PDA

Arată versiune întreagă : am sanse la interviu?



mihai2323
17.03.2006, 02:58
Buna ziua.Sant mihai 29 ani din tulcea si am nr de caz 15xxx.Cam in ce luna crede-ti ca ma voi incadra ptr interviu?Nu am 2 ani de experienta in munca,dar am diploma de bacalaureat si am si facultatea facuta?crede-ti ca am sanse la interviu?in rest eu zic ca sant ok si ca mi-am facut toate actele necesare,traduse si legaliazate.eram sa uit:In ce consta vizita medica?ce analize iti fac acolo si cat dureaza?va multumesc anticipat ptr ajutor si astept raspunsul vostru!

mihai2323
17.03.2006, 03:05
As dori ca sa va mai intreb inca ceva.Eu nu sunt cunoscator de limba engleza.O sa am probleme la interviu daca nu cunosc limba engleza?se poate sustine interviul in limba romana?cand am trimis formularele la ei,le-am completat in limba engleza.Nu m-a ajutat nimeni,dar am gasit pe internet cum trebuiesc completate.Imi aduc aminte ca,la un punct eram intrebat daca ma ajutat cineva la completarea lor.Eu am spus ca "nu".deoarece asa scria pe internet ca acolo se completeaza ca nu te-a ajutat nimeni!Crede-ti ca o sa am vreo problema din cauza asta?astept un raspuns de la voi.Va multumesc mult de tot

sorin
17.03.2006, 03:07

roxanici
17.03.2006, 04:38
Salut Mihai!


Tinand cand ca se proceseaza aproximativ 1000, 1500 de cazuri pe luna si cut-off-ul pe luna mai este 12.850, probabil vei ajunge la interviu in iulie sau august. Daca ai diploma de bac si cea de licenta este Ok. Eu de ex. la interviuam avut si cartea de munca si diplomele dar nu mi-a cerut decat diplomele. Cei doi ani de experienta in munca sunt obligatorii in cazul in care nu ai diploma de bac. Despre vizita medicala gasesti pe forum foarte multe informatii utile. Trebuie numai sa cautismileys/smiley2.gif. Interviul se poate sustine si in limba romana. Dupa ce predai actele vei fi intrebat daca sti engleza. Daca nu, intrebarile adresate de consul vor fi in romana sau va fi un translator care te va ajuta. Nu vor fi probleme ptr ca ai completat formularele in engleza iar daca te va intreba daca tu ai completat sa raspunzi fermDA pentru ca ai semnat pe forumalresi ti-ai luat un angajament ca singur ai completat. Multa bafta!

mihai2323
17.03.2006, 04:52
Iti multumesc mult pentru raspuns.Ma speriasem caci am vazut aici pe forum ca,cineva spunea ca l-a refuzat la viza ptr ca nu avea 2 ani in campul muncii pe cartea de munca.Inseamna ca nu avea nici BACUL de nu s-a incadrat!

roxanici
17.03.2006, 05:40
Stai linistit pentru ca in formularele din plicul doi scrie negru pe alb: prezentati la interviu diploma de bac sau dovada ca aveti doi ani experienta de munca. Diploma de licenta este optionala dar daca o ai si ai si tradus-o este bine sa o prezinti la interviu.smileys/smiley2.gif

lorelici
03.05.2006, 19:57
Te rog imi spui si mie unde ai gasit cum se completeaza corect formularele???
....Tocmai am primit si eu primul plic...
Merci

roxanici
03.05.2006, 20:07
Imi cer scuze daca am sa fac reclama la un alt forum de specialitate dar eu de aici am luat modelul de completare a formularelor:


http://www.loteriavizelor.com/completare.htm

usdream
04.05.2006, 02:18
chiar daca nu stii sa vb engleza fluent , spui ca te-ai descurcat singur , cautand pe net si in dictionare .

sorin
04.05.2006, 02:31
Gasesti si aici pe forum instructiuni de completare a formularelor (e postat ca topic important)la:
http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=490 (http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=490&PN=1) &PN=1

roxanici
04.05.2006, 03:06
chiar daca nu stii sa vb engleza fluent , spui ca te-ai descurcat singur , cautand pe net si in dictionare .


Trebuie sa mentionez ca noua la interviu, doamna consul ,ne-a pus o singura intrebare: Ati completat singuri formularele? Si am zis Yes (fara alte detalii)..si gata..am scapat!smileys/smiley2.gif

usdream
04.05.2006, 03:11
pe noi nu ne-a intrebat daca am completat singuri sau nu smileys/smiley17.gif