PDA

View Full Version : caut o famile URGENT!!!!!!

tucii
05-07-2006, 11:56 AM
Buna,
Sunteti printre ultimele noastre sperante.
Fratele meu impreuna cu familia (sotia si cei 2 copii), au plecat in Australia in 1995, au primit cetatenia toti, si ii stiam foarte bine. De 2 ani nu mai stim nimic de ei, stim ca si-au schimbat adresa, dar nu au apucat sa ne-o dea. Am sunat la ambasada Romaniei din Australia dar nu am primit nici un ajutor din partea lor spunandu-ne ca nu sunt de gasit. Apelez la voi pentru ca acum mama mea si a fratelui meu plecat in Australia este in spital in stare foarte grava.
As dori daca sa ma puteti ajuta cu orice informatie buna, rea, dureroasa, ORICE veste (nu conteaza daca nu putem vb cu ei macar sa stim ca sunt in viata).

Ultima adresa pe care o avem este din Cranebrook - cu nr de tel 247292015.
Numele fratelui este Marian Stanculescu, data nasterii 26/08/57, nu stiu daca va poate ajuta cu ceva numarul de pe un permis trimis de el " learner driver's licence New South Walles" - 12361432.

Numele sotiei Stanculescu Mihaela
copii - Stanculescu Vlad, Stanculescu Anca

Avem si poze, daca va ajuta cu ceva le putem posta ulterior.

Va multumim anticipat

tucii
05-09-2006, 02:18 AM
buna,
revin pentru ca suntem tare disperati,
am gasit acest forum exact in ziua cand am postat mesajul, si am indraznit sa va cer ajutorul pentru ca am citit multe mesaje de genul care au avut reusita.
suntem constienti ca nu se poate rezolva batand din palme
oricum chiar daca nu ne puteti ajuta tin sa iti multumim sorine pentru acest forum plin de informatii utile si forumisti simpatici
ne bucuram sa stim ca romanii de peste hotare tin legatura si se gandesc la romania.

asteptam cu nerabdare macar cateva mesaje de incurajare sau informatii (site-uri sau alte metode de cautare)

noi chiar am eliminat toate variantele: am sunat pana acum de 2 ori la ambasada si nimic si aici in tara am apelat si la emisiuni de genul si tot nimic si la sri chiar si nimic nu stiu ce sa cred chiar este rea vointa sau chiar nu sunt de gasit, motivele lor pt care nu ar vrea sa fie de gasit nu le cunosc tot ce vrem este sa ii mai putem spune mamei ca sunt in viata si sunt ok, pt ca ma gandesc ca daca nu ar mai fi (doamne fereste!) am fi fost anuntati.

ne puteti raspunde si pe tuciitucu@yahoo.com

danref
05-09-2006, 10:49 PM
Eu am gasit un Dan Stanculescu pe White Pages localizat in NSW.

Poate au motivele lor de nu va mai trimit noutati despre ei.Sigur dansii trebuie sa fie all right pe undeva ca doar aici nu e zona de razboi si sa fi disparut .Poti sa pui aceasta intrebare si la cafeneaua de pe

http://www.emigrare.info/forum/

Acest forum este f activ si sunt mai multi romani-aussie.

bafta

tucii
05-09-2006, 11:49 PM
Iti multumesc mult danref.

din pacate nu cred ca are nici o legatura dan stanculescu sau cine stie. Am intrat si pe site-ul pe care m-ai indrumat si am postat si acolo. Sa speram ca avem noroc.

Ne gandim la tot felul de scenarii, o fi in puscarie, o fi in spital cu cine stie ce boala de nu mai poate vb sau...... Dar la toate scenariile tot nu inteleg de ce nu sunt de gasit.

multumim

ancatr
04-10-2008, 01:12 AM
Buna,
Si noi am cautat pe cineva in australia si voiam sa stim daca traieste, psre fericirea noastra am gasit o adresa de la consiliul de primarie. aici iti voi trimite adresa lor, e-mailul si un nr.de telefon , sa-i contactezi si intreaba acolo ce poti face
e-mail: www.ocba.nsw.gov.au
nr.tel: 0061882049599, acest nr. apartine departamentului de births, deaths and marriages, si ei te vor putea sa afli daca mai traieste sau nu
iti vor trimite o aplicatie pe care va trebui sa o completezi impreuna cu o dovada ca faci parte din familia lor.Va trebui sa mai platesti o taxa de 37 dolari

ancatr
04-10-2008, 01:25 AM
adresa acestui consiliu Office of Consumer and Business Affairs : Birts Deaths and Marriages este GPO BOX 1351 ADELAIDE SA 5001 DX 225

sorin
04-10-2008, 02:21 AM
am gasit acest forum exact in ziua cand am postat mesajul, si am indraznit sa va cer ajutorul pentru ca am citit multe mesaje de genul care au avut reusita.

Eu am gasit persoane cautate de multa lume, dar doar pentru SUA si Canada. la Australia nu ma pricep din pacate. Ca sugestie, sa fiu in locul tau as contacta si Ambasada Romaniei din Australia si bisericile romanesti din Australia.

S-ar putea ca anuntul tau sa nu mai fie de actualitate, ca e destul de vechi, dar ma poate mai sunt si altii in astfel de situatii.

danref
04-10-2008, 11:48 PM
Ma indoiesc ca una din preocuparile celor de la ambasada sa fie si aceea de atine o evidenta clara a romanilor emigratiin Au.Poate baietii cu ochi "albastri "mai stiu cate cevasmileys/smiley2.gif.Afirm asta deoarece la ultimele electorale romanesti nu au existat nici un fel de liste de votare oficialecum ar fi trebuit firesc sa existe la o tarace se vrea democratica si carenu maidovedeste de grija propriilor cetateni raspanditi aiurea prin lume.Cat priveste comunitatile romanilor din jurul bisericilor ele exista si nu prea .O solutie ar mai fi un anunt la radio SBS in cadrul emisiunii in lb romana .Merita de pus o intrebare dl redactor de acolo.