PDA

View Full Version : You cannot edit your posts in this forum

sorin_frumusean
01-30-2006, 12:54 PM
Am inteles ca doar cei care au un anumit numar de postari pot sa-si modifice ce au scris.

Nu se poate dezactiva "You cannot</span>
edit your posts in this forum" sau sa fie activ dupa 2-3 zile , o
saptamana, timp in care membrul forumului are timp sa se corecteze daca
a gresit? Nu poti sa apelezi mereu la administrator sa-ti corecteze
greselile, inevitabile uneori.

Te miri uneori ca apar intrebari ca Scriu in ce limba vreau pe forum?! (forum_posts.asp?TID=3693&amp;PN=1)

smileys/smiley2.gif

sorin
01-30-2006, 01:51 PM
Nu se poate decat dupa 100 de mesaje. Au fost unii care dupa 2-3 mesaje au aruncat cu noroi si au folosit un limbaj de mahala, apoi folosind "edit" si-au sters mesajele.

Stii proverbul ala: masoara de 7 ori si taie odata? Aici nu e concurs de care scrie mai repede si fiecare are tot timpul din lume sa revizuiasca ce a scris inainte de a apasa butonul magic.

Intrebare pentru tine: in afara de a gasi noduri in papura (probabil 70-80% din mesajele tale asta fac dupa parerea mea), mai ai si alte pasiuni? smileys/smiley36.gif

sorin_frumusean
01-30-2006, 03:00 PM
Sorine

"mai ai si alte pasiuni?"

Imagineaza-ti ca intri intr-un bar care iti face placere si unde ai
vrea sa te intorci. Daca vezi un geam spart sau o scrumiera aruncata pe
jos, nu e normal sa anunti admin-ul?

Sper sa nu ma intelegi gresit.

"Aici nu e concurs de care scrie mai repede si fiecare are tot timpul
din lume sa revizuiasca ce a scris inainte de a apasa butonul magic."

Eu intru cand fac pauza la munca.

sorin
01-30-2006, 03:13 PM
N-am nimic impotriva criticilor. Sunt insa unele intrebari care au mai fost puse inainte, la care s-au dat si raspunsuri. Sugerez de mult timp, la toata lumea, sa foloseasca butonul "search", pentru ca raspunsurile la o serie de intrebari pot fi deja postatepe acest forum, iar in cazul tau sigur sunt cateva.