Romanian-Portal.com – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale >
ANUNTURI CAUTARE DE PERSOANE, COLEGI, PRIETENI, RUDE / MISSING PERSONS >
Cautare persoane - Anunturi, intrebari, raspunsuri, sfaturi > Blog despre Romania in lb. engleza
View Full Version : Blog despre Romania in lb. engleza
theo1024brian
09-02-2011, 05:12 PM
http://howtovisitromania.blogspot.com/
Am creeat un blog in lb. engleza prin care incurasez turismul inspre Romania, in care prezint principalele orase, obiective, ponturi si indicatii despre transport, cazare si mancare.
Va rog daca v-a placut blogul sa da-ti linkul mai departe, avem o tara frumoasa si toata lumea trebuie sa afle lucrul asta
aramis_13
09-03-2011, 12:22 AM
în limba engleză... pentru cine? pentru băștinașii din Papua-Noua Guinee?!?! că la cât de prost stai la engleză, poate ăia să fie interesați...
da, avem o țară frumoasă. păcat că e locuită. de alde de aștia care se dau rotunzi. unde mama dracului ai văzut concert de curve?
encore
09-03-2011, 04:22 AM
Intr-adevar e bizzare engleza, parca o combinatie de translation tools, wikipedia si ceva text bagat manual de unul dintr-a cincea. Dar nu inteleg de ce-i zice blog, ca de fapt nu e blog. Blog parca e un site in care-ti scrii un fel de jurnal personal, si-ti dai cu parerea despre tot felul de chestii. Asta e doar o colectie de informatii.
theo1024brian
09-03-2011, 05:20 AM
oameni frustrati ce sunteti :v:
encore
09-03-2011, 05:56 AM
Nu numai ca sintem frustrati, dar mai sintem si patetici ....
:((
interesant blog, insa am o recomandare: cat mai multe poze si cat mai putine cuvinte.
encore
09-03-2011, 05:59 AM
Ce ai gasit interesant la el?
Ce ai gasit interesant la el?
am reusit sa-mi potrivesc ceasul (eram cu cateva secunde in urma)
encore
09-03-2011, 06:11 AM
Aaaaa, pai vezi daca nu esti Chuck Norris? Chuck Norris nu poarta ceas; el decide singur cit e ora.
aramis_13
09-03-2011, 08:07 AM
oameni frustrati ce sunteti :v:
mai bine frustrat (ai barim habar ce înseamnă asta?) decât cretin ca tine. cică "there whore concerts organized,". na, chit că mi-o iau de la sorin, da' să-mi facă orașul de minune...
PS: și mai pune mâna pe-o carte de ortoepie. pentru limba română.