PDA

Arată versiune întreagă : ciao sunt sorin si locuiesc in italia



siminaadriana
19.10.2006, 07:29
ciao sunt sorin si locuiesc in italia as vrea sa merg la lucru in canada alberta fort mc muray poate cineva sami dea vreo informazie care ar fi sansele de a ajunge acolo

fifi
19.10.2006, 13:03
simplu, iti gasesti un contractor de acolo care sa-tiobtina permis de lucru smileys/smiley1.gif

siminaadriana
20.10.2006, 09:47
ciao fifi multumesc pentru sfat dar miar placea daca ai fi mai explicit

fifi
20.10.2006, 10:20
nu am cum sa fiu mai explicita de atat, intreaba si daca pot, iti raspund smileys/smiley1.gif

siminaadriana
22.10.2006, 06:07
cum pot sa gasesc un un contractor in canada si eu sunt in italia smileys/smiley4.gif

cipi604
22.10.2006, 06:52
Un contractor DE acolo nu IN acolo.

Firmele mai au si ele filiale prin alte tzari sa stii...inclusiv italia, si internetul nu are granite.

Sansele de a pleca la munca in Canada fara experienta pentru care te cheama ei sunt zero.

ovex
22.10.2006, 09:33
simplu, iti gasesti un contractor de acolo care sa-tiobtina permis de lucru smileys/smiley1.gif


Contractorul din Canada,trebuie sa demonstreze ca nu a gasit pe nimeni in Canada care sa corespunda cerintelor acelui loc de munca,deci numai asa poti obtine o viza de lucru.Este extrem de greu....La emigrare nu te-ai gandit?

fifi
23.10.2006, 01:06
ovex, te-ai mai legat de asta o data, crede-ma contractorii(in anumite cazuri)nu au chiar asa mari probleme sa demosntreze ca nu au gasit pe nimeni, pe teritoriul Canadei care sa corespunda cerintelor acelui loc de munca(pt ca ofera bani putini pentru cei de aici si nu se anunta nici dracu` pe acel post) insa...


siminaadriana, e greu sa gasesti acel contractor. Te poti informa pe net, cum a spus si cipi sau prin cunoscuti care sunt deja aicidar asa cum am mai spus pe aici pe undeva acel contractor, ori trebuie sa aiba motive puternice sa faca asta pt tine( sa fie disperat) ori sa-ti vrea binele personal.


intr-adevar, este greu dar nu imposibil.

siminaadriana
23.10.2006, 08:25
multumesc la toti chiar si la cei care cred ca mai inteligentzi ca ei nu mai exista oricum daca cineva stie ceva mai multde fort mc muraymiar face placere sa ma informeze si pe mine,eu am citit multe pe net se zice ca e nevoie mare de forza de lucru acolo si ca se plateste bine dar cine stie daca tot ce se aude pe net e adevaratsmileys/smiley32.gif

fifi
23.10.2006, 22:31
nu e vorba aici de inteligenta, siminaadriana, ci doar ca n-o sa faca nimeni munca ta dea cauta informatii pe internet, noi spunem ce stim si cipi ti-a dat un sfat bun mai sus. Daca sti ceva de pe internet cauta in continuare la sursa respectiva sau in alte surse. Si eu iti recomand(probabil ca sti deja) http://www.romaniinalberta.com/


Bafta!smileys/smiley1.gif

siminaadriana
25.10.2006, 04:00
grazie mille Fifismileys/smiley17.gif

fifi
26.10.2006, 00:01
sper ca nu-i o injuratura, nu stiu deloc italiana smileys/smiley17.gif

siminaadriana
26.10.2006, 08:57
mulzumesc mult Fifihttp://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley1.gif

fifi
26.10.2006, 09:56
sa cresti mare si destept si sa ne auzim cu binesmileys/smiley1.gif

siminaadriana
27.10.2006, 08:52
sa auzim de bine ciao

siminaadriana
27.10.2006, 08:56
hei Fifi sti per caso de ce nu functioneaza forumul de la romani din alberta

fifi
28.10.2006, 04:35
nu-l folosesc asa ca nu stiu daca functioneaza sau nu.

siminaadriana
28.10.2006, 11:47
ok.