Romanian-Portal.com – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale >
LOCURI DE MUNCA, AFACERI, MICA PUBLICITATE – SUA, CANADA, UNIUNEA EUROPEANA >
Oferte / Cautare locuri de munca SUA, Canada, Uniunea Europeana, Australia, Noua Zeelanda, Romania > Cautam nanny cu viza de USA
View Full Version : Cautam nanny cu viza de USA
gelu60605
07-20-2006, 07:28 AM
Suntem o familie din Chicago si cautamo doamna sa aiba grija de fetitza noastra de un an, incepand cu Noiembrie anul asta. Rugam sa raspunda doar persoanele care poseda viza de state.
ninuca
08-15-2006, 09:26 AM
Sunt din Romania.Am viza de 10 ani pana in 2008. Sunt pensionara. Am fost profesoara de liceu. Am fost anul trecut tot nanny in Seattle. Am o nepoata pe care am crescut-o si eu. Ador copiii. Poate ne vom cunoaste. Nina.
alin_p
08-17-2006, 06:08 PM
Referitor la anuntul dumneavoastra : mama mea va veni in septembrie in Chicago unde locuiesc si eu, tocmai a obtinut viza pt USA pe o durata de 10 ani. Daca doriti mai multe detalii va rog sa ma contactati. Toate cele bune !
Valentines Day
09-30-2006, 06:03 AM
In legatura cu anuntul D-voastra, locuiesc in Chicago,am 37 ani,necasatorita, posed viza si am lucrat in tara ca si referent educatie.As fi interesata de oferta d-voastra.
Doamne fereste, ce mai vad... si eu care eram 100% sigura ca tu esti barbat, Valentines Day smileys/smiley18.gif