PDA

Arată versiune întreagă : canale tv romanesti in michigan



MonaSb
08.11.2005, 04:24
sunt foarte interesata in receptionarea unor canale tv romanesti in michigan. stie cineva de unde pot cumpara antena satelit? de asemenea, ceva sfaturi cu privire la acest subiect? - sa fiu pregatita sa nu ma fenteze careva (ca romanu', susceptibil...smileys/smiley2.gif)


Mersi mult!

GNChicago
08.11.2005, 04:52
1-888-988-5288 GLOBECAST.


eU AM PLATIT $179 PLUS 27 SHIPPING deci in total $206 si vine prin UPS.


Trebuie sa ceri pentru TVR international care e gratis. Cu aceeasi antena poti face abonament ptr ProTV internat., Antena 1 si realitatea TV, ptr inca vreo 30-40 pe luna.


instalarea antenei e extra dar trebuie sa fii sigur, daca stai intr-o comunitate, condo or bloc, ca iti da voie sa o instalezi, deasemenea ca ai acces spre Sud unde se afla satelitul.


S-ar putea sa fie si alte promotii date de Antena 1 si Realitatea Tv, daca le aflu revin.


Mult succes!

MonaSb
08.11.2005, 05:11
mersi mult pt informatia completa!

roxanici
08.11.2005, 05:28
MonaSb poti urmari programe tv romanesti si direct de pe Internet pana iti cumperi o antena.


TVR International de ex: mms://berkano.tvr.ro/tvrlive

Pisoi
08.11.2005, 09:11
Poti sa cumperi echipamentul si de la eBay si iesi mai ieftin, asta in cazul ca te pricepi sa montezi singur/a antena, apoi receiver-ul il poti programa de pe Internet. Eu am systemul "Pansat 2300A" sifunctioneazaperfect.

foryoutupac
08.11.2005, 09:22
Numai Tvr poti urmari pe site-ul acela?

Pisoi
08.11.2005, 10:12
Pe site-ul acela e numai TVR international live. Pe site-ul de mai jos poti urmari si live dar si emisiuni inregistrate in ultimile 7 zile la alegere.


http://tvr.ro/webcast/

MonaSb
08.11.2005, 12:38
cam cat ar costa pe e-bay? de montat nu e problema, sotul se pricepe. tot 3 canale (6 posturi) se prind?

Pisoi
08.11.2005, 12:58
MonaSb, in caz ca nu sti, pe eBay se liciteaza, si nu trebuie neaparat sa-ti depasesti bugetul. De obicei se incepe foarte low, dar ultimile secunde ramase din licitatie conteaza, deci tre sa stai ON pana se termina licitatia. Receiver-ul prinde peste suta de canale, si poate fi programat pt diferite satelites,doar 4 programe sunt romanesti, dar si foarte multe din tarile europene si multe altele din alte tari. Te/va sfatuiesc sa nuva avantati la "package-uri" costisitoare oferite de altii. E acelasi game ca la cable provider.

MonaSb
09.11.2005, 09:17
mersi, intradevar habar nu am cum functioneaza ebay-ul.

dorianos
09.11.2005, 11:13
Pisoi,



Tu ai gasit alte satelite care ofera canale (FTA) bune? Eu am tot
Globecast, dar nu stiu coordinatele altor sateliti... si cu antena fara
motor, nici nu stiu daca ar merita sa schim directia (nu vreau sa pierd
TVRi).

Pisoi
09.11.2005, 12:33
MonaSb, nu este prea dificil sa cumperi/licitezi peeBay. Am sa-ti trimit un PM cu indicatii (daca uit, sa-mi aduci aminte). Sfatul meu e sa ai rabdare pana gasesti un deal bun (dar safe)

Pisoi
09.11.2005, 12:45
dorianos, nu prea inteleg eu bine ce spui tu, dar banuiesc ca Globecast este un "service provider" la care tre sa platesti un fee, spune-mi daca gresesc. Eu mi-am programat receiver-ul pe un satelit real si receptionez peste 100-a de canale (majoritatea Europa/Asia/Africa), dar nu urmaresc decat cele 4 din romania care se transmit prin satelitul scanat.

dorianos
09.11.2005, 15:33
Pisoi,



Cu Globecast pot sa prind si eu peste 100 de canale probabil aceleasi
care le prinzi si tu. La romani pot sa prind TVRi pentru ca e
FTA, dar nu prind celelalte trei pentru ca trebuie platit ($36 pentru 3
canale pare cam scump). Intrebarea mea era daca pot sa mai prind
si alte canale de la alt satelit.....

dorianos
09.11.2005, 15:45
MonSb,



Daca vrei toate 4 programe romanesti, si vrei sa platesti vreo $36/luna
pentru toate....am vazut o reclama ca zicea ca daca faci un abonament
la ele pentru un an, iti data echipamentul de satelit pe gratis
(valoare in jur de $200).

