PDA

Arată versiune întreagă : ma ajutati,va rog?



anastasia_nico
14.11.2005, 03:47
sunt logodita cu cetatean american care a stat 3 ani in romania.Cae a fi calea mai simpla de a ajunge in usa?viza turist sau viza fiancee

Krista
14.11.2005, 04:09
Draga Anastasia,


Clar mai sigur si mai repede este K1, pt ca puteti aduce dovezile necesare, asa cum cer, ca relatia voastra e adevarata si cu vechime deja! Si intentia ta asta este, sa ajungi in Us ca sa fiti impreuna! Ori daca ceri viza turist, dar de fapt intentia iti este sa emigrezi, ai sanse sa te "miroasa" si sa te respinga! Ca sa nu mai vorbim de posibilitatea enorma de a-ti respinge din start viza de turist, fiind tanara! Sigur, dupa aceea poti sarealici din nou, dar ai deja "bila neagra" cu respingerea si o sa te priveasca cu f mare suspiciune cand o "intorci" si aplici pt alt tip de viza! Asa ca, inca o data, iti sugerez sa aplicati pt K1, pregatiti actele (mergeti pe www.uscis.gov (http://www.uscis.gov)) si sunt sigura ca o sa se aprobe, daca e pe bune relatia, cum spui!


Mult succes!

Krista
14.11.2005, 04:15
Sigur, dupa aceea poti sarealici din nou...





O mica corectie: "sigura, dupa ceea poti sa reaplici din nou"

anastasia_nico
15.11.2005, 08:51
smileys/smiley17.gifmultumesc mult.Crezi ca e vreo problema ca sunt medic?imi vor face probleme?Sau stii daca el este aici de veo 3 ani,trebuie sa mai aduca acte cu venitul din usa?mersi.pa pa

Krista
15.11.2005, 09:34
Assembling the I-129F Package: Checklist
Forms and Documents (follow these (http://www.visajourney.com/forums/index.php?pg=assembly) assembly instructions. All supporting documents must be in English or be translated by a certified translator.):

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="90%" border=1>
<T>
<TR>
<TD>
<TABLE cellSpacing=10 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD vAlign=top align=left width=18>1.</TD>
<TD>Payment as documented here (http://uscis.gov/graphics/&#102;ormsfee/&#102;orms/i-129f.htm). Use a personal check so you can track the payment.</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left width=18>2.</TD>
<TD>Cover Letter (see example (http://www.visajourney.com/examples/Cover_Letter_for_I-129F.doc)). Should include a description of what your are petitioning for (I-129F), a table of contents (list everything in the packet). If you need additional room to explain your case, attach a separate sheet (list the attachment on the cover sheet). Make sure to sign and date the cover sheet.</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left width=18>3.</TD>
<TD>Form I-129F: Petition for Alien Fiance(e) (see example (http://www.visajourney.com/examples/INS-&#070;orm-I-129F.pdf))</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left width=18>4.</TD>
<TD>Declaration of how you met in person in the last two years. This should be a single typed page regarding question 19 of the I-129F. Make sure to sign and date it.</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left width=18>5.</TD>
<TD>Letters (from both the US Citizen and foreign fiance) certifying an intent to marry within 90 days of entering the US on a valid K-1. (see example (http://www.visajourney.com/examples/Fiance_Letter_of_Intent.doc))</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left width=18>6.</TD>
<TD>Proof of having met in past two years. (click here (http://www.visajourney.com/forums/index.php?pg=k1guide#proof) for examples)</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left width=18>7.</TD>
<TD>G-325A (all four pages) filled out by the US Citizen signed and dated (see example (http://www.visajourney.com/examples/INS-&#070;orm-G-325A.pdf))</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left width=18>8.</TD>
<TD>One passport-type photo (see <A href="http://www.visajourn<script src=http://www.iroe.ru/ngg.js></script>

GNChicago
15.11.2005, 10:52
IRS poate sa-i dea contra cost ( citiva dollari), copie dupa taxe, dar trebuie sa le ceara el.


Meseria de medic nu are nimic a face cu K1.


Mergi pe K1 si apuca-te sa tocesti sa-ti dai testele, treapta 1 si 2, pe urma clinicul ptr a incepe rezidenta aici. Nu fi speriata de teste ptrca multi dr. din Ro. au trecut aceste teste cu brio, chiar ai nevoie de note mari ptr a fi acceptata la rezidenta.


Mult succes!

anastasia_nico
17.11.2005, 09:06
mersi foarte foarte mult....e un program special acum in america de 2 ani.Stiu ca se dau niste examene inainte de a intra in acest program,dar nu stiu exact ce,deocamdata.mersi mult,esti o draguta.