PDA

Arată versiune întreagă : h2b help pls



adii
06.02.2006, 00:58
am primit contaractul de munca de la angajatorul sua acum astept sa ma duc la interviu la ambasada, numai ca fratele meu este is sua de 4ani cu viza j1, deci nu ma duc nicaieri?smileys/smiley19.gifsau paote ca da, help me pls informati- ma

06.02.2006, 01:29
cu ce firma mergi???scrie-mi pe uztucim@yahoo.com sau lasa un mesaj privat

magdel
06.02.2006, 01:35
Buna, eu nu am trecut prin asa ceva, dar a trecut un prieten foarte bun de-al meu. Jumatate din familie era acolo ilegal si a luat viza, dar ce e drept a declarat ca nu are rude dincolo :) nu e bine sa minti dar cateodata prinde bine...

adii
06.02.2006, 01:57
ei daca trebe sa mint trebe asta e numai sa dea viza, dar am auzit ca inainte de interviu sunt trimise ceva dosrare sa verifice daca intrradevar am pe cineva sau nu, si daca afla ca am pe cinava acolo sa declar totusi ca nu am pe nimeni?

VicolA
06.02.2006, 04:48
Atita timp cit fratele este in statut legal nu avetzi de ce sa ascundetzi acest lucru, desigur caexista si posibilitatea sa vi se refuze viza dar trebuie sa speratzi pentru o rezolvare buna si sa incercatzi sa fitzi detasat la interviu, sa nu va incurcatzi in raspunsuri. bafta!

cristinaar
06.02.2006, 06:02
Nu recomand nimanui sa minta Ambasada Sua.Daca fratele tau e ilegal acolo,nu cred ca vei primi viza,daca e legal,atunci e ok.Se fac verificari,si mai ales in cazul familiilor.Ambasada are o evidenta,cine a plecat si cand.Asa ca sfatul meu e sa spui adevarul.Iti spune cineva care a fost de cateva ori in ambasada si care a primit o data viza H2b.

magdel
06.02.2006, 17:23
Cum am mai spus ...eu una nu am fost in situatia aceasta, dar daca ambasada verifica tot nu plecau zecile de prieteni in state, crede-ma ca toti au avut ascunzisuri....daca te verifica atunci de ce nu iti dau viza daca esti curat si esti cu toate in regula? pt ca nu te verifica, totul depinde de interviu...la interviu sunt sanse probabil sa te verifice...in rest, nu stiu faza e ca daca te prind cu minciuna nu mai pleci veci....poate e mai bine sa spui adevarul doar ca asa nu vei pleca nicaieri...decizia iti apartine, risti sau nu

adii
06.02.2006, 21:45
deci fratele meu sa casatorit acolo numai ca anul asta candva primeste green cardul

adii
06.02.2006, 22:10
atunci inseamna capana ce nu primeste frate meu cardul eu nu plec, hmmmmsmileys/smiley19.gif

cristinaar
07.02.2006, 09:04
Eu as fi sincera...dar poate sunt doar eu.E prea mult in joc.Daca ambasada te prinde ca nu spui adevarul...nu mai "pupi"viza niciodata.Poate ca unele chestii ambasada nu le verifica,dar rudele de gradul 1 da.Conteaza sa dovedesti ca te vei intoarce,legaturi cu tara,orice crezi tu ca te aduce inapoi.Si zambeste...si vei primi viza.Bafta iti doresc!





P.S.Si daca ma gandesc bine pe formular ds 156,si 157 nu te intreaba daca ai frate in state! asa ca nu spui nimic decat daca te intreaba.

magdel
07.02.2006, 17:56
Eu nu vreau sa te contrazic Cristina, nu am fost inca la ambasada dupa o viza, deci nu stiu personal, tot ce stiu este ca un prieten bun al meu a plecat dupa ce au plecat cei doi frati ai lui in State si care nu mai sunt in viza demult, sunt rude de gradul I si nu sunt singurii in aceasta situatie ....deci probabil ca fac verificari cei de la ambasada dar asta se intampla rar...oricum Adii poate e mai bine sa astepti ca fratele tau sa aiba acte si pe urma sa pleci si tu, cu toate ca faptul ca el are green card nu inseamna ca tu vei primi viza...eu va urez bafta la toti, si eu ma pregatesc sa ma inscriu la o firma, nu stiu care pt ca in ultimul timp parca toate sunt "dubioase"...Cristina sa ne scrii cum a fost la interviu, la ce firma te-ai inscris tu, spune-ne si noua sa ne mai informam putin.

