PDA

Arată versiune întreagă : hi for everybody!



14.02.2006, 01:12
<TABLE height=14 cellSpacing=1 cellPadding=3 width="100%">
<T>
<TR>
<TD class=smText vAlign=top background="" bgColor=#f4f4fb>

Joined: 18January2006
Posts: 1
Location: United States</TD>
<TD class=text vAlign=top background="" bgColor=#f4f4fb>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD class=smText width="60%">Sent: 14February2006 at 22:59</TD>
<TD align=right width="30%">http://romanian-portal.com/forum/forum_images/delete_sm.gif (http://romanian-portal.com/forum/pm_delete_message.asp?pm_id=25090) http://romanian-portal.com/forum/forum_images/pm_reply.gif (http://romanian-portal.com/forum/pm_new_message_&#102;orm.asp?code=reply&amp;pm=25090)</TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=2>
<HR>
</TD></TR></T></TABLE>


am si eu o noua intrebare!


sunt casatorita in US,sotul meu e cetatean american si acum citeva zile am primit rezidenta ,deci am fost la un interviu si mi s-a spus ca in citva timp voi primi prin posta GREEN CARDUL!


in ROMANIA am o fiica care in iunie anul acesta va implini 21 de ani!


as vrea sa stiu cum e mai bine?


sa aplic pentru ea in momentul cind am green cardul(am inteles ca e vorba de formularul I-130?)stiu ca e o lista f lunga de asteptare!


sau sa astept statutul de cetatean american si sa aplic dupa aceea?


cum credeti ca e mai bine,care ar fi drumul cel mai scurt?


daca a fost cineva in situatia asta?</TD></TR></T></TABLE>

marioana
14.02.2006, 02:40
NU cred ca este drum scurt :(...


In momentul asta tu esti rezident si ea are sub 21 de ani, deci intra in categoria F2A - family immigration categoria 2A(Spouses and Children, and Unmarried Sons and Daughters of Permanent Residents) care in momntul de fata are coada de asteptare in 22FEB02. Dar in momentul in care va implini 21 de ani va trece in categoria 2B(Unmarried Sons and Daughters (21 years of age or older)) care are coada de asteptare in 08JUL96. Peste 3 ani, cand tu vei fi cetatean se poate face update la caz si ea va trece in categoria 1(Unmarried Sons and Daughters of Citizens) sau 3(Married Sons and Daughters of Citizens) depinde de starea ei civila de la momentul respectiv.


In momentul de fata in categoria 1 se proceseaza dosarele depuse inainte de 22APR01 iar in categoria 3 dosarele depuse inainte de 22JUL98.


Deci daca nu se face o reforma in imigrare o sa fie destul de lunga asteptarea...

14.02.2006, 03:09
multumesc din suflet pt informatii!

VicolA
14.02.2006, 03:10
Este indicat sa aplicatzi acum pentru fiica dvs. pina va implinii 21 de ani pentru a intra la categoria 2A si va primi vizapoate mai repede de 4 ani.Daca avetzi dejaGC-ul putetzi depune cererea I-130 pentru fiica dvs.


Daca asteptazi 2 ani si 9 luni pentru a obtzine cetatzenia si apoi facetzi cererea tot vetzi mai astepta citziva ani pina un numar de viza va fi available for your daughter.


Pe site-ul USCIS la Visa Bulletin for March 2006 priority date pentru cererile depuse la categoria 2B este8july 1996, ceea ce inseamna caresidentzii permanentzicare au facut o astfel de cerere pentrucopii lor peste 21 de ani vor primi acum viza,iar la 2A pentru copii sub 21 de anieste 22 feb 2002..


E bine sa va consultatzi cu un specialist in immigrari.