PDA

View Full Version : INTERSHIP in domeniul marketingului

laci2005
11-09-2004, 04:12 AM
Buna </v:stroke></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:ulas></v:path><o:lock aspectratio="t" v:ext="edit"></o:lock></v:shape></v:imagedata></v:shape>

Sunt un tanar ambitos de 25 de ani, absolvent al unei facultati (economist, marketing-management) si cer ajutorul unor persoane inimoase in legatura cu facilitarea unei relatii cu o firma in domeniul marketingului din State. In vara aceasta am optat prin intermediul unei firme din Cluj numite Student Travel la un program de schimb cultural "profesional career training Usa"cu ajutorul caruia beneficiezi de drept de lucru si sederepe o perioda de max.18 luni, bineinteles exista niste conditii serioase iar partea cea mai grea este obtinerea vizei cat si in prealabil unui contract de lucru.

Am obtinut un contrat in domeniul marketingului hotelier din New Mexico de la un hotel - restaurant si am primit acceptul din partea sponsorului din Statemai exact CIEE(Council of International Educational Exchange) in legatura cu contractul in domeniul marketingului hotelier la firma din New Mexico dar din cauza unui decalaj( deoarece contractula fost datat pe 01 august iar raspunsul initial a organismului a fost negativ, dupa contestare am primit raspunsul negativ, iar hotelul nu poate momentan sa ma angajeze doar probabil din martie 2005)

Tebuie sa astept luna ianuarie 2005 pentru a afla daca firma mai poate angaja incepand din martie 2005 pentru acel post.

Deci acest organism mi-a dat acceptul si ma sfatuit sau sa astept luna ianuarie sau sa caut un alt angajator ,de preferat in domeniul marketingului hotelier sau in marketing.

RUGAMINTEA mea este urmatoarea:

DACA POATE CINEVA SA MA AJUTE CU ADRESA UNUI HOTEL SAU UNEI FIRME DIN STATE CARE ANGAJEAZA POSTURI DE INTERNSHIP MI-AR FI FOARTE UTILA.

LA NEVOIE TRIMIT CV PENTRU A EXEMPLIFICA ABILITATILE MELE DEOARECE AM VECHIME DE 5 ANI DE ZILE IN DOMENIUL PUBLICITATI SI A MARKETINGULUI.

[b]</script>