adii
07.02.2006, 21:14
deci in formularul ds156 interbarea nr 36 si 37 asta te intreaba si acolo declar ca nu am pe nimeni si daca au verificat mai inaintesi ma prindatunci ma prind asta e, frate meu a zis sa declar ca nu am nimeni si daca ma prind sa-i zic ca nu-l cunosc si nu stiu despre el nimic, daca este fratele meu nu inseamna ca stiu totul despre el cand a plecat cand ce stiu ce a facut, imi pare rau ca asta trebe sa scriu dar trebe sa ajung anul asta in sua, alta optiune nu prea am, daca e joc e noroc asta e, poate o sa pierd, ce sa fac, dar totusi mersi pentru sfaturi si informatii, ma mai gandesc..

adii
07.02.2006, 21:20
ii dau dreptate lui magdel pentru ca am avut cunosotinte care aveau de toate firma, casa, masina+ bani in cont si chiar numai in vizita voiau sa mearga la sora sa care desigur este in state de ani de zile legal si totul era in regula si nu a primit viza, deci se poate ca nu verifica, (in unele cazuri sau ce stiu eu, cum au chefsmileys/smiley1.gif)

magdel
07.02.2006, 21:40
Adii ai ID de messenger sau icq?

adii
08.02.2006, 00:55
da am: adied2003@yahoo.com

divo
08.02.2006, 10:57
Eu am frate cetatean america si mama rezident!Voi incerca sa plec cu un H1B...si nici eu nu stiu ce sa fac, sa imi declar rudele sau nu?smileys/smiley5.gif


Angajatorul mi-a zis sa nu zic nimic....dar........chiar nu stiu ce sa fac!!!


Ceva idei?


Am un prieten care a plecat in mai 2005 cu H2B ,si avea o sora care plecase tot cu H2b si mai ales prin aceea firma(ea se casatorise acolo intre timp!)!A declarat ca nu are pe nimeni...si este bine-mersi in State!!!!


Deci?smileys/smiley5.gif

marioana
08.02.2006, 19:02
Daca pleci cu H1B atunci nu trebuie sa demonstrezi ca te vei intoarce, deci nu ai nici un motiv sa nu declari ca ai rude in USA. La H2b e alta situatie, pentru ca trebuie sa demonstrezi ca ai legaturi cu tara.

16.02.2006, 21:39
buna,


Incerca firma Transatlantic din Tg Mures.(0265-314908, transcenter@zappmobile.ro)E o firma nou dar sunt foarte de treaba.Sunt doi tipi simpatici care se ocupa cu tine..... cind am intrat in birou am simtit ca au alta mentalitate....au parut sinceri din prima clipa......se spune ca au lucrat pe vas si pe uscat. Eu am plecat prin ei anul trecut cu H-2B inColorado la Whyndam Hotels.Si au si preturi bune.smileys/smiley32.gif


By

cristinaar
17.02.2006, 21:20
BAFTA,ADII

18.02.2006, 01:44
Succes....stringem din pumni.


Sa ne spui cum afost.smileys/smiley2.gif

19.02.2006, 20:48
Buna Seevy


Te rog spunemi mai multe de Transatlantic...acum m-am inscris si eu. Da,... par de treaba smileys/smiley17.gifdar saptamana viitoare dau interviu prin telefon cu "americanul". smileys/smiley5.gifTu unde lucrezi acum.Momentan au pozitii si pentru Hawai...tare as dori sa pic acolo.smileys/smiley36.gif


pa

19.02.2006, 22:05
Draga necunoscuta,


Daca ti-ai deschide un profile pe acest site asi sti cui sa raspund. Ti-am postat mesajul prin prifileul meu sa o poti gasi mai usor.


Sa nu iti faci probleme din cauza interviului daca stai bine cu engleza. Oricum va fi o sedinta inainte de interviu si te pregatesc ei. Parerea mea e ca, prima data nu conteaza unde piciDACA iei viza. Eu sunt in Colorado


Bafta,

magdel
20.02.2006, 00:15
Pentru domnisoara care a postat fara nume, esti cumva din Tg.Mures? Scrie-mi pe privat daca vrei sau aici, eu sunt din Mures si ca si tine imi doresc sa plec.