PDA

Arată versiune întreagă : inchirierea unui studio



-valentin-
25.06.2006, 20:03
nu stiu ce inseamna studio . poate cineva sa ma lamureasca si pe mine ? va rog

sorin
26.06.2006, 02:21
Studio este ca o gasoniera, cu doar o singura camera.

-valentin-
26.06.2006, 09:48
aha . multumesc sorin !!!!
dependitele(baie,bucatarie) sant cumva comune sau nu ?

sorin
26.06.2006, 09:56
Baia este inclusa (nu comuna), iar bucataria este de fapt o parte din spatial total al asa zisului studio.

P.S. Te rog scrie cu litere normale ca marime , ca toti ceilalti, ca sa nu mai editez eu atata.smileys/smiley36.gif

-valentin-
26.06.2006, 10:04
asa e bine ? http://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley1.gif


multumesc sorine ......tu esti online acum ?

sorin
26.06.2006, 11:59
Cu placere! Nu sunt non stop online, ci apar si dispar.
Da, asa e foarte bine. Mersi!

-valentin-
26.06.2006, 15:29
<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">esti ca o fantoma........dar una buna care vegheaza asupra noastra ........si vine cu sfaturi si rezolvari la diverse probleme . iti santem recunoscatori smileys/smiley32.gif</TD></TR>
<TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

sorin
26.06.2006, 15:55
Nu veghez numai cu sfaturi ci uneori, desi nu imi doresc, trebuie sa mai si temperez pe unii care se incing prea tare, chiar daca ma pricopsesc cu injuraturile de rigoare smileys/smiley36.gif

GNChicago
26.06.2006, 16:58
sau nume de "Fantoma".....

17.07.2006, 09:55
ontopic: Vreau si eu sa ma mut(acum stau cu ai mei) si imi caut un studio in zona de NW Chicago(Niles,Arlington Heights,Des Plaines etc.).Stie cineva unde sa caut(ziare,site-uri)?Si inca ceva...eu nu am SS,ce sa mai vb de credit,dar prietena mea are SS;e neaparat nevoie sa ai credit ca sa poti sa inchiriezi un apt?Mersi mult!

sorin
17.07.2006, 10:22
Da, este nevoie de credit ca sa poti inchiria si e putin probabil ca-ti va inchiria cineva fara sa-ti faca o verificare a creditului. Eventual, poate poti negocia cu cel care inchiriaza sa-I dai chiria in avans pe 2-3 luni, daca nu ai

17.07.2006, 11:13
Mersi de raspuns! Dar, oare chiar toti iti cer sa ai credit? Cei ce vin proaspeti aici si nu au decat SSN, si poate nici pe ala, ce fac? Exceptamnd cazurile in care se inteleg cu proprietarul care e si el roman.
Nu as vrea sa apelez la parinti din motive personale.Ne mutam cu mobila, multe lucruri, masina etc., suntem prezentabili si vorbim perfect engleza.S-ar putea sa ne ia doar pe ochi frumosi smileys/smiley1.gif (si pe bani,bineinteles)? Noi am fi dispusi sa platim pe 2 luni, dar nu mai mult.
Oricum, multumesc si pt. link-uri.O sa dau cateva telefoane