PDA

View Full Version : New England

Rebela
09-20-2006, 11:15 AM
Sorin,

Ar fi minunat ca in categoria "Comunitati romanesti in SUA" sa fie deschis un forum pentru romanii din New England (Massachusetts, New Hampshire, Vermont, Rhode Island, Maine and Connecticut).

Sonia>>> (MA)

sorin
09-21-2006, 08:54 AM
O sa creez un nou forum pentru aceasta zona ASAP. Daca uit, mai adu-mi aminte te rog.

Rebela
09-21-2006, 09:25 AM
Multumesc frumos! Am vazut pe un forum (nu retin care anume) un search dupa locatie (in caz ca user-ul o precizeaza, desigur). As fi curioasa citi romani din NE intra pe acest forum. Sint cel putin 2000 de romani in New England, dintre care multi studenti la MIT. Au chiar si o asociatie foarte bine stabilita acolo. Organizeaza intilniri, concerte, vizionari de filme romanesti, etc. Sper sa adereze la acest forum, care mie personal mi se pare cel mai civilizat forum romanesc din cite am intilnit. Felicitari tuturor!

PS Nu stiu cum se face ca l-am descoperit asa tirziu:)

sorin
09-21-2006, 03:53 PM
Am creat forumul solicitat. Spor la postat si sa mai aduci si pe altii smileys/smiley1.gif

Informatii despre organizatia studenteasca de care spui, poti gasi pe siteul nostru aici (http://www.romanian-portal.com/us/ro/comunitate.asp?id=36)Poti sa le spui ca exista si un sub-forum pentru studenti aici.