PDA

Arată versiune întreagă : poze ?



aabb
06.06.2006, 22:06
Pentru interviu mai trebuie vreo poza?


Cate ? Si din care ? De pasaport sau ca cele pe care le-am trimis cu primul plic ?

usdream
07.06.2006, 00:29
nu , in principiu nu mai trebuie nici o poza la interviu . Totusi, si noi la fel ca si altii am mers pregatiti cu inca un set de poze - de rezerva - la fel ca sicele trimise cu formularele la KCC .

vasilemihaibota
07.06.2006, 06:20
Nu trebuie sa fie pozele mai noi de 6 luni? Asa ca daca trec 6 luni de la trimiterea plicului pana la interviu, nu ar trebui sa fie altele? Poate voi ati ajuns mai repede la interviu si d-aia nu v-au mai cerut.

usdream
07.06.2006, 09:38
nu te intreaba nimeni daca sunt de 5 sau de 7 luni ....sa fie poze recente.Eu am mers chiar cu poze identice cu cele trimise initial . Evident ca nu mi-am schimbat infatisarea intre timpsmileys/smiley36.gif.


Repet inca o data: am dus poze la interviu ca o masura de siguranta , dar nu se cere . Dar ne-am gandit ca daca vor fi ceva probleme cu pozele trimise anterior sa nu trebuiasca sa facem altele acolo la Bucuresti .

foryoutupac
07.06.2006, 14:50
Eu am trimis pozele la KCC inainte cu 9 luni de interviu,dupa cum zice si usdream,si eu mi-am dus niste poze in caz de urgenta si am dus aceleasi poze pe care le-am trimis la KCC cu 9 luni in urma.

vasilemihaibota
07.06.2006, 21:54
:)