View Full Version : SINT NOU AICI
CEFACI?
08-10-2006, 11:39 AM
am gasit website ista si vreu sa spun ca sint din New Jersey in Essex County.
mai sint romani aici in New Jersey?
Buna,
Eu locuiesc in Westfield, New Jersey.
Buna,
Pacat ca ramanem doar la stadiul acesta. Am mai avut o "tentativa" pe un alt forum,de a organiza o intalnire cu romani intr-o duminica, pe undevaprin NY,dinnefericire fara succes.smileys/smiley13.gif
Sunt in cautare de prieteni, asa ca cine e interesat sa imi scrie un PM.smileys/smiley20.gif
Istvan
09-01-2006, 08:03 AM
ok hai sa ne intilnim! -))
De-ar fi asa de simplu smileys/smiley120.gif
Sau poate e
frida67
09-05-2006, 03:35 PM
si eu locuiesc in New Jersey, Sussex County. Chiar cred ca nu e simplu ..... cu intalnirile. Dar putem macar sa vorbim pe net, nu-I asa?
CEFACI?
09-06-2006, 01:42 AM
ieste foarte usor sa ne intilnim, cum?
alegi o zi undeva in mijloc la tots sa ne intilnim la un coffee place, sau Hooters smileys/smiley4.gif.
pentru mine ieste bine simbata, orci simbata.
CEFACI?
09-06-2006, 01:49 AM
stie cineva daca sa poate primit Romanian satellite programe in New Jersey?
daca stii te rog trimete ceva link sau telefon.
merci
sorin
09-06-2006, 03:42 AM
Incearca si aici (http://www.jumptv.com/index.ch2?showpackagelist=c&country=75&ref=a_b_eur ope_romanianportal_050806&utm_source=romanianporta l&utm_medium=banner&utm_content=affiliate&utm_camp aign=europe) pentru posturi TV romanesti smileys/smiley2.gif
CEFACI?
09-06-2006, 01:49 PM
Incearca si aici (http://www.jumptv.com/index.ch2?showpackagelist=c&country=75&ref=a_b_eur ope_romanianportal_050806&utm_source=romanianporta l&utm_medium=banner&utm_content=affiliate&utm_camp aign=europe) pentru posturi TV romanesti smileys/smiley2.gif
Merci dar eu vreu satellite.
E cam dificil cu intalnirile dar nu imposibil. Eu sunt libera aproape in fiecare duminica. smileys/smiley76.gif
Duminica trecuta am mers la biserica sim-am plimbat prin New York, din pacate singura.smileys/smiley13.gif Mi-as fi dorit sa am langa mine niste prieteni romani cu care sa mai schimb o vorba sau sa beau o cafea sau un suc dar asta e, pana atunci ma multumesc si cu prieteni virtuali de pe forum.smileys/smiley115.gif
CEFACI?
09-07-2006, 12:06 PM
Buna,
Eu locuiesc in Westfield, New Jersey.
mistou, compania care lucrez acum construeste o casa pe Columbus Ave. in Westfield, eu merg acolo fiecare zi.
Interesant! Nu stiu exact unde e Columbus Ave. dar pot sa ma interesaz... Pana atunci spor la munca si cine stie poate ne intalnim.
CEFACI?
09-14-2006, 12:07 PM
Interesant! Nu stiu exact unde e Columbus Ave. dar pot sa ma interesaz... Pana atunci spor la munca si cine stie poate ne intalnim.
daca vrei sunama la email cefaci?@renovatemyapartment.com
Is.Is
09-19-2006, 08:39 AM
Buna
Si eu sunt in New Jersey, Chatham mai exact si m-ar interesa si pe mine sa ma intalnesc cu alti romani din zona. Pentru cei care folosesc YM, IDul meu este maybellee19.
CEFACI?
09-21-2006, 01:10 AM
Buna
Si eu sunt in New Jersey, Chatham mai exact si m-ar interesa si pe mine sa ma intalnesc cu alti romani din zona. Pentru cei care folosesc YM, IDul meu este maybellee19.
sunama la email cefaci?@renovatemyapartment.com eu sint in Morris County
CEFACI?
10-17-2006, 01:12 AM
hai sa ne intilnim tots la ceva coffee place, sau pentru lunch undeva bun, asa ne facem prietin mai mults. smileys/smiley32.gif
salutare, eu sunt de 0 luna aici in ny, long island si abia astept sa imi fac prieteni romani, daca se pune lumea de acord sa ne intalnim la o cafea in oras sau poate aici in long island, anuntati-ma si pe mine.
pupik
clepoatrajersy
11-03-2006, 08:17 AM
Buna sa iti fie inima. Si eu locuiesc in New Jersy. Mai exact in Marlboro.
05EVOMR
05-03-2007, 12:50 PM
sint free this weekend, spune ceva.