PDA

Arată versiune întreagă : Valid for work with DHS authorisation



Maska
15.02.2006, 03:34
Salutare populatie</span><br style="font-family: verdana,arial,helvetica,sans-serif;">
Ma aflu
in Danbury, Connecticut, sunt venit de o luna ca Au-pair. Sincer sa fiu
nu am venit sa fiu Au-pair dar nici nu vreau sa ma arunc prea repede in
ilegalitate si chiar am nimerit bine, la o familie destul de potrivita
si nu prea duc lipsa de nimic. Ideea este ca am weekend-urile libere,
masina la dispozitie si tocmai m-am programat pentru permis - sper sa
il si iau din prima - </span>smileys/smiley4.gif.
Pentru SSN am aplicat cum am ajuns si l-am si primit. Acum problema
este ca sunt fara drept de munca si o stiam de cand am plecat din tara.
Eu as vrea totusi ceva part-time pentru weekend ca doar am venit aici
sa fac bani. Asta ca sa raman in legalitate pentru moment.</span><br style="font-family: verdana,arial,helvetica,sans-serif;">
<br style="font-family: verdana,arial,helvetica,sans-serif;">
Stie careva daca imi pot gasi de lucru cu specificatia asta pe Social Security Card? Sau se poate face ceva in sensul asta?</span><br style="font-family: verdana,arial,helvetica,sans-serif;">

Daca imi gasesc de lucru, si angajatorul imi plateste taxele, care sunt consecintele? </span><br style="font-family: verdana,arial,helvetica,sans-serif;">
<br style="font-family: verdana,arial,helvetica,sans-serif;">
Si daca sunt ceva romani prin apropiere de mine sunt in cautare de cunostinte</span>smileys/smiley1.gif.</span><br style="font-family: verdana,arial,helvetica,sans-serif;">
<br style="font-family: verdana,arial,helvetica,sans-serif;">
Mail: iacob_marius2003@yahoo.com</span><br style="font-family: verdana,arial,helvetica,sans-serif;">

16.02.2006, 14:34
Nu poti lucra legal decat daca angajatorul celalalt te sponsorizeaza si
el pentru o alta viza de lucru. Nu stiu la vizele J dar la cele H poti
avea simultan 2 angajatori (2 vize H). La capitolul lucru ilegal
nu ma pricep.

DlSASTER
12.04.2006, 17:30
E cam dubios cu SSN-ul tau. Unii inchid ochii si te angajeaza si nu li se intampla nimic. Sau poti lucra self-employed, iti scrie check pentru munca prestata si s-a "spalat pe maini". Chestea cu ilegalitatea e relativa. Am primit credit card, loan de la banca pentru masina, imi platesc singur taxele si nu am green-card sau viza. Se poate.