PDA

Arată versiune întreagă : intrebare!



roxyonce
02.06.2006, 09:05
Poate sa-mi spune cineva ,daca pot schimba ambasada pentru interviu?


Eu locuiesc in Austria si as vrea sa sustin interviul aici.

foryoutupac
02.06.2006, 11:12
Da se poate numai trebuie sa ii anunti

04.06.2006, 19:08
Daca ai rezidenta in Austria poti completa formularele din primul plic (DSP-0122)cu adresa de acolo ( la 3. CURRENT MAILING ADDRESS (Address at which you receive your mail. Give any change of mailing address here.)) iar la rubrica urmatoare (4. NAME OF UNITED STATES CONSULAR OFFICE WHERE YOU WOULD LIKE TO PROCESS YOUR APPLICATION) pune consulatul cel mai apropiat, daca se ocupa cu acordarea de vize de imigrare (sau orasul in care locuiesti acum si tara, Austria, daca nu stii cu ce se ocupa).


Daca ai trimis deja aceste documente, trimite-le o scrisoare in care ii anunti ca ti-ai schimbat adresa si doresti sa schimbi si locul pt interviu.