GNChicago
09.11.2005, 16:39
MonaSb, citeodata e-bay-ul seamana cu pocker cind esti prinsa intre mai multi solicitanti de-ai lor, deaceea eu cind licitez, pun suma care sint dispus sa o platesc in ultimele cinci sau zece secunde si de obicei cistig licitatia ca nu le dau posibilitatea sa ma supraliciteze prin oamenii lor.


Trebuie sa ai garantia ca ce cumperi functioneaza.


succes

Pisoi
10.11.2005, 04:58
Da, asa este GNC, mie mi-a trebuit2-3 zile sa ma prind de joc, dar cand se incheia licitatia nu eram pe net. Asa ca, MonaSb daca vrei sa incerci tre sa fi pe faza in ultimul minut.


De obicei ei garanteaza functionarea, cred ca exista o metoda de returnare daca nu functioneaza. Trebuie citit detaliile de vanzare-cumparare.

Pisoi
10.11.2005, 05:21
dorianos, nu stiu ce receiver ai (modelul). Receiver-ul poate fi programat sa capteze mai multi sateliti numai daca este compatibil. La astfel de receivers se mai pot conecta si alte antene care pot fi indreptate spre satelitii respectivi.La scanare receiver-ul capteaza si memoreaza toate canalele TV/Radio de la antenele folosite. Satelitul care il folosesc este T-5/Ku

MonaSb
15.11.2005, 05:46
stiti cumva daca prin satelitul de la Globecast poti avea serviciu de Internet? Cred ca o sa cumpar antena, dar trebuie sa renunt la ceva - fie internet prin cablu (care nu prea vreau, e f rapid), fie la cablul TV.


smileys/smiley75.gif

GNChicago
15.11.2005, 07:08
Am doua farfurii pe casa, una ptr direct tv si alta mai mare ptr cele patru canale TV.


Pentru direct TV as fi interesat sa pot primi macar TVRinternat. avind in vedere ca sotia poate vrea sa vada Realitatea, antena1 sau ProTV internat. si eu poate vreau sa vad TVRi,in alta camera la alt TV,sau invers.


Ce ar trebui sa fac sa pot vedea de ex. TVRi la alt tv? Dementionat ca toate tv sets din casa sint conectate pe direct tv dar numai unul e dedicat ptr romania.

Pisoi
15.11.2005, 13:16
GNC, spune-mi ce fel de receiver ai... in primul rand ti-ar trebuii un alt receiver (alta baxa) pentru celalta camera, programata la fel ca pe cea care o ai. programarea poti sa o faci singur de la receiverul actual, asta daca are iesire pt RS-232 (9 pins, D-sub connector) apoi iti trebuie un LNB (capul de receptie de la antena) cu 2 iesiri, una pentru o baxa si alta pentru cealalta. eu asa am si merge perfect.

GNChicago
15.11.2005, 14:51
Ok Pisoi, here is my place and Bestbuy store e mic copil....


Am trei receivers fiecare pe un TV si pe linga ele mai sint legate VCR, DVD, etc.


Ma opresc la Receiverul #1 Philips DSR 660 multi room receiver care ar trebui sa fie ultimul racnet ptrca a fost inlocuit pe gratis cu alt receiver care se defectase. Aici mai amlegate doua vcr, unul din ele legat cu un sony de trecut din VHS in digital dvd, deasemenea un dvd player (cel mai ieftin Cyberhome CH dvd 300 care a costat doar $40, dar e compatibil NTSC si PAL, deci pot vedea si dvd cufilme romanesti si americane) toate sint legate cu un RCA tv vechi.


Receiverul #2 e HUGHES Model GAEBOA GCEBOA legat cu alt tv mai recent, plus alte devices pe care nu le inshir.


