Romanian-Portal.com – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale >
EMIGRARE/IMIGRARE, CANADA (QUEBEC, ONTARIO, ALBERTA, BRITISH COLUMBIA, ETC.), VIZE >
Vize imigrare, vize vizitator-Canada-Montreal-Quebec > interviu esuat
View Full Version : interviu esuat
Ce mai putem face in cazul in care am fost respinsi la interviu?Trebuia sa fim reprogramati sau putem face o cerere in acest sens?
Doamna/Domnule
De ce anume ati fost refuzati la interviu? Ce anume vi s-a spus?
De obicei puteti sa mai aplicati inca o data dup acel putin 6 luni de la refuz. Insa aveti 60 de zile la dispozitie sa contestati decizia examinatorului.
Daca doriti, ma puteti contacta cu mai multe detalii pe adresa de business:
roxana@carointernationalimmigration.ca
Regards,
Careau fost motivele Lore? Scrie te rog despre studiile voastre,nivelul la limba fr. si motivatia consilierului.Poate mai sunt sanse de un al doilea interviu.
De obicei puteti sa mai aplicati inca o data dup acel putin 6 luni de la refuz.
Eronat. Teoretic se poate aplica si a doua zi dupa refuz. Practic e recomandat sa se aplice dupa ce se corecteaza motivele refuzului care se observa foarte clar in FISA de EVALUARE!
Roxa a "adus" multe raspunsuri eronate pe forum...din pacate.Eu unul ma bucur ca a mai rarit-o cu mesajele,desi daca ar participa la discutii cu chestii adevarate si sfaturi bune,toata lumea ar avea de castigat.Cred ca o persoana castigata din toate dezbaterile de pana acum,a fost .....chiar ea si implicit cei pe care(eventual) ii va reprezenta.