PDA

View Full Version : industrial designer

mihaitedero
01-17-2005, 02:03 AM
bunasmileys/smiley17.gif

Sunt un roman ca poate unii dintre voi care vrea sa emigreze pentru ceva mai bun am 22 de ani, cunosc limba engleza bine,terminat recent facultatea de design industrial si acum doresc sa ma orientez catre strainatate.

Facultatea am terminat-o cu bine drept pentru care am si ramas ca profesor preparator in cadrul facultatii. Ma intreb daca ma puteti ajuta cumva, cu informatii sau in mod prctic pentru a ajunge afara in State sauin Canada?

sorin
01-17-2005, 03:14 AM
Mihai, bine ai venit pe acest forum si iti doresc bafta maxima in ceea ce vrei sa faci!
In ceea ce priveste ajunsul in State, modalitatile legale sunt destul de putine, asta insemnand loteria vizelor, casatorie cu rezident american, sau viza de lucru.
In legatura cu <st1:country-regi&#111;n><st1:place>Canada</st1:place></st1:country-regi&#111;n>, s-ar parea ca modalitatea clasica de depunere a unui dosar de emigrare este destul de folosita de cei ce vor sa ajunga acolo si poti incerca si tu acelasi lucru. Studiaza cu atentie mesajele de pe acest forum si sper ca vei gasi informatii care sa-ti fie de folos, iar daca ai intrebari nu te <st1:City><st1:place>jena</st1:place></st1:City> sa intrebi.
Bafta! smileys/smiley20.gif