PDA

Arată versiune întreagă : viza pt insotitor



diadora78
15.09.2006, 08:07
Stie cineva in ce conditii as putea obtine viza daca sotul meu tocmai a plecat cu viza J2 pt Intership pentru 1 an jumatate? Cum ar fi cel mai sigur? Eu am mai fost respinsa acum 2 ani incercand sa plec in vizita la niste prieteni. Cand as putea sa aplic? Nu pot sa cred ca nu exista o smecherie.... ceva... cred ca in momentul asta as face aproape orice.. desi imi place viata mea aici... inafara de faptul ca sunt departe de el:(

nkog
15.09.2006, 09:20
diadora78,


Nu cumva sotul a plecat cu J1 si tu doresti sa obtii J2 ? Daca tu ai fost respinsa pentru B1, cind ai vrut sa mergi in vizita la prieteni, nu are nimic de a face cu aplicatia care ai face-o acuma pentru J2 ca sa-l poti insoti pe sotul.