Romanian-Portal.com – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale >
LOCURI DE MUNCA, AFACERI, MICA PUBLICITATE – SUA, CANADA, UNIUNEA EUROPEANA >
Oferte / Cautare locuri de munca SUA, Canada, Uniunea Europeana, Australia, Noua Zeelanda, Romania > Job dupa ajungerea in USA
View Full Version : Job dupa ajungerea in USA
CameliaAnghel
11-08-2004, 05:10 AM
Pentru cei care sunt in USA...... ce "joburi" va luati aici? Adica, mai precis...daca ati facut scoli sau facultati in diferse domenii, in Ro, aici puteti face ceva cu ele? Sau mai bine e sa faceti ,in usa ,alte studii, cursuri, etc ...Ma refer la cei care sunt legal in USA.
angela
11-08-2004, 07:53 AM
Cred ca depinde de la stat la stat daca vor sa iti recunoasca vreo diploma sau nu, sau macar sa incerce sa ti-o recunoasca smileys/smiley2.gif
In statul in care locuiesc eu, nu se recunoaste nimic, nici macar un banal permis de conducere...diplomele cand le-am prezentat pe unde m-am dus mi s-a spus pe un ton foarte politicos, ca daca nu am nimic impotriva sa incep mai de jos si cu timpul trebuie sa le dovedesc ca sunt capabila... cam asta e aici, nu stiu la altii cum o fii smileys/smiley2.gif
sauzimdebine
11-09-2004, 06:05 PM
totul depinde de la caz la caz, de la domeniu la domeniu, samd. mult mai important decat existenta unei diplome este daca poti face munca respectiva. plecatul de jos - dar nici prea de jos - nu este un lucru rau. poti urca destul de repede aflat in conjuctura favorabila. si aici, ca peste tot de altfel, intervine acel "gram de noroc" atat de necesar in viata.
CameliaAnghel
11-10-2004, 06:27 AM
multumesc de raspunsuri:)
Schender Eden
11-21-2004, 09:53 AM
Buna Ziua!
Ma numesc Schender Eden, am 26 de ani si voi sosi in SUA in jurul datei de 15 Ianuarie 2005,cu viza obtinuta in urma programului Lottery Visa 2004-2005.
Sunt licentiat in Drept, diploma obtinuta in Romania bineinteles. Am oarece experienta in domeniul marketingului pe internet, avand vechimea de 1 an pe postul de consilier marketing in cadrul unei firme de soft din Romania.
Scopul mesajului meu este de a vedea ce sanse am de angajare, sau si mai bine daca cineva dintr d-vs imi poate face o oferta de job.
Adresa de messenger este eschender@yahoo.com
Multumesc anticipat pt raspunsurile d-vs.
Cu Dumnezeu inainte.