PDA

View Full Version : I need a job in las vegas?

mihaelaNV
01-18-2005, 07:14 AM
Salut, eu sunt Mihaela, am 24 de ani, si sunt venita di Mures/Rom, de 4 ani, ca si student international. Acum 6 luni m-am casatorit cu un cetatean american, si inca astept green-cardul si permisul de munca. Pana atunci insa as dori sa lucrez anything......am lucrat pana acum in Ohio:constructii, landscape, painting ext/int,housekeeper,cook,teacher,graphic designer. De meserie am fost invatatoare in Romania, am terminat liceul Pedagogic in Targu Mures, apoi am venit ca Au Pair, si pe parcurs am mers la College as a graphic designer. De 1 luna m-am mutat in Las Vegas de unde este sotul meu. Caut de lucru orice(nanny...you name it), nu mi-e frica de munca. DACA e cineva in vegas si m-ar putea ajuta, as fi f. recunoscatoare. Multumesc. Cu bine!

E:mail:angels_never_die22@yahoo.com

mihaelaNV
01-18-2005, 08:07 PM
NIMENI NU MA VREA...

LA LA LA LA LA.....smileys/smiley19.gif

rossa
01-20-2005, 12:13 AM
Ca o idee , poti face poze cu Vegasul noaptea si sa le vinzi in Romania !

mihaelaNV
01-20-2005, 11:47 PM
Mersi. Nice tip.smileys/smiley2.gif

AURELIANCOSTEA
02-09-2005, 09:21 PM
sunt divortat cu o fetita de 8 anisori sunt rezident in Portugalia am 35 ani caut jumatatea vieti care intelege notiunea de familie contact aureliancostea1968@hotmail.com

sorin
02-10-2005, 01:46 AM
Aurel, bine ai venit pe acest forum, unde sper sa te simti bine!

Anunturi de genul acesta se posteaza la rubrica "Matrimoniale" si nu peste tot si cate 3 unul dupa altul. Stii proverbul romanesc "ajunge o maciuca la un car de oale" smileys/smiley1.gifDaca mai gasesc mesajul acesta imprastiat prin toate forumurile o sa fiu nevoit sa lesterg.