PDA

Arată versiune întreagă : Cum completez sectiunea 15 din DCS



miris8
12.06.2006, 21:49
SALUT ! Am citit tot felul de pareri despre cum se completeaza sectiunea 15. Emploi envisag

ovex
13.06.2006, 02:34
La sectiuna emploi envisag

miris8
13.06.2006, 02:46
Multumesc mult pentru sfaturi !


Mai am pe diploma de bac doi ani de specializare electrotehnica clasa a IX-a si a X-a si clasa a XI-a un an de mecanica acestea sunt trecute pe diploma de bac pt ca am trecut prin trei licee , primele doua cu profil industrial si ultimul [ cls. a XII-a ] profil mat.-fiz.pot trece si una din aceste meserii ?


Multumesc anticipat pentru raspuns ! Apreciez foarte mult modul si promptitrudinea cu care primesc raspuns ,super !!!

ovex
13.06.2006, 03:00
Mai am pe diploma de bac doi ani de specializare electrotehnica clasa a IX-a si a X-a si clasa a XI-a un an de mecanica acestea sunt trecute pe diploma de bac pt ca am trecut prin trei licee , primele doua cu profil industrial si ultimul [ cls. a XII-a ] profil mat.-fiz.pot trece si una din aceste meserii ?





Nimic din tot ce ai scris mai sus nu poate fi trecut la pct 15.Te incadrai la una din meseriile amintite de mine doar daca aveai ca pregatire cursuri de minim 1 an,colegiu sau facultate.Liceul nu ajunge.

miris8
13.06.2006, 08:01
Multumesc pentru raspunsuri !


BAFTA !

ovex
14.06.2006, 00:00
Bafta si tie!