PDA

View Full Version : salutari

bianka
11-27-2005, 05:25 AM
multumesc din nou celor care mi-au dat informatii despre "cautarea mea' . m-am informat mai bine de la mama mea si mi-a spus ca este nascut in 10 ianuarie 1943, tatal meu , popa vasile. nu prea am curajul sa sun la acele nr de tel pe care mi le-ati dat. la fel nu prea ma pricep la pc si as vrea sa sterg un anunt , stiti voi care. primul. oricum nu a fost interesat nimeni de mine. si ma enerveaza sa ma tot vad postata cu acel anunt. te rog " sorin " sterge-..... l cumva. merci.

sorin
11-27-2005, 05:55 AM
Tot astazi am mai pus intrebarea "de ce vrei sa-l sterg?" inca unui forumist. Mai fratilor, daca puneti intrebari si unii se zbat sa va raspunda, de vreti voi sa le stergeti dupa aceea? Poate le mai citesc si altii si va pot da un raspuns favorabil. Odata ce o persoana se hotaraste sa posteze un anunt pe acest forum, inseamna ca s-au gandit bine inainte de a-l posta. Am sters odata niste mesaje care nu mai aveau activitate de peste un an si mi-a sarit lumea in cap.

bianka
11-27-2005, 06:23 AM
imi cer scuze pt toti aceia care ti-au sarit in cap. dar pe acest topic cererea mea chiar nu isi are locul. sincer imi cer scuze nu am stiut si nici nu stiu sa ' manuiesc f bine " pe acest forum. am incercat sa-mi sterg acel topic cu " doresc" caci suna aiurea. unii au diverse probl iar eu m-am trezit in prostie si am scris acel mesaj pe acest site. scuze.

sorin
11-27-2005, 06:42 AM
Ce m-as face daca as primi cate 50-100 de cereri de a sterge mesaje zilnic? Ar trebui sa fac munca voluntara 24/7 doar ca unii posteaza mesaje si apoi se razgandesc smileys/smiley5.gifAm sa postez un sondaj pe care sa se voteze daca lumea este de acord sau nu cu stergerea mesajelor si dupa aia mai vedem noi.

bianka
11-27-2005, 06:44 AM
da nu am nimic impotriva dar din prostie am postat un mesaj pe un topic necuvenit. te rog ajuta-ma sa-l scot. recunosc sincer si nici nu-mi vine sa cred ca am putut obtine unele informatii super utile. am multumit tuturor celor care au depus efort in a obtine informatii pt mine. am si sunat la un nr de tel dar nu-mi rasp nimeni.

bianka
11-27-2005, 06:50 AM
in ceea ce priveste postarea mesajului cu " doresc" nu m-am razgandit doar ca nu l-am postat bine. doar atat vreau macar sa-l stergi de unde nu este bine. "" . in fine daca nu vrei sa-l stergi asta e... dar imi pericliteaza cautarea mea. care este chiar prioritara. pt aceasta cautare ar trebui sa ma mut pe " cautare" bine acum ma si mut.""""""

sorin
11-27-2005, 07:03 AM
Posteaza aici linkul cu mesajul care l-ai postat unde nu trebuie si spune-mi unde crezi ca ar trebui mutat.

bianka
11-27-2005, 01:56 PM
chiar nu are ce cauta niciunde pe acest site. daca te ajuta sterge tot ce este legat de " bianka", mai ales chestia cu "doresc". te rog sterge daca vreau sa mai postez ceva de genu.. " doresc" de-acum stiu cum. pana acum nu am stiut. sincer. pare aiurea, dar chiar nu am stiut. . stiu ca nu suntem la sedinta de psihoterapie, dar sper sa ne " citim " in conditii mult mai bune.chiar dac stergi si informatiile primite despre tatal meu nu conteaza. voi posta alte cereri. te rog sa stergi tot ce este legat de bianka.ne mai auzim

.

