PDA

Arată versiune întreagă : H3



mitzamic
16.01.2006, 00:59
Ce stiti despre H3?

Cat de greu se proceseaza actele in conditiile in care am un angajator dispus sa ma ajute?

nkog
16.01.2006, 14:23
mitzamic,


Ziua ta norocoasasmileys/smiley1.gif...OK, sint multe de zis de H3( trainee visa), dar in principal e impotant pentru cel ce vrea sa te aduca sa demonstreze de ce trainingul trebuie facut in SUA si de ce nu poate fi facut in Romaniasmileys/smiley19.gif.


Procesarea petitiei facute de angajator dureaza 4-6 saptamini ( depinde de Centrul de care apartine angajatorul tau) si odata ce e aprobata, la Bucuresti, unde va trebui sa mergi tu, primirea vizei poate lua intre 1 si 3 luni.


Uite linku de mai jos. Vezi detaliile despre ce si cum trebuie facuta demonstrarea de catre angajator...Eu acolo m-am fript cu niste compadres pe care am vrut sa-i aduc. Fa-ti bine tema de casa si nu iti va parea rau. Bafta !


http://faq.visapro.com/H3-Visa-FAQ.asp

mitzamic
17.01.2006, 03:49
nkog merci mult de raspuns!
m-am clarificat putin cu viza asta. de fapt problema mea e mai larga (vezi topicul de mai jos pe care l-am scris pe tema asta)
http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=389 (http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=3890&PN=1) 0&PN=1
poate reusesti sa-mi dai vre-un sfat legat de asta

nkog
17.01.2006, 14:13
mitzamic, nu pot accesa linkul pe care l-ai dat...poate incerci sa-l postezi altfel, nu ma duce nicaieri, poate fi gresit ?

sorin
17.01.2006, 14:26
L-am "reparat" eu smileys/smiley1.gif

nkog
17.01.2006, 17:36
mitzamic,


smileys/smiley6.gifComplicata situatia ta. Nu cred ca va merge cu H3. Le va fi greu sa demonstreze in petitia lor ca acest tip de "training", daca mergi pe clasificarea asta, nu poate fi oferit in Romania... Ce ar fi potrivit in situatia asta, dupa capul meusmileys/smiley5.gif, este H1-B. Usa asta e inchisa din cauza cap-ului atins dejasmileys/smiley19.gif. Daca cumva tu esti ceva talent deosebit in domeniul asta si ei cred ca te pot angaja numai pe tine,atunci ei pot sa inceapa "labor certification" cu DOL si mergi pe ruta aia, "employment based immigrant". Nu stiu ce sa zic, poate transit va avea vreo sugestie mai buna ?


Bafta !


P.S @ Sorin, thanks !smileys/smiley1.gif