Receiverul #3 e SONY, DIRECTV plus model SAT-A55 or SAT-B55, legat de un TV mai recent, deasemenea legat cu RCA Satellite Dish antena cu care prind TVRi, ProTVi, Realitatea si Antena1, deci toate cele 4 canale romanesti. acest TV sta 99% tot timpul pe canalele romanesti, citeodata si cind plec de acasa.


Nu am vazut la niciunul Rs-232, doar philipsul are s-video, dar toate pot fi programate prin remote.


O adevarata jungla....


Multumesc anticipat pentru atentia ta la problema asta.


Ar fi frumos sa putem prinde TVR-i pe un TV si celelalte canale pe alt Tv, poate pe cel cu Philips, in cazul ca eu vreau sa vad un canal si sotia alt canal.


Thanks.

Pisoi
16.11.2005, 05:30
GNC, imi trebuie ceva timp sa ma interesez de modelele pe care le ai sa vad ce posibilitati au. nu mi-ai spus insa daca la antena satelit mare (cea pt europa) ai 2 iesiri de la LNB. daca nu esti familiar cu asta, fa o poza digitala la dish si trimite-mi un PM sau iti trimit eu un PM cu adresa de email personala.

GNChicago
16.11.2005, 06:48
Am deja poza la farfurii, dar trebuie sa o caut. Stiu ca pot lega mai multe tv pe aceeasi antena, dar pot vedea doar ce vede primul tv.


Cred ca e prea mult troubel sa cauti fiecare receiver, cred ca mai usor e sa iau eu alt receiver.


De vreo doua saptamini am primit fara sa solicit de la globecast un nou receiver si ptrca in USA, tot ce primesti nesolicitat e al tau si poti sa nu platesti....dar nu am avut timp sa-l instalez, plus ca nu e nimica rau cu cel vechi, dar probabil ca au promotia aia cu un an abonament si echipament gratis.

Pisoi
16.11.2005, 07:19
GNC, nu te grabi sa iei alt receiver, ai rabdare poate rezolvam fara alte cheltuieli inutile. si asa ai prea multe aparate.

MonaSb
17.11.2005, 10:08
pt cei care au satelit de la Globecast + abonament: se merita cei $179 si 37$ pe luna? fratele meu tocmai si-a instalat antena, iar cumnata a zis ca nu e prea multumita... nu stiu ce sa zic.

sorin
12.10.2006, 06:53
Fara echipament, fara antene, fara bataie de cap smileys/smiley1.gif. Click aici (http://www.jumptv.com/index.ch2?showpackagelist=c&country=75&ref=a_b_eur ope_romanianportal_050806&utm_source=romanianporta l&utm_medium=banner&utm_content=affiliate&utm_camp aign=europe)

adu1982
19.11.2006, 03:53
am si eu o intrebare ce sistem (antena si receiver) se poate lua de pe un site ca ebay pentru a putea receptiona romanii...legal or ilegal adica cu abonamentul de la globecast sau nu?

alexf
20.12.2006, 14:12
Daca stai la N de Detroit uita-te la http://www.freetoairdish.come un tip din zona.Eu l-am sunat si intrebat de ce am nevoie ca sa prind TVR international si ne-am intalnit in parcare(tin sa spun ca nu a fost punctual) si am cumparat antena LNB si receptorul cu care prind acum TVRi.

02.10.2007, 02:56
TV Live for Free ->> www.vandtot.ro

blademaster
26.05.2008, 05:48
1-888-988-5288 GLOBECAST.


eU AM PLATIT $179 PLUS 27 SHIPPING deci in total $206 si vine prin UPS.


Trebuie sa ceri pentru TVR international care e gratis. Cu aceeasi antena poti face abonament ptr ProTV internat., Antena 1 si realitatea TV, ptr inca vreo 30-40 pe luna.


instalarea antenei e extra dar trebuie sa fii sigur, daca stai intr-o comunitate, condo or bloc, ca iti da voie sa o instalezi, deasemenea ca ai acces spre Sud unde se afla satelitul.


S-ar putea sa fie si alte promotii date de Antena 1 si Realitatea Tv, daca le aflu revin.


Mult succes!
gasesti si aparatura si sfaturi despre orice pe ww.opensat.ro

Lucian
09.08.2009, 12:24
Nu va mai chinuiti cu antene cu abonamente si cu alte minuni...