bianka
11-27-2005, 02:02 PM
link " cautare persoane" cu topic nou " doresc"

bianka
11-27-2005, 02:09 PM
sorin

este duminica dupaamiza ce te face sa crezi ca mai vreau topic cu " doresc "te rog sterge-l. pana acum chiar am avut intelegere, sper sa am si de acum incolo

sorin
11-27-2005, 02:59 PM
Bianka, nu stiu de ce se face asa mult zgomot pentru nimic. Eu merg pe principiul: "minoritatea se supune majoritatii" si in acest context am postat urmatorul sondaj:

http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=337 2&PN=1&FID=10&PR=3 (http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=3372&PN=1&FID=10&PR=3)

Te invit sa votezi si tu si sa asteptam cateva zile apoi sa vedem parerea generala. Am aiciforumisti care posteaza de aproape 2 ani de cand s-a deschis forumul si carora le respect opiniile, in acesta comunitate virtuala si aceasta ma obliga sa tin cont de opiniile lor.

P.S. Acel mesaj "doresc" a fost mutat de la "cautare persoane" la matrimoniale" si doar reply-ul tau in care ceri informatii despre tatal tau a fost sters, pentru ca nu avea legatura cu mesajul initial. Topicul in sine a ramas. Sper ca nu mai ai motive sa ceri ca topicul sa fie sters.

bianka
11-28-2005, 03:56 AM
scuze pt deranj si pt zgomot si mii de multumiri pt tot .

mihaela75
11-28-2005, 07:40 AM
Bianka,ai facut atata tam-tam ca eu m-ai facut curioasa ce-i cu acel mesaj pe care vrei sa-l stergi.Asa ca l-am cautat si...stupore: n-are nimic de care sa-ti fie rusine ,nu contine nimic rau la adresa ta cu atat mai mult nici nu se merita efortul ca cineva sa piarda timpul cu stersul.Cand postezi anunt la matrimoniale ( indiferent unde) trebuie sa-ti asumi riscul sa existe un smecheras care sa ia mesajul tau( si nu pe tine personal) in ras si sa faca glume proaste.Asta-i viata...Stai calma si lasa uitarea sa-si faca treaba .

bianka
12-01-2005, 09:48 AM
da draga am facut mult tam-tam , deoarece in prima faza am vrut sa-l postez pe acest site, dar am gresit din prostie si -am postat la cautare. iti dai seama ca mi-am asumat tot felul de riscuri poate de care tu habar nu ai. da intr-adevar caut un barbat dar nu pentru interesul de a ma casatori in state. iti dai seama ca din disperare am apelat si la acest site. daca te simti oarecum imi poti da sfaturi, altfel nu vad care este problema ta. ai fost pusa intr-una dintre posturi? imi pare rau despre tine. dar se pare ca eu nu am ajuns pana acolo. te rog nu ma mai critica, vezi-ti de-ale tale, pe cat imi vad si eu de ale mele.ai habar la ce riscuri m,-am expus mai ales fiind sincera ? daca nu va convine de mine ignorati-ma. si voi renunta pur si simplu. va pup. bia

mihaela75
12-01-2005, 02:11 PM
Mai da' ce te-ai ofuscat asa?Ce am zis rau ,ca mi-am citit mesajul de o suta de ori sa descopar ce te-a jignit asa de tare...smileys/smiley92.gif.Si apoi ce-i asa de rau sa-ti cauti jumatatea la matrimoniale...?Ce e asa de degradant in asta...?Adica, dupa tine,cei care apeleaza la matrimoniale sunt niste nimicuri,niste ratati care nu merita atentia ta ca doar tu " nu ai ajuns pana acolo"smileys/smiley36.gif.Vezi ca jignesti jumatate din populatia globului.

