PDA

View Full Version : 26 Ianuarie ziua Australiei !

01-26-2005, 03:46 AM
http://www.australiaday.gov.au/

Ekklesia
01-26-2005, 11:03 AM
Hi Melina,

Ieri a fost o zi grozava si la propriu si la figurat...Evident ziua Australiei se sarbatoreste cu fast, la Sydney si Melbourne am vazut imigini la stiri...in alte parti insa -se pare ca la Brisbane, s-au anulat festivitatile din cauza vremii proaste...

Insa ieri a fost o zi foarte calduroasa...cei mai multi au luat-o spre ocean, la plaja, baie, etc...insa noi am luat-o spre munte, sperand mai degraba sa ne racorim intr-o apa de munte si la un izvor rece...ceea ce am si reusit.

Se pare ca un lucru foarte normal de Australian Day este sa se organizeze festivitati de decernare a cetateniei...cateva zeci de mii de persoane au devenit cetateni ieri de zi Australiei si se pare ca statistic sunt inca vreo 900.000 de rezidenti permanenti, eligibili sa-si primeasca cetatenia dar se pare ca nu se grabesc...

WEll, dincolo de astea ieri fiind si Australian Open, Australienii au fost mandri pentru ca cel putin unul din 2,L. Hewitt nu si Molec, au ajuns in semifinale.

Cam atat din "down and under"...Australia!

01-27-2005, 05:07 AM
Hi ,

Ma bucur sa aud ca ati avut o zi plina si v-ati rasfatat .Sper sa iti vina si tie rindul cit mai repede la cetatenie daca asta iti doresti!

Sti cumva daca semifinalel si finalele sint weekendul asta?

Ekklesia
01-27-2005, 09:59 AM
Yehh, semifinalele si finala sunt in acest weekend...surpriza mare insa aseara cand Roger Federer a pierdut in fata lui Safin...Australienii inca spera intr-o finala in care sa joace Hewitt, dar asta doar daca trece de Roddick...marea finala va fi Duminica seara...

Chestia e ca au avut o vreme fierbinte si la propiru si la figurat...am avut temperaturi de 30 de grade in acesta saptamana...pentru multi destul de neobisnuit...

Well, cam atat de aici din "down and under"...

01-28-2005, 05:18 AM
Aici este tare frig -13Csmileys/smiley5.gif

Astept cu nerabdare sa vad finala smileys/smiley43.gif

Ekklesia
01-28-2005, 12:08 PM
Suprize, suprize...aseara Hewitt l-a batut pe Ridick...men...au fost o serie intreaga de asi..cateva seturi castigate in doar 1-2 minute...

Deci finala Hewitt-Satin. Australienii sunt mandri!

01-28-2005, 01:47 PM
Sa vedem si rezultatul finalei daca cistiga Hewitt va fi din nou sarbatoaresmileys/smiley4.gif

Ekklesia
02-03-2005, 07:19 PM
Well, se pare ca Hewitt a pierdut meciul de tenis dar a "castigat" inima prietenie sale pe care se pare ca acerut-o in casatorie...sau cel puti i-a oferit un inel de vreo 200.000 AU$...