Romanian-Portal.com – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale >
LOCURI DE MUNCA, AFACERI, MICA PUBLICITATE – SUA, CANADA, UNIUNEA EUROPEANA >
Oferte / Cautare locuri de munca SUA, Canada, Uniunea Europeana, Australia, Noua Zeelanda, Romania > Oferta de munca si cazare in California .
View Full Version : Oferta de munca si cazare in California .
california69
01-06-2005, 08:59 PM
DA, oferim de munca si cazare celor care sunt noi veniti si care intradevar sunt seriosi si doresc cu adevarat sa munceasca. Intotdeauna cautam oameni seriosi si dornici sa lucreze in statul California.
Mihai
mike226908@yahoo.com
sileriki
02-26-2005, 11:10 AM
salut!
impreuna cu sotul si copilasul nostru ne dorim ft mult sa ajungem in State sa muncim in primul rand si sa ne stabilim undeva ne intereseaza oferta ta ,am trimis la loterie dar nu stiu inca rezultatul poate ai auzit ca Bush e in Europa acum si a zis ca vrea sa ridice viza de la romani , si daca vom avea unde verde venim cat mai repede posibil , nu imi place sa ma caracterizez sa ma dau mare si tare ca cine sunt eu , atat doar ca tot ce va sta in puterile mele am sa fac sa fie bine
numai bine eva
sauzimdebine
02-27-2005, 04:18 AM
Bush, ca orice presedinte american si nu numai, spune multe. Nu cred ca a facut o afirmatie categorica si nici nu cred ca a facut referire la altceva decat viza turistica.
Pe de alta parte, daca doriti cu adevarat sa emigrati, mai devreme sau mai tarziu veti reusi, fie ca va fi vorba de loterie, fie ca in alt fel.
sileriki
03-03-2005, 04:07 PM
multumim de incurajare , prea se pare sa ai dreptate referitor la Bush , dar cine stie ?
pa si numai bine