View Full Version : ANUNTURI COMUNITARE
Ekklesia
01-18-2005, 05:53 PM
EVENIMENTE SPIRITUALE IN IANUARIE 2005
1. Conventia Bisericilor Penticostale Romane din Australia organizat de Biserica Philadelphiadin Melbourne(philadelphia.org.au)in perioada 7-9 Ianuarie 2005. Au participat peste 450 persoanele seminarii (tineret, femei, general si pastori) si peste 650 persoane in sesiunile plenare. A fost un timp extraordinar!
2. Festivalul Tinerilor Crestini Romani, organizat in Brisbanein acest weekend. Se asteapta participarea a cateva sute de tineri din toata Australia.
ANUNTURI EDUCATIONALE
1. Se pregateste deschiderea noului an scolar si o serie de scoli etnice la care se preda limba romana isi vor incepe cursurile.
ALTELE...
viorecu
06-09-2005, 01:05 AM
Te salut! Faci parte din ceea ce inseamna Ekklesia in greaca?
EVENIMENTE SPIRITUALE IN IANUARIE 2005
1. Conventia Bisericilor Penticostale Romane din Australia organizat de Biserica Philadelphiadin Melbourne(philadelphia.org.au)in perioada 7-9 Ianuarie 2005. Au participat peste 450 persoanele seminarii (tineret, femei, general si pastori) si peste 650 persoane in sesiunile plenare. A fost un timp extraordinar!
2. Festivalul Tinerilor Crestini Romani, organizat in Brisbanein acest weekend. Se asteapta participarea a cateva sute de tineri din toata Australia.
ANUNTURI EDUCATIONALE
1. Se pregateste deschiderea noului an scolar si o serie de scoli etnice la care se preda limba romana isi vor incepe cursurile.
ALTELE...
burebista
06-09-2005, 06:08 AM
ce inseamna ekklesia in greaca? biserica?
Ekklesia
06-13-2005, 03:37 AM
<DIV>DA, DA la ambele intrebari de mai sus.</DIV>
<DIV></DIV>
burebista
06-23-2005, 10:36 PM
ANUNT IMPORTANT!!!
Au fost infiintate trei noi societati nonprofit alcatuite exclusiv din
tineri nepatati in vreun fel. Scopul principal este revigorarea
spiritului romanesc in comunitate romanilor din Australia. Numele
acestor societati sunt:
Consiliul Romano-Australian
Societatea Spirit Romanesc
Asociatia Romanilor din Sydney
Din planurile de viitor pot fi citate:
- Organizarea de evenimente culturale cu specific romanesc si al unui ansamblu de dans (Calusarii)
- Acordarea de sprijin (cautarea unei locuinte, job, scoala, etc) noilor romani sositi in Australia
- Infiintarea unei scoli romanesti
- si lista ramane deschisa
Si sa nu credeti ca nu ne vom tine de cuvant. Nu suntem poiticieni si
romani patrioti care char vrem sa facem ceva. ... Dar avem nevoie si de
sprijinul vostru (moral) nu de alta da n-ar fii nici un 'fun' sa facem
petreceri numai pentru noismileys/smiley2.gif
Pace romanilor
burebista
06-23-2005, 10:38 PM
ERATA:
Undeva in text cuvantul 'si' va fi inlocuit cu 'ci'. Daca esti moldovean merge si (shi, ci) asa! La mine a merssmileys/smiley2.gif
Pace romanilor
Ekklesia
06-24-2005, 07:58 PM
<DIV>Hello Burebista,</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Tocmai am citit in revista "Spirit Romanesc" despre initiativa. Felicitari simult succes.</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Am fost la Sydney acum 2 saptamani la un eveniment organizat de o biserica locala din Sydney la care a participat si domnul Grecea cu familiaprecum si domnul Fulga. Frumoasa comunitatea din Sydney.</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Am fost impresionat mai ales de vremea frumoasa de la Sydney, pe timp de iarna sa fie 20 de grade si un soare foarte placut...mai rar la Melbourne in timp de iarna.</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Toate cele bune,</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>