applicati&#111;ns/fc.html)daca nu va descurcati, scrie-mi pe pm.

siriso21
21.01.2007, 10:54
sorry..ms