Romanian-Portal.com – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale >
LOCURI DE MUNCA, AFACERI, MICA PUBLICITATE – SUA, CANADA, UNIUNEA EUROPEANA >
Oferte / Cautare locuri de munca SUA, Canada, Uniunea Europeana, Australia, Noua Zeelanda, Romania > Caut job zona Dallas
View Full Version : Caut job zona Dallas
Ma numesc Mihaela si locuiesc in Irving, Texas. Cautjob in zonele Irving, Dallas, Forth Worth sau alte orase apropiate. De asemenea, doresc sa intru in legatura cu familii de romani care au nevoie de baby-sitter, housekeeper sau orice altceva. Ma poate ajuta cineva? Astept vesti de la voi, pupici !!!
danutzah
03-07-2005, 10:19 AM
Servus Mihaela! Se pare ca suntem cam in aceeasi situatie. Eu locuiesc in dallas, inca imi astept dreptul de munca dar intre timp ma gandeam sa ma apuc de cautat joburi sa nu stau degeaba dupa ce pot lucra legal. Daca tu intre timp ai gasit solutia salvatoare te rog spune-mi si mie( danutzah@yahoo.com).
merci,
Dana
Ma bucur sa te stiu asa aproape de mine Dana, stii ca ne despart doar 10 mile? smileys/smiley1.gif
Am gasit o solutie salvatoare insa stiu din start ca nu este valabila pentru toata lumea, din pacate. Cand spun asta ma refer la mine personal in sensul ca am hotarat de a ma muta in alt stat ! Cam asta ar fi, totusi probabil daca locuiesti in N Dallas iti vei gasi un job insa trebuie sa aplici cat mai multe resume-uri atat online cat si 'walk in'.
Mult succes si RABDARE multa,
In final se va rezolva ai sa vezi smileys/smiley1.gif
romana
03-11-2005, 10:42 AM
buna miki.eu sunt romana.se pare ca suntem in aceeasi situatie .si eu sunt in cautarea unui job in dallas south,in cedar hill,dar e cam greu se pare.
arizona
05-11-2005, 01:17 PM
caut femeie pentru ingrijit batrini masa si cazare inclus. slujba in Phoenix , Arizona dati cu vorba prin Dallas daca cunoasteti vreo doamna serioasa in visita sau aici permanent. padurea@yahoo.com
Airforce_dn
11-16-2006, 05:50 PM
Miki, Eu as incerca la Dallas International School, este o scoala franceza cu familii din toata Europa, majoritatea cu stare f. buna, de ce nu pui un anunt.
Uite aici adresa: www.dallasinternationalschool.org (http://www.dallasinternationalschool.org)
Si iar, daca ai nevoie, cunosc destula lume acolo.
Eddie
12-27-2006, 03:59 PM
Hi Mihaela!
Am citit mesajul tau si sper ca ti-ai gasit de lucru pana acum. Daca insa te gandesti la o schimbare de cariera sau un nou business : avem o casa de batrani ( Adult Care Home) in zona Portland, Oregon si vom avea nevoie de caregiver incepand cu luna ianuarie. Daca esti interesata in continuare, te rog sa ma contactezi si-ti pot damai multeamanunte.
Edward Peters edwardpeters@verizon.net (edwardpeters@verizon.net)
Pe curand !