PDA

View Full Version : job

carmenw
01-12-2007, 06:50 AM
Ma numesc Carmen si sint economista, am terminat facultatea in 1986 in Iasi;acum sint casatorita in Chicago, am permis de munca si urmez cursuri online de contabilitate(am luat doar 20 de ore sa inteleg sistemul american)
Am obtinut de la Ece.org echivalarea diplomei de facultate din Romania - "Bachelor of science with major in Economics"
Ma intereseaza un job -accountant sau bookkeeper sau orice alt job de birou
Multumesc anticipat

ardeleanca
01-14-2007, 05:42 AM
Carmen,

Eu una, desi nu am un degree, eu una asa am facut : mi-am construit un CV frumos, si....l-am postat pe www.careerbuilder.com (http://www.careerbuilder.com), si....astepti. Te vor contacta ei, crede-ma. Din pacate s-ar putea sa fie agentii de joburi temporare, dar, e bine si asa pt. inceput, pina iti construiesti un history aici.....

Sau, cauti pe Google, Temp Agency, si vezi care sint in zona ta....Agentiile temporare sint bune pt. ca desi iti gasesc joburi temporare, dar sint pt. companii mari, unde cistigi experienta. Pe de alta parte, nu dau beneficii, dar, tu, daca esti casatorita, poti avea pt. moment asigurarea de sanatate, dupa sotul....

Asta, ca un tips pt. inceput.......

Bafta!

carmenw
01-18-2007, 01:40 AM
Multumesc Ardeleanca!

asa am facut si astept cam de 2 luni, am fost la un interviu pt o firma de recrutare, mi-au spus sa astept raspunsul...si tot astept
ce e rau, e ca nu am nici o zi lucrata aici, asta cred ca e handicapul meu , de inceput ce-i drept
cind am postat mesajul meu aici, a fost cu speranta ca poate cineva stie vre-un angajator ce are nevoie de personal, nu toti isi posteaza anunturile pe net
oricum, multumesc pentru raspuns