PDA

View Full Version : Chat...pt. cei din tara!

Niklai
12-19-2005, 02:10 AM
Va salut cu mare respect pe toti cei care sunteti logati pe acest forum am cautat cu mare interes un chat unde sa pot sta si eu de vorba cu romanii stabiliti in Noua Zeelanda dar nu am gasit.Am scris pe site-ul oficial din Noua Zeelanda creat de romanii de acolo dar nimeni nu mia raspuns.Poate imi veti spune voi unde gasesc asa ceva adica un chat.Astept un raspuns de la voi.Cu ocazia sarbatorilor de iarna va urez "CRACIUN FERICIT"acolo departe unde va aflati la mii de km distanta.Cu stima si respect Niklai.

GNChicago
12-19-2005, 08:09 AM
Niklai, poti sa scrii pe acest forum ptr toti romanii din TOATA lumea, iar daca vrei ceva specific dintr-o anumita tara poti cere info la dept de externe a romaniei sa-ti dea un site al romanilor din tara respectiva, sau poti deschide tu un topic pe acest forum ptr noua zeelanda.

MERRY CHRISTMAS!

Niklai
12-19-2005, 11:28 PM
Iti multumesc pentru raspunsul dat dar nu ma ajuta cu nimic cu atit mai putin departamentul din tara noastra.Am crezut ca asa ceva exista adica un chat dar se pare ca nu este lumea e preocupata de altceva.Si pentru un amarit de chat trebuie sa cer informatii la diferite departamente hai sa fim realisti.Oricum itit multumesc pentru efortul tau de a-mi raspunde dar imi puteai lasa tu daca stii si esti in alta tara straina in afara de Noua Zeelanda asa ceva man.Cu stima si respect Niklai eu inca mai astept raspunsurile voastre indiferent cum ar arata ele bune sau rele.