12-01-2005, 02:25 PM
Pai, da, ca si eu am facut-o... si m-am ales cu raspunsuri de la o gramada de ciudati, asta ca sa nu spun complet ticniti... si am ras vreo saptamana de am facut febra musculara la "falci"...smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

mihaela75
12-01-2005, 02:34 PM
Bine ai venit in club...pana acum suntem douahttp://www.romanian-portal.com/forum/smileys/smiley36.gif.Mai,mai,cum nu mai suntem noi de nasul biankai ca doar vorba aia,ea nu "a ajuns pana acolo"smileys/smiley36.gif

12-01-2005, 02:48 PM
O fi suparata saraca femeie ca toti bravii cetateni americani au ignorat-o cu desavarsire... ca nu prea cred eu ca in toata Romania nu s-a gasit cineva care sa ia cunostinta de existenta ei pe lumea asta pacatoasa... Ar trebui sa posteze pe craigslist si sa vezi pe urma distractie!smileys/smiley4.gifsmileys/smiley36.gif

bianka
12-04-2005, 04:01 AM
salutari fetele! ma bucur ca am facut ceva bun pt voi, si anume, sa va dau subiect de discutii. poate v-ati plicisit pana acum.chiar nu vreau sa intru in discutii ciudate cu nimeni de pe acest forum. am fost ajutata serios cum nici nu ma asteptam. referitor la viata mea particulara si la relatiile mele chiar nu cred ca este cazul ca cineva sa comenteze sau la interesele mele de a cauta o relatie ">>>" pe acest forum. nu ca sunt eu" fiinta superioara" , dar nimeni nu are dreptul de a judeca pe nimeni, nu inainte de a-l cunoaste. m-am exprimat eu gresit. imi cer scuze. postarea mea pe acest topic a fost pt a multumi acelora care intr-adevar m-au ajutat. daca vreti sa ma luati in discutie macar face-ti-o pe alt link sau topic . putin respect pt acest topic . salutari! bianka

mihaela75
12-04-2005, 01:11 PM
Mai dar ce inseamna " >>>" ca eu nu m-am dumirit.smileys/smiley92.gif

angeline
12-04-2005, 09:30 PM
bianka... la numele varsta si alura pe care le-ai afisat pe forum, daca mai punem la socoteala si avatarul ales ar trebui sa lasi alt parfum in urma ta.....curios cum respecti forumul cu topicurile lui in schimbul forumistilor. Parerea mea ca odata inscrisa ai castigat dreptul de a te expune iar participantii la forum, dreptul de a judeca orice persoana participantape forumsmileys/smiley2.gif

mihaela75
12-05-2005, 06:02 AM
Chestia asta cu respect forumul dar nu respect forumistii e ca "Iubesc tradarea darurascpe tradatori".Biencuta ,mama,ai cam facut-o de mamaliga.( Chiar ca ce mi-e pofta de o mamaliguta de casa ca la bunica...smileys/smiley1.gif)

bianka
01-12-2006, 12:34 PM
daca nu ati uitat cumva limba romaneasca, este foarte complexa. dar sigur nu ati uitat, caci rastalmaciti totul, doar ca sa iesiti in evidenta. bravo voua. macar aveti cu ce. eu nu am de gand sa ma mai pun cu voi caci sincer sunteti cu adevarat experte.ignorati-ma . nu va afectez cu nimic activitatea voastra care este evident clipa de clipa pe acest forum. toate cele bune. poate ma ajutati sa-mi schimb avatarul. cineva doreste sa-mi vada adevarata fata. please......! chiar nu stiu cum sa-mi afisez o poza. multumesc.

bianka
01-12-2006, 12:48 PM
pt melina. te-a recomandat cineva ca ai putea sa ma ajuti in schimbarea avatarului . dar mai exact cineva pe pm a solicitat sa mi afisez adevarata infatisare, apoi altcineva foarte binevoitor te-a recomandat. nu vreau sa fac mult tam tam. spune-mi daca se poate sau nu , iar daca nu , cum as putea ca acela care a solicitat o adevarata infatisare a mea sa poata avea acces la ea. daca se poate . nu vreau sa dau pe nimic peste cap. multumesc mult de tot. acela mi-a solicitat fotografia pt a ma ajuta sa-mi gasesc tatal. mai vorbim.

sorin
01-12-2006, 12:50 PM
Bianka, gasesti aici instructiuni despre cum iti poti schimba avatarul:

http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=305 (http://www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=3052&PN=1) 2&PN=1

bianka
01-12-2006, 01:10 PM
multumesc , am incercat, dar se pare ca fotografia mea, nu se potriveste. voi incerca zilele urmatoare sa o potrivesc formatului necesar.. multumesc tuturor.