PDA

Arată versiune întreagă : c1/d visa



silviuboldea
14.04.2006, 02:26
poate raspunde cine la intrebarile-cat poti sta in us cu c1/d visa?


cum poti lua green card daca ai c1/d si b2?

14.04.2006, 13:21
Viza nu are nici o legatura cu green card-ul. Poti face cerere de green card stand si in Romania, totul este sa te califici.

Green card-ul de obicei se obtine fie prin loteria vizelor (cat mai
exista), fie prin casatorie, fie prin sponsorizarea de catre un
angajator american dupa ce demonstreaza ca nu a gasit pe nimeni in SUA
pentru un post oferit pe termen nedeterminat ("permanent
position").

blonde
30.05.2006, 00:06
Cu viza C1-D ai dreptul de-a intra in US cu 29 de zile inainte de a incepe contractul...dar iti trebuie scrisoarea doveditoare ca vei merge la munca dupa aceste 29 de zile.


In urma cu ,citiva ani erau avocati care putea aplica dupa o anumita perioada pentru green-card..adica daca aveai 5-7 ani cu o companie de crusie line...nu mais tiu acum...dar te poti interesa in Miami pe la calling stations de tipul asta de avocati...


Baftasmileys/smiley17.gif

tina&dave
30.05.2006, 09:18
C1/D e doar de tranzit si munca pe vapor, nu poate fi preschimbata in nici un alt tip de viza si nu poti aplica pentru Green Card, asa am inteles din ce am citit insa odata cu C1/D poti sa ceri si B1/B2 si atunci se schimba situatia, citeste bine forumurile, sunt sigura ca am vazut si alte postari despre acest subiect.

tina&dave
30.05.2006, 09:20
Sorry, nu am bagat de seama ca ai si B2...sansele sunt mai mari, zic bine cei de mai sus...casatorie etc.